Агресия, саморазправа и едно счупено огледало: Мутренско! Докога?

Гледка от софийски булевард възмути потребител в мрежата
16 мар 2018 09:15,
239

Снимка: Facebook, Plamen Nikolov

Шофьор засича друг, изскача от колата, отива отзад и почва да рита, чупи и да се разправя. Звучи познато сякаш.

На тази гледка се е натъкнал мъж в София. Шофьор с Audi минава пред друг, бие спирачки, слиза и отива до колата зад него. Рита огледалото, чупи, отваря вратата за саморазправа.

"И да не си помислите, че съм заснел и това е новият тъп руски или български блудкав сериал от онези с, които искат да ви приспят вниманието, че не сме мутренска държава", пише Пламен Николов във Facebook.

"И като правят закона сега за неизбежната самоотбрана и отричат нашето право на такова, а те живеят във вили и къщи с високи огради, до зъби въоръжени охранители да ги пазят, нека се сетят, че от Отеца в небесата никой няма да ги опази", възмутен пише очевидецът.

Тази сцена завършва без особени пострадали - едно огледало, един може би уплашен шофьор. Очевидци от близкия трамвай, други участници в движението - безучастни свидетели.

Тази гледка е ежедневие. Саморазправа с бухалки, агресия, заради отнето предимство на светофар. Клаксони за онези, които са дръзнали да карат бавно.

И този път е ясно, че дори и да се самосезират институциите и да издирят мъжа, чието лице и номер на колата ясно се вижда, особен ефект няма да има. Порицание? Глоба?

Порицанието и глобата няма да спрат следващия, решил да излее агресията си върху друг човек на пътя - било то шофьор или пешеходец.

А ако нападнатият си отвърне... може и да излезе виновен и наказан. Доста бързо.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


239
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
124
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До АХЕПише си го на снимката: СВ 8535 КТ
123
22
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Това било ежедневие? Ами ако си някой ултра смотан шофьор, който не може да тръгне, не може да спре, не може да се престрой, кара ултра бавно и създава ситуации, да ти дразниш останалите и те съответно ще натискат клаксона, ще те псуват, а някои невъздържани типове може и да те набият, което аз не одобрям, но такъв е живота.
122
1
 
3
 
! Отговори
АХЕ преди 6 години
Някой видя ли му номера на тоя с аудито??????
121
1
 
18
 
! Отговори
DJAC преди 6 години
Това вече не е държава,това е тоалетна.
120
12
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Пламен Николов или поредната розова *** пеперудка, ако си извади главата от дупето, може и да види, че подобни неща се случват в цял свят. Няма закон които може да спре някой да се саморазправи на пътя или къде и да е другаде! Може и да измислим тежки наказания за подобни агресори, но тогава същи розови хипита, ще скочат че това било полицейска държава. В цивилизованите държави пострадалите сигнализира в полицията, записват номера на нарушителя и след това го съдят, тук всички нищоправят.
119
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До ЗайоИма закони. Няма хора!
118
0
 
11
 
! Отговори
Някой до 117 преди 6 години
Дам. За съжаление всичко е до манаталитета. Преди си мислех, че е до пари. Но в случая и 2мата карат прилични коли, тоест някъде другаде се корени проблема. Такива и са моите наблюдения, че сме си такива хора. А в момента, в който имаме малко повече започваме с зисквания, обиди, бой и така :). Наистина много жалко и неприятно.
117
0
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Някой ден пак ще направи същото и най-вероятно ще отнесе няколко куршума в капачките от някой по-луд в колата зад него... тук просто е извадил див късмет този ***. Въпросът е какво прави полицията??? Ще си надигне ли тлъстите телеса да го издири ???
116
4
 
3
 
! Отговори
СТРАНДЖАТА преди 6 години
Пак руснаците са замесени!Виждате ли дикъде ни докараха руснаците?
115
0
 
16
 
! Отговори
АЗ преди 6 години
Факт е, че *** по пътищата стават все повече и все по-нагли и все по-агресивни, в следствие на пълното БЕЗДЕЙСТВИЕ от страна на ДЪРЖАВАТА и по-конкретно МВР. Убеден съм, че и в конкретния случай, органите на реда няма да си мръднат пръста. Дори да е сигнализирано в полицията за инцидента, патрулка ще пристигне след поне час и ефекта ще бъде нулев.....Това, което лично мен ме притеснява и вбесява е аругантното БЕЗУЧАСТИЕ на всички останали, преминаващи - факт нито един старично намесил с
114
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До НякойИ аз живея в чужбина и наистина се убеждавам, че всичко е до манталитета.
113
1
 
2
 
! Отговори
Зайо преди 6 години
Докато нямаме закони и полиция ще е така. Разпасана команда. Всеки се оправя както може. Не знаем предисторията. Напълно възможно е преди това да са се разминали от ПТП заради тоя дядка отзад.
112
1
 
15
 
! Отговори
Товарищи и Господа, преди 6 години
бягайте бързо от тая кална дупка, наречена кой знае защо Рай. Защото това сте вие, и то скоро!
111
0
 
21
 
! Отговори
Някой преди 6 години
Хора, проблема не е само политиците. Какво са му виновни на господина политиците? Кара хубава кола, нали така? Проблема, е че ние Българите сме си такава нация. Нямаме добри характеристики на характера. Не сме благородни, не си помагаме(навън живея от 15+год), не се държим като хора между нас си. Дали е заради робство или комунизъм незнам, но характерните ни черти са злоба, завист, лъжа, хитрост(на дребно), простащина..жалко.
110
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Сандо-Брато 2.20 100 килограма е слаб мъж при тази височина трябва да е поне 140 кг за да е здрав 2.20 са много...
109
0
 
8
 
! Отговори
Браво преди 6 години
До ШофьорДай, Боже да си намери майстора приятелю. Тогава си носи тоалетна хартия. Успех със смелоста ти. Скрит зад профила си "юнако".
108
0
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Така е като се съчетаят малък полов орган с немска лимузина 5-та ръка за 6000лв. + много комплекси, понеже мама и тате са му купували всичко... а сега трябва сам да си плаща бензина, нервите избиват все от някъде, я ще бие жена си и я старци по улиците.
107
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Ако това се случи на чужд инвеститор, колко ли ще инвестира?Имиджът на България се е сринал ,под точката на замръзване.Какво чака жандармерията?Лятото пребити туристи Прегазен полицаи ПловдивДвама бият руснак,дал предимство на пешеходна пътекаУсловна присъда за две прегазени деца90 годишна издъхна нахапана от кучетаРоми бият с колове , отбор по гребанеИ колко още????¿????????????????????
106
1
 
23
 
! Отговори
Жоре Метъло преди 6 години
Е наскоро една подобна амеба скочи да се разправя с побелял чичко, смятайки че младоста и тестостерона ще му дадат предимство....докато чичкото с побелялата коса не му опря студеното дуло на Макаров във челото. Нататък както казва Венци Стефанов стана като лафа "тръгнаха аслани, прибраха се н.а.***.н.и"
105
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Да ме спре, да слезе от колата да се разправя, блъскам го без да се замислям!