Едно по едно – в каруцата! Без да бързат, роми разграбват имот в София

Бандата изнесе различни вещи от сграда до кръговото на Сточна гара
5 юни 2018 07:11,
133
Едно по едно – в каруцата! Без да бързат, роми разграбват имот в София
Кадър: Facebook

Чевръсти роми разграбиха за нула време изоставен имот в София. Една по една те изнесоха различни вещи от сградата и ги натовариха необезпокоявано в каруцата си.

След това, без да бързат, те продължиха по пътя си.

Видео от разграбването се появи във Facebook. Кадрите са заснети до кръговото кръстовище на Сточна гара, а според човека, който ги е качил, опустошеният имот е общински.

На видеото се вижда, че ограбването става посред бял ден, докато покрай ромската банда минават десетки автомобили.

Димитър Папукчиев, човекът, качил кадрите, публикува малко по-късно и втори пост с видео, в който пише, че е сигнализирал за разграбването на тел. 112, докато един от ромите се върнал да прикрие следите.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


133
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
59
0
 
2
 
! Отговори
Iceblast88 преди 5 години
До 58Може ако нямат друг избор. Ако МВР си върши работата и немогат да се препитават с престъпления, а помощите са обвързани с данъците и съответно нямат достъп до тях искат не искат ще започнат да работят. Искам да се замислите над следното. Когато хора на които се плаща да следят коментари под статии докладват, че от 200 коментара 150 са изтрити заради расистки изказвания и от останалите 50 повече от половината са на границата, то НПО-тата получават повече пари за да се борят с расизма.
58
0
 
6
 
! Отговори
до Iceblast88 преди 5 години
Защо си мислиш че теб съм визирал в това което съм написал !!!!!!!Ти да си видял циг анин да работи с кирка и лопата? глупости пишеш, това племе признава само кражби и безчинства, за това се иска твърда ръка!
57
0
 
23
 
! Отговори
потърпевш преди 5 години
Има закони, аз съм доволен от законите. Опразниха ми ромите една къща тотално . Съдих ги и спечелих делото след 2 години . Съда постанови : мога да си взема всичкото имущество, което са ми взели и ползвали "хората" 7-8 тайнета семейство . Дивани, секции, прибори, чаршафи и одеяла . Всичко......... Доволен съм, нека на всички прокуристи и съдии да се връща по същия начин и те да са доволни, като ги оберат.
56
0
 
17
 
! Отговори
... преди 5 години
Не само че минават десетки автомобили, но дори един от тях е полицейски.
55
0
 
14
 
! Отговори
Iceblast88 преди 5 години
До ВанкатаИ понеже бай ви Тошо си свърши добре работата и си останахте роби на социализма,затова драги ми Тошко,проблема не се решава с патрон,а с кирка и лопата.Защо да губим ресурс като можем да го ползваме?Колко фабрики плачат за работна ръка.Имаме 1 мил. индивиди които могат да станат стругари, кранисти, фрезисти, шивачки и тн. стига държавата да си свърши работата и да започне да прилага законите!Ако знаят,че нямат друг избор те ще почнат да работят и след 3,4 поколения няма да знаят друго
54
2
 
7
 
! Отговори
Iceblast88 преди 5 години
До ВанкатаТи поне прочете ли нещо от написаното от мен или просто така, машинално като овца.Аз не казвам да си ги гледкаме и хрантутим, а, че за да станат част от обществото трябва да ги възпитаме в труд! Ако на теб ти дадем само права, без задължения защо си мислиш, че ще си по различен от тях? Те са следствие на болеста, а не първоизточник! Проблема е, че държавата е абдикирала от задълженията си. И затова тези неща които теб те нараняват са факт, защото държавата не ги е направила хора!
53
2
 
17
 
! Отговори
Ванката преди 5 години
Абе големи разбирачи сте повечето,комунизъм,фашизъм и т.н..... ще търсите бай Тошо защото по негово време такива *** веднага изчезваха безследно от земята,сега даже някой от вас пишат да ги приобщим към нас, защото разстрела не бил хуманен.... ами не благодаря,вземете си ги тези *** и си ги гледайте у вас,аз не ги искам !!Кажете го това на всички които са пострадали от набезите им,за пребитите и насилвани възрастни хора ......
52
1
 
14
 
! Отговори
ДА преди 5 години
Какъв обир,бе!?Това не е новина,това е ежедневие!Кой видял,видял,който пък е снимал,защо не се обадил веднага,а чак като са дошли да покриват "следите"!Само като видиш коня и каруцата на тротоара,веднага викай полиция!!Сто коли са ги видели и са подминали!Бравос!В друга държава,който види нещо нередно,веднага сигнализира,не тича да снима,затова има ред!Тук само бой и стригане,друго не оправя бай ***,аа и като му бръкнеш дълбоко в джоба!Само тогава има ефект!
51
4
 
3
 
! Отговори
Iceblast88 преди 5 години
До СпиридонНе ме разбирай погрешно, аз съм национал социалист по политически пристрастия, но за мен всеки човек (без значение от раса или цвят на кожа) които работи, плаща данъци, придобил е имот по законен начин и спазва закона е ГРАЖДАНИН и държавата Е ДЛЪЖНА да подпомага него, а не индивиди които не са платили и 1 ст. данъци! Расовата омраза е полезна само за политиците, а не за народа. Трябва да насочим гнева си не към етнос, а към прослойка която не плаща данъци,а те са от всички етноси.
50
0
 
