Как се оцелява 100 г.? Със саботажи и деградивна мисъл, рече Борисов

Премиерът видя конспирация в разровения "Дондуков"
Обновена: 28 ное 2017 13:08 | 28 ное 2017 13:07, Веселина Йорданова
309
Как се оцелява 100 г.? Със саботажи и деградивна мисъл, рече Борисов
Снимка: архив, БТА

"Каква деградивна мисъл трябва да имаш – сега да седнем да мислим и да отидем да разровим нещо, да го направим така, че да уязвим на другия ден". Така премиерът Бойко Борисов коментира на днешното правителствено заседание видеозаписи, на които се вижда умишлено разрушаване на новата пътна настилка на столичния булевард "Дондуков".

Още по темата

Премиерът казва, че е гледал клипа и обяснява на министрите си какво е видял. "Облечен с жилетка като на работниците, за да не би някой, ако го види, да каже, че… Представяте ли си каква наглост е това, каква политическа атака – да отидеш, да разровиш готова улица, само за да можеш на другия ден да снимаш и да организираш протести. Смятайте какъв противник имаме срещу нас!", коментира той, според стенограмата.

Столичният кмет Йорданка Фандъкова, на която бе поискана оставката заради ремонта на булеварда, допълва, че това е престъпление.

Регионалният министър Николай Нанков информира, че само през вчерашния ден са подадени над 20 фалшиви сигнала за закъсали автомобили и ТИР-ове.

"Пращаме екипи да помагат, да се отпуши движението, оказва се, че само ги разкарваме. Това не ни е създало трудности в почистването, защото, както всички виждат, беше създадена добра организация и нямаме затворени пътища… Но фалшивите сигнали, първо, че хабят ценен ресурс, отнема се време на екипите, мести се техника, която е нужна за критични участъци – демотивират се хората, които се занимават със снегопочистване", заявява министърът.

По думите му придвижването е при зимни условия, но не е трудно.

"Няма бедстващи, нито закъсали в снега – проблеми създадоха недобросъвестни водачи, особено на тежкотоварни превозни средства, а не снегът", информира Нанков.

Борисов пък заявява, че това са саботажи и конспиративна дейност.

"Това е същността на оцеляването им над сто години. Това е същността на действието – конспиративна, взривяват влакове, линии, мандри…", обобщава министър-председателят.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


309
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
244
2
 
3
 
! Отговори
П.Петров преди 6 години
На Борисов все някой друг му е виновен.Истината е, че обществените поръчки се печелят от приближени или роднински на управляващите посреднически фирми, които нито имат компетенцията нито персонала, за да свършат работата. Те наемат други фирми подизпълнители, които получават някаква мизерна част от парите. Фирмите подизпълнители съответно не могат да плащат свести заплати и наемат некомпетентен персонал.БСП,ГЕРБ,ДПС се издържат на този принцип. Промяна от тях не чакайте!
243
4
 
4
 
! Отговори
Един от Северозапада преди 6 години
Браво, напълно го поддържам! Друго си е да имаш градивната мисъл, да изтеглиш сума ти милиарди, с мисълта, че друг ще ги връща, друго си е да слушкаш , и да няма нито Южен поток, нито нова Аец, друго си е да си пуделчето на ЕС и САЩ, и пощенски гълъб.
242
5
 
3
 
! Отговори
ЛИквидират НИ преди 6 години
Отравят населението с хлор токсични канцерогенни разтвори подавани вместо питейна вода.Вече година тровят и с бира.В бирата вкл всички марки има освен хлор токсична вода ,спец отрови и пси активни нарко спец добавки.Засечени са и кукички тип импланти Поения с наркотици Борисов с е облъчва с пси активни клипове и подписва смело ограбването на милиарди от надоа за ненужни нагло корупционни цели.За деца военни ,полиция и безработни пари нема ..НЕмало далавера от заплати и пенсии
241
3
 
4
 
! Отговори
АМАН от БОрисов преди 6 години
Нагли престъпници на власт в София ликвидiрат показно БЪлгарския народ чрез поредния кабинет на БОрисов.Огоромни региони са обезлюдени трайно .Тежко е пострадала цяла Северна БЪлгария до Варна включително.Терористите на власт са увредили милиони деца с тежко терористични педофилски камери инсталирани въпреки забраната от Основния закон .Поят Борисов с спец наркотици и грабят милиарди месечно
240
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
И като си помислиш само, че това невинно лице е плащало по 50 лева всеки ден на протестър, за да свали Орешарски... Не не може да бъде! Тази одухотворена физиономия не може да върши такива неща.
239
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Сигурно в залата дето го избраха тоя шебек /със 100%/ още има лиги по пода. Трудно се чисти след 1200 олигавени от възторг дюбела.
238
0
 
