Фандъкова за извадените павета: Не исках да повярвам!

Коментира и снегопочистването в София: Няма пропуски!
29 ное 2017 14:45,
75
Фандъкова за извадените павета: Не исках да повярвам!
Снимка: Олег Попов, Dnes.bg, архив

Столичният кмет Йорданка Фандъкова коментира темата за извадените павета от ремонтирания бул. "Княз Александър Дондуков".

Още по темата

"Не повярвах, честно казано, когато ме информираха и чак когато видях записите, разбрах какво се случва. Трябва да кажа, че няколко са случаите, когато съм получавала информация от страна на изпълнители и надзор, че има такива посегателства, но не исках да повярвам, че това се случва. То е опасно, защото се вижда, че загражденията са били преместени, човекът си е свършил свободно работа и после ги е върнал. И можеше всеки шофьор или пешеходец да не види тази образувала се дупка и да падне в нея. За мен това е недопустимо. Само два дни преди това получих сигнал, че в същия този обект са вадени павета. Но не повярвах, че това наистина е така, просто помислих, че са само оправдания, защото някой не си е свършил работа от страна на строителя", обясни тя, цитирана от "Фокус".

Във връзка със снегопочистването на улиците в столицата тя коментира, че 18 снегопоистващи машини са работили през нощта със задачата да обработят улиците срещу заледяване и не са констатирани пропуски в работата им.

"Работят се приоритетно улиците и булевардите, по които се движи градският транспорт. Нямам информация от Центъра за градска мобилност за пропуски по тези трасета. Възможно е, разбира се, по малки улички да има някакви проблеми, но колегите ще реагират при сигнал и ще почистят", обясни тя.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


75
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
22
2
 
20
 
! Отговори
Велосипед-гейт преди 6 години
Видях един комунист със една кофа боя теглеше черти по тротоарите и казваше че са велоалеи. Подозирам, че беше също и руски хакер и мозъчен невро-хирург.
21
2
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Редиме павета посред зима във снега най-добре се редят паветата ??????? После ремонт на ремонта нали другарко фирмите ви трябва да лапат и за ремонтите, всичко е двойно по-скъпо отколкото в ЕС ?? Кой ще понесе политическата отговорност ????/
20
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Миналата нощ се събудих в 5:30 от аларма на кола. Погледнах през прозореца - един снегорин ударил паркирана кола.
19
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 22 Верно за Оскар. Иран щял да свали "Бога слънце" за малко.Догодина мисли как Фандъкова да скрие целия паваж на бул. Цар Борис III. Доста дълаг бул. за прекрояване има!
18
18
 
6
 
! Отговори
Работлив Гербер преди 6 години
Защо тук коментират само безработни, ниско интелигентни, без никакви възможности фенове на комунистите от БСП и вие с похватите на партията майка окопирате нещо и го правите ваше , вместо да си потърсите нормална работа и изкарате някой лев
17
1
 
9
 
! Отговори
Стеф преди 6 години
До ИванЕми те знаят къде са.За това не ги търсят.
16
2
 
23
 
! Отговори
Иван преди 6 години
Дни наред се занимаваме с павета и статуси във фейсбук. А парите от КТБ все така никой не ги търси!!!
15
3
 
30
 
! Отговори
И аз не мога! преди 6 години
И аз не мога да повярвам другарко учителко! Не мога да повярвам че се правят велоалеи по които никой с нормален акъл не би минал (освен ако не иска да се надиша с отровни газове наволя)за много пари и пречещи на всички, добавящи още отровни газове за София (заради задръстванията които предизвикват)! Може ли да ни кажете - сега след първия сняг колко от тези алеи бяха пометени от снегорините? С мизерното (но скъпо) изпълнение - те не се виждаха и с 5 см. сняг! Кажете другарко!
14
29
 
4
 
! Отговори
Горд Гербер преди 6 години
Браво на Герб, Бойко и най-добрата кметица, какъв такт, каква класа, устояха на провокациите на нинова таксито. Горд съм с такива ръководители които милеят за народа, строят и градят. Така се прави стабилна нация! За винаги един от вас!
13
2
 
13
 
! Отговори
к преди 6 години
Всекой си прави каквото си иска когато няма държава .
12
3
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Махайте се гробажии некадърни, съсипахте страната ***, идете научете столиците и се научете да пишете неграмотници еднокнижни.
11
3
 
32
 
! Отговори
Ауу преди 6 години
Герберастка простотия. Гледах нескопосаното видео. Само гербераст може да измисли такава тъпня. Вади павета, около него коли, трамвай ще го сгази, а той снима та пушек се вдига.
10
1
 
26
 
! Отговори
от Сидней Аавстралия преди 6 години
Абе тая занимава цялата държава със 5 павета, национална драма. Абе в всяка една развита държава, включително държавата в която живея, хората няма да те питат за 5те павета, а ще те питат ти за толкова години колко публични паркинга направи?? КОЛКО??? Едно парко място не си направила, а града се разширява и расте, ти занимаваш цялата държава с глупави 5 павета, 352 серия от сериала 5 павета
9
1
 
23
 
! Отговори
до 12 преди 6 години
Защо да го арестуват нали краде павета за двора на кметицата.
8
1
 
18
 
! Отговори
проста работа преди 6 години
До Анонимен 1Нали има камери,на които се вижда кой посяга!?Ми вместо да дава интервюта,и да се прави на ощипана госпойца,да нареди на полицията,и левака моментално е хванат!Да,ама после!?
7
1
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Смешница. С голям апетит за усвояване.
6
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Човек да не повярва всики влиза взема каквото му попадне руши и прочие правят се ремонти на ремонтите. Вие сте виновна другарко фАНДЪКОВА АКО БЯХТЕ НАПРАВИЛИ СЪДЕБНАТА РЕФОРМА НЯМАШЕ ДА ВИ КРАДАТ ПАВЕТАТА. Вашето неадекватно поведение шупробадажанашката ви политика водят до пропуски в охраната, висока корумпираност и бездействие на всички институции.
5
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
А на бас, че понеделник изобщо нямаше снегорини беше шоу програма на летните гуми!И на бас павета от бул. Прага изчезнаха ( поне за Дондуков - " Фандъков " да ползваха),а и тези за Дондуков свършиха бързо. Въпрос:КЪДЕ СА ПАВЕТЕ? отг: по личните вили!
4
3
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Никога повече фандъкова за кметица! НИКОГА!
3
2
 
31
 
! Отговори
Гост преди 6 години
още не мога да си обясня как точно с голи ръце отиваш и вадиш павета, дали па не е ремонт за чудо и приказ