3
 
! Отговори
Iceblast88 преди 5 години
До СпиридонТака, че те могат да станат хора, могат да станат данъкоплатци. И те се дразнят на неработещите си братя защото знаят, че държавата им съдира от тяхната кожа за да даде на неработещите. Това е начина да станат и те част от обществото. За мен един работещ ром (без значение какво работи, ако ще чистач на *** да е) е в пъти по ценен за обществото от един 40 годишен българин които цял живот чака на мама и тати и няма 1 ден трудов стаж!
49
2
 
3
 
! Отговори
Iceblast88 преди 5 години
До СпиридонАко искат да оцелеят. Затова повечето роми в такива къщи работят. Те не правят глупости защото са малко на брой и знаят, че ако квартала се вдигне ще ги изрине. Дори гонят други роми за да не се краде защото знаят, че те ще са първите наречени за виновни. Те вече питат ако ще правят купон, спират шума в 10 и 30 вечерта. Те са част от обществото. Знам защото до моя блок има такива къщи. Бащата работи строител, сина (на 20) докер във фабрика, и сина и дъщерята са със средно образование
48
3
 
3
 
! Отговори
Iceblast88 преди 5 години
До СпиридонАко просто ги избием както предлагаш ще дадем повод на половината свят да ни скочат на главите,а нямаме нужда от допълнителни проблеми.Затова трябва да стане по културен начин.Всички те трябва да станат част от обществото,а за да станат такива то те не трябва да се събират на големи групи. *** пример-има много квартали в които има по 1,2 къщи между блоковете с роми.И те са в пъти по култивирани от събратята си от гетата.Защо?Защото нямат избор,те трябва да станат част от квартала.
47
1
 
5
 
! Отговори
Iceblast88 преди 5 години
До Спиридонда им намери работа в държавни предприятия. Ако те са на работа от 8 до 17 по 6 дена в седмицата, няма да имат сили за глупости и кражби! Така нацистите изкореняват престъпността. Като намират работа на всички. Когато един човек работи на норма той няма време да мисли за зулуми. И така тези индивиди вместо проблем за обществото могат да станат данъкоплатци и част от обществото. Това е единствения начин да решим проблема без да си създаваме дипломатически проблеми.
46
1
 
2
 
! Отговори
Iceblast88 преди 5 години
До СпиридонБих бил съгласен с теб, но ще ме обвинят в расизъм. Затова вместо да се избиват е много по добре да се култивират. Трудов лагер където да работят, да се възпитат в трудови навици и да получат занаят. Да не са на издръжка от данъкоплатците, а издръжката им да идва от продажба на изделията които изработват. Така хем няма да тежат на данъкоплатеца, хем ще свикнат с трудова норма, хем ще научат занаят. Когато са готови (ако са готови) да се върнат в обществото и държавата ...
45
1
 
6
 
! Отговори
Спиридон преди 5 години
До Iceblast88Може, когато е под формата на масово и форс-мажорно налагане на правосъдие от тоталитарен тип. Думата "демокрация" се разбира неправилно по целия свят, на който както му е у(из)годно. Истината е, че цялата тази *** е нужно да бъде жестоко ликвидирана, за да се изкорени проблема. Историята го е показала дори в личен план - имаш рак - или режеш и хвърляш, или ти си наред.За щастие или нещастие средно положение няма.
44
0
 
14
 
! Отговори
Спиридон преди 5 години
До Iceblast88Трудов лагер само за мишоците, едрите гадове направо пред цевта, за кой .....й да ги хрантутим и тях наред със скапаните дупетати?!?
43
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Това лято депутатите като излезнат в отпуска да не забравят да заключат парламента, че и него може да го намерят опразнен от берачите :)
42
1
 
20
 
! Отговори
Iceblast88 преди 5 години
Най забавно е когато цяла година гледаш зеленчуци или плодове. Имаш разходи за семена, торове, поливане и точно седмицата в която трябва да отидеш да ги обереш като пристигнеш заварваш ад. Всичко е обрано и клоните са потрошени (защото е по лесно така) и като ти се случи 2,3 години подред накрая спираш да ходиш и да гледаш. Още по забавното е МВР като ти обеснят, че щетите са под 200 лева и затова немогат да водят разследване или, че нямат хора или дори и да търсят немогат да ги намерят.
41
0
 
22
 
! Отговори
Iceblast88 преди 5 години
Явно за да се реши проблема трябва Боко да си се прибере у тях и да го изнасилят заедно с дъщеря му и внучето, да им вземат всичко и тогава може би на държавата ще и запука за решаване на проблема! А е толкова лесно за решаване! НАП заедно с жандармерия влизат в гетата и почват описи - имаш кола за 100к, а нямаш доходи? Значи си крал и си крил данъци! Съдиш го по бързата процедура за укриване на данъци и продажба на наркотици и го пращаш в ТРУДОВ ЛАГЕР!!! Това е единствената надежда за държавата
40
0
 
12
 
! Отговори
Iceblast88 преди 5 години
Неможеш и да вземеш нещата в свой ръце ( да сложиш капани например) защото тогава си подсъдим за нанасяне на телесна повреда (без значение, че наранения е на чужда собственост и краде в момента на нанасяне на повредата). Неможеш и да си там 24 часа на ден защото трябва да работиш за да си платиш данъците. И накрая какво? Искаш не искаш изоставяш имота за да може канибалите да го оглозгат и да продължат нанякъде си като скакалците които са. Дай боже всеки ден да става с София! Дай боже и на Боко!