4
 
! Отговори
ШибиРиби преди 6 години
Е как не може да ги фащат и да ги слагат в затвора такива. Ми много ясно че е престъпление.
237
11
 
4
 
! Отговори
Срам! преди 6 години
Вижте Нинова! Не се накраде. Тука ни изтекоха очите да пишем. Суркат ни като трудовашки колички, а тя държи парите и не ги дава. Вижте каква гуша е направила! Като пеликан е станала!
236
7
 
4
 
! Отговори
читател преди 6 години
Боже колко мъка се е събрала в тези социалисти. Ако не вземат властта ще започнат да се самоубиват един по един.
235
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Бе, Борисов? Кво построи за три мандата? Кво?Китайските комунисти/щото не били сталинисти/ строят. Станаха най-развитата индустриална страна в света. Даже Тромпа им ходи на крак. А ти що построи? Едни пътища и сега почна да ги ремонтираш. Тоя легендарен Дондуков, дето му крадяли паветата що не го свърши преди 3 месеца. Та да не ги крадат. Къде ти е хъба, за който орева държавата?Плач, сополи и кал по гърба. Те тва ти е нещастното управление.
234
2
 
4
 
! Отговори
зеле преди 6 години
Няма павета за кисело зеле.Какъв саботаж ви гони.Един им иска по три лева на паве.
233
5
 
2
 
! Отговори
NwA преди 6 години
Задайте си въпроса!Колко развити комунистически държави има в света,но не отгаваряйте Китай,че тя след 1970г като премахва управлението на Сталин-разцъфа!И ще разберете,как лека полека сте на губещата страна!А относно положението в България?Само как се плюете...И за това ходите наплюти :)
232
2
 
2
 
! Отговори
Комунистите преди 6 години
Значи това е формулата
231
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ква е таз "деградивна" мисъл бе, Боко? У Банки тъй ли говорят?
230
7
 
8
 
! Отговори
Рублан Хибридкин преди 6 години
"Как се оцелява 100 г.? Със саботажи и деградивна мисъл..." ...и с решаващата помощ на Съветската армия!
229
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
За СССР ли го е казал?
228
10
 
15
 
! Отговори
extremist преди 6 години
ДОЛУ ГЕРБ ! ФАНЪКОВА ОСТАВКА
227
3
 
9
 
! Отговори
extremist преди 6 години
"Каквадеградивна мисъл трябва да имаш сега да седнем да мислим и да отидем да разровим нещо, да го направим така, че да уязвим на другия ден" - ТОЧНО ТАКАВА ДЕГРАДИВНА МИСЪЛ ИМАТ 240 ДРУГАРЯ В ПАРЛАМЕНТА КАКТО ЯСНО СЕ ВИЖДА ОТ ИЗМИНАЛИТЕ 27 ГОДИНИ
226
7
 
7
 
! Отговори
extremist преди 6 години
Представяте ли си каква наглост е това, каква политическа атака да отидеш, да разровиш готова улица - 1)ПРЕДСТАВЯМЕ СИ КАК ГЕРБ ПРАВИ ПОСТАНОВКА ЗА ДА СЕ ОПРАВДАЕ ! 2) ПРЕДСТАВЯМЕ СИ КАК НА ДОБРЕ НАПРАВЕН БУЛЕВАРД СЕ ВАДИ ПАВЕ !!! (АКО НЕ ВИ СЕ ВЯРВА ПРОБВАЙТЕ, НО СИ НОСЕТЕ ДЪЛГА ЩАНГА ИЛИ КИРКА, ЧЕ ИНАЧЕ МОЖЕ ДА СЕ ПЕНСИОНИРАТЕ ДОКАТО ОПИТВАТЕ)
225
6
 
5
 
! Отговори
extremist преди 6 години
ДРУГАРКАТА НИНОВА НАПЪЛНО В РЕДА НА ВЕЛИКИЯ ТЕАТЪР НАРЕЧЕН "БЪЛГАРСКИ ПАРЛАМЕНТ" ,ХВАНА ПОДАДЕНИЯ ОТ ДРУГАРЯ БОРИСОВ ПАС И ПУСНА СЛЕДВИЩИЯ ЕПИЗОД ОТ СЕРИАЛА "НИНОВА VS БОРИСОВ", ВМЕСТО ДА АКЦЕНТИРА ВЪРХУ ВЪПРОСА : "КАК СЕ ПРАВИ ОГРАДА ЗА 320 000 000 ЛЕВА ???