Агресия, саморазправа и едно счупено огледало: Мутренско! Докога?

Гледка от софийски булевард възмути потребител в мрежата
16 мар 2018 09:15,
239

Снимка: Facebook, Plamen Nikolov

Виж други галерии »

Шофьор засича друг, изскача от колата, отива отзад и почва да рита, чупи и да се разправя. Звучи познато сякаш.

На тази гледка се е натъкнал мъж в София. Шофьор с Audi минава пред друг, бие спирачки, слиза и отива до колата зад него. Рита огледалото, чупи, отваря вратата за саморазправа.

"И да не си помислите, че съм заснел и това е новият тъп руски или български блудкав сериал от онези с, които искат да ви приспят вниманието, че не сме мутренска държава", пише Пламен Николов във Facebook.

"И като правят закона сега за неизбежната самоотбрана и отричат нашето право на такова, а те живеят във вили и къщи с високи огради, до зъби въоръжени охранители да ги пазят, нека се сетят, че от Отеца в небесата никой няма да ги опази", възмутен пише очевидецът.

Тази сцена завършва без особени пострадали - едно огледало, един може би уплашен шофьор. Очевидци от близкия трамвай, други участници в движението - безучастни свидетели.

Тази гледка е ежедневие. Саморазправа с бухалки, агресия, заради отнето предимство на светофар. Клаксони за онези, които са дръзнали да карат бавно.

И този път е ясно, че дори и да се самосезират институциите и да издирят мъжа, чието лице и номер на колата ясно се вижда, особен ефект няма да има. Порицание? Глоба?

Порицанието и глобата няма да спрат следващия, решил да излее агресията си върху друг човек на пътя - било то шофьор или пешеходец.

А ако нападнатият си отвърне... може и да излезе виновен и наказан. Доста бързо.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


239
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
204
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
стига с това изпусксне на нерви..... за да няма такива неандерталци едно "изпускане на нерви" трябва да струва 10.000 лв и 3 месеца в панделата ВЕДНАГА ... и задължителни видеорегистратори във всяка кола
203
4
 
2
 
! Отговори
Мутра преди 6 години
Това е хулиганска проява,но не виждам какви са тия драми,чак да го застрелват момчето,че си е изпуснало нервите! Има си закони,потърпевшия ако иска да си го съди! Едва ли такива инциденти има само у нас!
202
1
 
8
 
! Отговори
Христо преди 6 години
Поредният дълбоко счупен и силно комплексиран български мъжага.Ако живеехме в нормална,развита и цивилизована страна,този бабаит щеше да е в институция за счупени ментално в усмирителна риза и щяха да го хранят със сламка...Цивилизационно сме по-ниско и от т.нар. трети свят и затова скоро България няма да я има.....
201
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Това се случва всеки ден по 2 -а булеварда във Варна, останали след ремонрите на кмета от Герб,вече в града няма улици за движение на автомобили,НЕ ИДВАЙТЕ във Варна ,НЯМА улици в града,ПАРКИНГИ също
200
1
 
7
 
! Отговори
Men преди 6 години
Тук в Уса тва го няма. Извинявате си се взаимно и кой от къде. Щото като се опита да ти отвори вратата това тук се води нападение с взлом - употребата на дедли форс както му викат тук е позволена. А и не е като да няма патлаци по магазините :)
199
0
 
2
 
! Отговори
Кики преди 6 години
От нация ба хапчета какво очаквате
198
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Някой хора, наистина не заслужават да живеят в общество иморосот трябва да бъдат изритани от него. Я в гората, я в морето ... Все тая !
197
1
 
8
 
! Отговори
Ихтимански ловец преди 6 години
Абе тоя с пищов ли излиза, не виждам ясно? Какво е насочил към форда? Щото май държи с две ръце точно патлак? Пък после рита? Защо още Мвр не е подало инфо дали го е задържало тоя престъпник? Хулиганство, заплаха, унищожаване на собственост? Европредцедателство? Ред има ли поне в столицата? Боко?
196
2
 
7
 
! Отговори
Бобчо преди 6 години
И какво, сече ми пътя, отваря вратата внезапно и.....му вземам вратата(може и него) с моята кола. И след това затиснат, премазан да ходи да се репчи. А в закона ясно е разписано, че водача е длъжен да погледне в огледалото преди да отвори вратата и ако настъпи ПТП виновен е тоя дето е отворил вратата.
195
1
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Селянчето с АУДИ-ТО. Що не слезне мене да ме ритне ми пенсионера подбара. Бухам му Аудито на кредит от зад и 100% и каско няма ще трябва да тегли кредит и за ремонт :)
194
0
 
2
 
! Отговори
избирател преди 6 години
До 204Вече ти отговорих.Няма да оставя да бият човека ей така.
193
8
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До избирателДреме ми за реалната ти снимка. Интересува ме поведението ти в обществото.И щом каквото и да кажеш, ще е глупаво, защо изобщо казваш нещо?!?И защо аз отново посетих този сайт да споря за някакви средновековни битови проблеми. Анонимен съм защтото влизам от дъжд на вятър и нямам нто време нито желание да си правя профили под път и над път.
192
0
 
6
 
! Отговори
1 преди 6 години
До АнонименИмам си очила и много добре мога да чета! Не че няма загинали заради възрастни хора, но много повече са загинали поради това, че се мислят за големи майстори на волана!
191
17
 
0
 
! Отговори
:) преди 6 години
Нападателя е много прав. Засича го, извлича от колата и бой, бой, бой. Ако не разбира *** (виновния, който ще бият) от правила на движение по пътя, дано разбере от счупена глава, ръце, крака...
190
0
 
8
 
! Отговори
избирател преди 6 години
До 195Така пак я докарахме до това да се скараме помежду си.За разлика от теб,аз съм единствения тук с реалната си снимка.Това до някъде доказва,че не съм най-боязливия човек в страната.Каквото и да кажа.ще е глуповато,но все пак.Няма,как да гледам един млад човек да малтретира по този начин доста по-възрастен от него.Да щях да се намеся.Правил съм го.
189
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
БЪЛХАРСКА МУ РАБОТА..
188
3
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 1Защо на 50? Написал съм- 70. Който не може да чете, да си купи очЕла. Има загинали и заради неадекватно каращи пенсионери, не се бой.
187
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До избирателТи като си такъв умник, защо не тоиде да се намесиш бе? Защото не си бил там... Дай един пример тогава където си се намесил, да те видим колко струваш. Тръгнали всички да дават акъл. Във фейса и по новирнаските сайтове е едно, на живо е друго! Няколко пъти вече правя забележки във всякакви житейски ситуации с риск фдори да си изям боя и всички около мен се дърпат и почват да ми казват да не се занимават, защото така било... !!! Смешници сте и смешници ще си останете!
186
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До Анонимен 189Или се хвани на свястна професия. Разбирам, да си изкочил директно от 1989-а, когато хората са си нямали хал хабер, за случващото се, но днес, в 2018, ако не си на 50+ години и/или не страдаш от тежка болест или трагедия, нямаш извинение, да работиш на работа, която те обрича на това, да събираш 10 000 лева "с години".
185
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До game1ХаххахахХХАХХАХхаМалко завистливо човече си ти, ей ...