Агресия, саморазправа и едно счупено огледало: Мутренско! Докога?

Гледка от софийски булевард възмути потребител в мрежата
16 мар 2018 09:15,
239

Снимка: Facebook, Plamen Nikolov

Шофьор засича друг, изскача от колата, отива отзад и почва да рита, чупи и да се разправя. Звучи познато сякаш.

На тази гледка се е натъкнал мъж в София. Шофьор с Audi минава пред друг, бие спирачки, слиза и отива до колата зад него. Рита огледалото, чупи, отваря вратата за саморазправа.

"И да не си помислите, че съм заснел и това е новият тъп руски или български блудкав сериал от онези с, които искат да ви приспят вниманието, че не сме мутренска държава", пише Пламен Николов във Facebook.

"И като правят закона сега за неизбежната самоотбрана и отричат нашето право на такова, а те живеят във вили и къщи с високи огради, до зъби въоръжени охранители да ги пазят, нека се сетят, че от Отеца в небесата никой няма да ги опази", възмутен пише очевидецът.

Тази сцена завършва без особени пострадали - едно огледало, един може би уплашен шофьор. Очевидци от близкия трамвай, други участници в движението - безучастни свидетели.

Тази гледка е ежедневие. Саморазправа с бухалки, агресия, заради отнето предимство на светофар. Клаксони за онези, които са дръзнали да карат бавно.

И този път е ясно, че дори и да се самосезират институциите и да издирят мъжа, чието лице и номер на колата ясно се вижда, особен ефект няма да има. Порицание? Глоба?

Порицанието и глобата няма да спрат следващия, решил да излее агресията си върху друг човек на пътя - било то шофьор или пешеходец.

А ако нападнатият си отвърне... може и да излезе виновен и наказан. Доста бързо.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


239
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
104
6
 
17
 
! Отговори
Сандо преди 6 години
карам си аз джипа и един *** с тойота ярис ме засича зверски. Догоновам го, спирам го, слизам да го бия ... и от тая малка кола като се измъкна един 2,20 и поне 100 кг мускулест мъж ..... мале мале, размина ми се за малко
103
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 100За където и да хванеш самолета, винаги ще идеш на подобно място. Няма къде да избягаш. Това е идеята на глобализма - навсякъде да е еднакво, да нямаш избор, навсякъде да си достижим и да не намериш спокойствие никъде.
102
0
 
23
 
! Отговори
Шопо преди 6 години
Плешивецът най-вероятно е импотентен,жената му слага рога и той избива комплекси . Да бъдем толерантни към нещастния човек...
101
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 96То пък в САЩ, Европа или където и да е все едно няма такива работа. Пиши в ютуб Road Rage и ще видиш, че навсякъде стават тия неща. Светът просто е нервен, психясал и побъркан.
100
6
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
докато герб и борисов са на власт
99
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До АнонименИ аз мисля, че нито МВР, нито Цацаратурата ще си мръднат долната част на гърба. Имат снимка на агресивния, имат номера на автомобила му.... Ще чудо невиждано, ако вземат и го арестуват, за което не им тябват повече от 24 часа!!!
98
0
 
12
 
! Отговори
Мишо преди 6 години
Държавата се управлява така, че хората да живеят в страх. Да оцеляват и да намаляват. Когато хората живеят в страх от кражба, побой, беззаконие и......... те не могат да мислят за нищо друго освен как до оцелеят.Това е формулата за обогатяване и паразитиране на власт имащите.Свиквайте, така ще е....
97
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Естествено рита огледалото на човек, който е на възраст и очевидно не може и няма да отвърне с агресия и сила. Евала мъжки, браво! Д'йва и не*астника!
96
0
 
9
 
! Отговори
докога преди 6 години
Докато мутри са на власт.
95
0
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Трябваше шофьора в колата да изтърве съединителя "от шок и притеснение". С добър адвокат и актьорска игра, може да се размине без каквито и да е присъди :)
94
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Питаме се защо са имигрирали милиони цивилизовани умни Бьлгари в чужбина? Е заради такива мутри невьспитани неврози.
93
0
 
10
 
! Отговори
селски преди 6 години
***, тоя даже не е нацепен.
92
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
, Какво става, жандармерията!? Докога безнаказаност?Алоооо, работните ли?Откога ПРОСТАЩИНАТА е норма?
91
0
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
тоя е просто един плешив комплексар с малък ***!
90
0
 
25
 
! Отговори
Примерен преди 6 години
Никога пък не съм скачал да се бия по пътищата. Като съм виновен в дадена ситуация, премигвам с фаровете или махам с ръка в знак на извинение, че съм отнел предимство например.Като другите са виновни, гледам да се избегне инцидент, другия да знае, че е сбъркал. Ама и да го пребия каква файда?!
89
0
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Докато ни управляват Тикви начело с Цвъки и Тиквун Великолепний lll !
88
0
 
22
 
! Отговори
Тинтири Минтири преди 6 години
Докато държавата е частна собственост на мафията и докато народът избира едни и същи престъпници и продажници. Нито минута по-рано.
87
1
 
9
 
! Отговори
. преди 6 години
Ама стига сте се възмощавали само в мрежата бе мишки. Действия трябват не думи. На думи всички са големи експерти, но в действителност само си мишкуваме и се примиряваме с подобни ***. Трябва да се прилагат законите доста по - стриктно иначе няма оправия.
86
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Ели Сега ще кажат пак, че полицията е имала информация и за този ... България се напълни с такива *** за 28 години " демокрасия". При Живково време такива щеха да побачкат доста по кариерите или в акумулаторният в Пазарджик. Народната милиция се вършеше добре работата за разлика от сегашната полиция.
85
0
 
25
 
! Отговори
HeinrichHimmler преди 6 години
Еми рита ми огледалото и му минавам през краката и ще е в инвалидна количка докато му уври акълът ***, който е колкото семка!