Спорът за София: Москва ли вади павета по "Дондуков", ГЕРБ ли лъжат?

Управляващи и опозиция продължават със словесните сблъсъци
29 ное 2017 15:15,
91

Кой вади нощем павета от прясно ремонтирания булевард "Дондуков"? Спорът за София сблъска ГЕРБ и БСП, протестиращи шестваха под прозорците на Фандъкова, а управляващи и опозиция не спират да се критикуват едни други.

Вчера депутатът от ГЕРБ Тома Биков каза, че случаят с бул. "Дондуков" е протест на БСП. По неговите думи "червените" искат Фандъкова да подаде оставка като част от "предкапмания на кампанията на БСП през 2019 г.". Саботаж или политическа акция е изравянето на паветата на бул. "Дондуков"?

Още по темата

"Не съм очаквал нещо друго от г-н Биков. Очаквах дори да кажат, че ваденето на паветата е организирано от Москва. От камерите по ремонта на "Дондуков" се вижда човек, който вади паветата с ръка. Това е показателно за състоянието на настилката. БСП не е вадила павета, ние сме сериозна партия. По никакъв начин не сме яхвали никакъв протест", заяви общинският съветник от БСП Иван Таков пред Bulgaria ON AIR.

В студиото на "България сутрин" социалистът категорично подчерта, че партията подкрепя протеста на гражданите срещу некачествените ремонти, но по никакъв начин не е искала оставката на Фандъкова.

Според него слуховете за "червен бунт" се разпространяват от управляващите, тъй като цялата столица е недомислено разкопана и блокирана от разнообразни ремонти.

По темата взе участие и депутатът от ГЕРБ Зафир Зарков. Той посочи, че не може да потвърди изказването на Биков, но напомни, че БСП е извършвала далеч по-страшни неща през годините.

"Важно е да се каже, че Столичната община има тотално различна визия от последните години за реконструиране на булевардите. Именно ремонтът на "Дондуков" все още не е приет и одобрен от общината. Тъй че не може да се говори за "ремонт на ремонта". Няма непрекъснати ремонти, а има много ремонти", уточни той.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


91
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
19
9
 
13
 
! Отговори
НАВРЕМЕТО преди 6 години
С.ЕДЕРАСТИТЕ подпалиха ПАРТИЙНИЯ ДОМ. После имаха наглостта да казват, че комунистите сами го запалили. Както телевизията показа как хвърляха факли и камъни отвън. После вандалите нахлуха и изнасяха компютри, телевизори, кой каквото докопа. А КОСТОФФ, ТРЕНЧЕВ и СИЕ стоях отстрани као наблюдатели . Или ръководители. Същата работа и сега. Тази *** се премести в ГЕРБ след разгрома на СДС
18
4
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Що за държава сме след като централна тема в новините може да бъдат едни павета или новооткрита тоалетна, не знам вие кажете ?!?!?!
17
13
 
10
 
! Отговори
Лев Главинчев преди 6 години
"БСП не е вадила павета, ние сме сериозна партия."Естествено, че е сериозна партия. Взривява църкви и избива без съд и присъда.
16
0
 
3
 
! Отговори
Discovery преди 6 години
До ВасилевЩо па да те открехва? И ти ли искаш да вадиш павета я си признай!!! :D
15
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Наистина е голямо безумие меко казано да обвиняваш някой без да имаш доказателства за това. И то от най-висока позиция, както го направи Краля Слънце енднокнижен банкянски СИКаджия. Тези от ГЕРБ си правят каквото искат и после започват с конспиративни теории и активни мероприятия да отклоняват вниманието на хората със съвсем други неща. Това с ваденето на паветата беше прекалено евтин номер и доста жалко отвличане на вниманието и евтино хвърляне на кал по опонентите. Жалки ГРОбаджии!
14
5
 
22
 
! Отговори
ГЕРБЕРУНДИТЕ преди 6 години
сами си вадят паветата за да има какво да приказват срещу опозицията. Че то само гафове в ГЕРБ. Кой нормален човек ще им повярва на скалъпените видеозаписи. Колко му е да платят на някой да отиде точно срещу камерата да извади 10 павета. И хоп готово. На другия ден всички телевизии показват записа. А ГРАНИЦА на ЕЛЕНА ЙОНЧЕВА, който МНООГО СЕРИОЗНО ОБВИНЕНИЕ срещу ГЕРБ НИКОЙ НЕ ПОКАЗА. Изводите всеки може сам да си направи...
13
8
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ако Мутрата си подаде оставката и дойде Лъжкинята интересно какво ще стане?БКП си мисли, че ще спечели едни евентуални избори ли?Ако Фандъкова си подаде оставката какво ще стане?БКП си мисли, че ще спечели в София ли?
12
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Не знам кой какво е вадил и турял, но който е правил и уплътнявал насипи и настилки в зимни условия, напролет все ги е преправял.Колкото до ремонта на ремонта, поживем - увидим. Това, че все още проектът още не е приет и одобрен, нищо не значи. След месец е краят на декември, всички неизразходвани средства трябва да се връщат в държавния бюджет и да не се окаже, че в дните между Коледа и Нова година ще сме свидетели на ударно подписване и разписване без много шум и телевизионни изяви.
11
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Оставете паветата, вижте колко пари имате в джоба. Има ли за лекарства, за семейството, за храна - това са въпросите на деня.
10
3
 
8
 
! Отговори
Велосипед-гейт преди 6 години
Лично видях един комунист със една кофа със боя пратен от Путин Дръпна една линия на бордюра и направи велосипедна алея. Хвалъ на Путин.
9
1
 
18
 
! Отговори
Малеййй")))))) преди 6 години
По дебилност ще бием и украинците..
8
0
 
24
 
! Отговори
WTF преди 6 години
Какви са тези измислените скандали само да ни занимават с глупости. Какви кражби се извършват в държавата, а нас ни занимават с кой какво казал?!?!? Мерси много!
7
1
 
28
 
! Отговори
Василев преди 6 години
Много ми е интересно как се вадят павета с ръце, без инструменти, ако наистина е завършен ремонта и паветата са положени качествено с бордюри и тротоари!!!???Някой ако знае , може да ме открехне!!!Агент Чарли Фъчисън!ЦРУ!!!
6
1
 
26
 
! Отговори
Пипи преди 6 години
Хора, запомнете този връх на мисълта: Тъй че не може да се говори за "ремонт на ремонта". Няма непрекъснати ремонти, а има много ремонти", уточни той.
5
4
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Паветата ги вади лично Путин, всичко е част от хибридните вони на Путин да си прокара сепатистките идеи. Къде са парите от КТБ, къде е суджука, защо гейберсатите през ден сменят някой министър защо оградата е двойно по-скъпа и пропада, ами зад всичко е Путин бе.
4
3
 
13
 
! Отговори
Klinghoffer преди 6 години
Ясно е, че Иван Костов ходи да ги вади.
3
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Суджуците и целия електорат щяха опеят вселената и другата част от нацията ако ИРАН-ПЕРСИТЕ бяха свалили "Бога Слънце"
2
3
 
42
 
! Отговори
агентИвайло преди 6 години
Не просто Москва, аз видях лично Путин да ги вади с пръчка снощи.
1
6
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Суджуците лъжат като брадати индийци.