Агресия, саморазправа и едно счупено огледало: Мутренско! Докога?

Гледка от софийски булевард възмути потребител в мрежата
16 мар 2018 09:15,
239

Снимка: Facebook, Plamen Nikolov

Шофьор засича друг, изскача от колата, отива отзад и почва да рита, чупи и да се разправя. Звучи познато сякаш.

На тази гледка се е натъкнал мъж в София. Шофьор с Audi минава пред друг, бие спирачки, слиза и отива до колата зад него. Рита огледалото, чупи, отваря вратата за саморазправа.

"И да не си помислите, че съм заснел и това е новият тъп руски или български блудкав сериал от онези с, които искат да ви приспят вниманието, че не сме мутренска държава", пише Пламен Николов във Facebook.

"И като правят закона сега за неизбежната самоотбрана и отричат нашето право на такова, а те живеят във вили и къщи с високи огради, до зъби въоръжени охранители да ги пазят, нека се сетят, че от Отеца в небесата никой няма да ги опази", възмутен пише очевидецът.

Тази сцена завършва без особени пострадали - едно огледало, един може би уплашен шофьор. Очевидци от близкия трамвай, други участници в движението - безучастни свидетели.

Тази гледка е ежедневие. Саморазправа с бухалки, агресия, заради отнето предимство на светофар. Клаксони за онези, които са дръзнали да карат бавно.

И този път е ясно, че дори и да се самосезират институциите и да издирят мъжа, чието лице и номер на колата ясно се вижда, особен ефект няма да има. Порицание? Глоба?

Порицанието и глобата няма да спрат следващия, решил да излее агресията си върху друг човек на пътя - било то шофьор или пешеходец.

А ако нападнатият си отвърне... може и да излезе виновен и наказан. Доста бързо.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


239
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
84
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
От де и идва тая злоба на плешивия мутраген ? Явно е доста напред с парите и се чуства безнаказан.
83
0
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Бият винаги слабия и беззащитния. Що не дойде да ми скочи на мен, въоръжен съм до зъби. На решето ще го направя.
82
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Почетен член на Герб и ние считаме че статията е манипулативна и показва само снимки извън контекста! Реално е бил нападнат и в опит да защити семейството си, има вероятност да е счупено огледало но при самозащита. Народа вижда кой гради държавата!!!
81
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Тук е рай...птичките пеят, слънцето грее...ние сме стабиУни...и всеки, който твърди обратното е комунист, враг на ГЕРБ, ***...и т.н.Питайте Бойко.
80
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Решението: Глог, Берета, Макаров, ТТ, Байкал, АП, CZ, Walther, Ruger и всичко подобно!
79
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
"Искам промяна в Законодателството и максимални присъди"Тоя ако стъгне до съд, национален празник трябва да правим. Нашите милиционери даже няма да си направят труда да го издирят по номера на автомобила и по снимките и да го арестуват.
78
0
 
14
 
! Отговори
Егати! преди 6 години
Този със сините дрехи трябва да бъде задържан за хулиганство!
77
0
 
25
 
! Отговори
:):) преди 6 години
сещате ли се един пенсиониран готвач от армията като му налетя Стойчо Стоилов какво се случи с пистолет Макаров. Старшинката си излежа сигурно присъдата но Стоилов зарафи еженето си остана инвалид. Ако такива ербапи знаят че може с олово да ги посрещбат май ще си кротуват в комплексираните кожи.
76
1
 
2
 
! Отговори
Стоянчо преди 6 години
До-72 А у наше село има един играч семката му викат ще те префърля като шкембе у плет.
75
0
 
1
 
! Отговори
1 преди 6 години
До АнонименНе бъркай политиката с "акъла" на хората!
74
0
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Един лютив спрей в оченцата и ще ходи една седмица като компот.
73
1
 
26
 
! Отговори
Ели преди 6 години
Този красавец, защо не е в затвора, за подобен акт 15 години, пък да видим колко последователи ще има?Искам промяна в Законодателството и максимални присъди за извършителите!Утре този индивид ще пребие лекар, учил, дете!Подобни хора нямат място в обществото.Промяна в Законодателството, максимални присъди и никакви условни и минимални.Какво стана с мутрата пребила човек към Бояна, участвала в групово изнасилване.За такъв затвор доживот!Докога Законотворците ще си затварят очите?
72
1
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
До 35И за това се случва 5 години след Орешарски нали!Това герберастите сте много логични хора, логиката все ви убягва!
71
0
 
24
 
! Отговори
Надзирател преди 6 години
Мисля че ще е добре да го пратят в затвора за годинка две да тьрка наровете та току- виж обществото е почнало да вярва на правителств56132ото!
70
0
 
14
 
! Отговори
123 преди 6 години
Тоя много ербап бе, що на мене так не ми се ежат обаче. Колата ми е стара, нося широки дрехи и не си личат мускулите и пак не им стиска, защо бе. Да ми налети на мене тоя на колицата, ще го изтъргват от паважа.
69
1
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 6 години
Това е реакция на човек, който не е щастлив и доволен от живота си,изнервен,с различни видове комплекси.
68
0
 
11
 
! Отговори
Тъпанар преди 6 години
До 24"...които не се интересуват от проблемите в обществото, и защото са заети да крадат от българския народ..."Интересуват се! Цялата тази анархия и неприлагане на законите е целенасочен геноцид! Едно бедно, потиснато и изплашено общество лесно се манипулира.
67
0
 
27
 
! Отговори
1 преди 6 години
До АнонименМайстор, майстор, но не е попаднал на когото трябва! Има късмет, че не е някой, който да изкара пушкалото и тогава от каратист щеше да стане лекоатлет! Той и един, който играеше в литекс се правеше на бияч, но още не може да ходи като хората! Всеки е човек и може да сгреши, засякъл го засякъл и защо трябва да се стига до агресия?
66
3
 
17
 
! Отговори
Данчо преди 6 години
Е заради такива бабаити неможем да влезем в шенген!
65
0
 
54
 
! Отговори
prokurora преди 6 години
Представяте ли си този комплексар с Аудито да налети и разбие колата на жена ви с детето вътре... Дали някой осъзнава за каква психическа травма се отразява на малко дете или жена... КОГА НАЙ -ПОСЛЕ тъпите законодатели няма да криминализират това физическо нападение и не поставят поне 5мецеса ЗАТВОР за подобни изпълнения ????????!!! ГОСПОД ЩЕ ИМ ГО ВЪРНЕ ТОВА ПРЕДАТЕЛСТВО и техните деца и внуци ще се поболеят от тази послана простотия !!!!!!!!!!!!!!!!