Девет нанизани коли, шестима ранени и един виновник с джип – пиян!

Той е отказал дрегер на място и е бил отведен в болница за кръвна проба
Обновена: 15 юни 2018 09:02 | 15 юни 2018 09:00,
153

Снимка: Булфото

9 коли се сблъскаха снощи около 20 часа на столичния бул. "Иван Гешов".

Шестима души са ранени. Сред тях има и семейство с 12-годишно дете.

Още по темата

По първоначална информация катастрофата е причинена от джип, а шофьорът е бил пиян. Той е отказал дрегер на място и е бил отведен в болница за кръвна проба.

Свидетели твърдят пред "Фокус", че виновникът за ПТП-то е карал с бясна скорост.

Повече от 2 часа районът бе отцепен от полиция, а задръстванията бяха колосални.

Пострадалите майка, баща и дете са хоспитализирани в "Пирогов". Детето е на 12 години с контузия на гръден кош и в коремната област. Бащата е на 45 години с контузия на глава, нос и гръден кош. Майката е на 45 години с контузия на глава, гръден кош, с мозъчно сътресение, губила е за малко съзнание. Тя е най-тежко пострадалата от останалите.

На още трима души им е била оказана медицинска помощ на място.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


153
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
65
1
 
10
 
! Отговори
Ивчо преди 5 години
пише се удар, ударен не удърен, за удървен е друга бира
64
22
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
В никакъв случай не оправдаван виновника, но за да се получи подобна катастрофа има и други причини - несъобразена скорост на останалите автомобили и неспазване на дистанция. А за да има пострадали с подобни наранявания може да има и несложени предпазни колани. Еърбаците намаляват травмите в момента на импакта, но вторичните удъри ги поемат коланите и подглавниците.Имайте предвид, че разликата в силата на удъра с 60 и с 80 км/ч е около 2.5 пъти!Ограниченията в скоростта са за да се спазват!
63
1
 
8
 
! Отговори
123 преди 5 години
До Един от СеверозападаТака е затова и бой на място и после се правиш на ударен. То е ясно, че закони в тази държава няма.
62
2
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Случка с поне няколко хиляди варианта за последните 25 години:2-тонен и нагоре джип, в изпреварване, с 200 км/ч, на среща му - трошка. Нещастният човек с трошката му е ясно какво ще стане при челен удар и като последен шанс скача в канавката и загива. Джипа ухилен от величието си продължава.Като видя някой с джип, и ми се иска да държа гранатомет.
61
2
 
22
 
! Отговори
реалист преди 5 години
В такива случай се вижда дали е останало и малко държава.Трябва внимателно обществото да следи такива.P.S.Лично аз на мястото на потърпевшите щях да го приключа на място и като дойде полицията ще го водят жертва на ПТП
60
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
а да бе верно ко стана с оня надрусания, гадвето на психоложката дето каза, че той шофирал. Как го пуснаха само да си ходи въпреки че шофирал надрусан?
59
1
 
35
 
! Отговори
е неам думи преди 5 години
и това ще потулят до утре. Онзи ден една избяга от местопроизшествието и извика гаджето си наркоман да каже уж, че той шофирал, така и не стана ясно какво й се случи, намериха ли я? Разни ТИРаджии не спряха да мачкат коли, автобуси излизат от правия път, пътниците без колани, водачите на сладка иказка по телефона....ужас...то и в Африка сигурно не е чак така. Какви диваци са това българите не мога да разбера...в сърцето на Европа се е развила жива диващина
58
0
 
32
 
! Отговори
вЕрваме ви преди 5 години
Ще се изнесат ли данни за кръвната проба, като стане или медиите и този случай ще потулят, понеже човека е човек на някой човек?
57
2
 
30
 
! Отговори
Един от Северозапада преди 5 години
До Алкохол зад волана.Не се ппитеснявай, няма да го осъдят.Джип, кара го пиян и с много превишена скорост в града? Това трябва да ти говори нещо.Или някоя мутра, или немие синче, или някакъв фактор в някоя институция или ......Във всички случаи, това му е стил на калане, и до сега му се е разминавало.Ще му се разбине пак, знае как се действа по правилния начит в такива случаи.Депутатът Великов едно време уби на място човек, при неправилно негово изпреварване, и си е депутат и днес.Имат си начин
56
13
 
3
 
! Отговори
Мен преди 5 години
Поредното място в София, на което съм като спрял с 60км/ч. Как изведнъж всички станахте божи кравички? Често се чукат там защото видимостта е малка.Стана интересно защо невинния има контузен нос..?И волво още не е джип :)
55
5
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
АКо всички от пострадалите коли се бяха нахвърлили да го набият едновременно сега нямаше да е жив а полицаите нямаше да могат да арестуват когото и да било. Тези неща се вършат колективно, набързо и така...ама мижитурка до мижитурка в тази държава и затова така....
54
4
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Само погледнете колко хора в момента карат с износени зимни гуми! А колко пък има с различен вид и състояние на предна и задна ос! И като добавим несъобразената с метеорологичната обстановка скорост направо става страшно!Повече от половината от шофьорите в София са сравнително дисциплинирани, внимателни и толерантни, но останалите са точно обратното и ежедневно лекомислено и напълно неоправдано застрашават здравето и живота ни!Защо?!!!
53
2
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
кога най-после някой ще разбие главата на един такъв поне?! егати, избиват ви децата, родителите, вас, а не ви стиска един шамар да им ударите!!
52
2
 
44
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Умирам от страх по пътищата в БГ, пълно с всевъзможни изверги. Живея в чужбина и вече съм осъждала *** да ми платят щети за обди и заплахи, за шамари, и то все пред свидетели (много *** народ) защото спирам на пешеходна да мине дядо или защото си карам в правилната посока в тясна еднопосочна улица, а водачът-мутра на мерцедес решава за по-накратко да мине отгоре ми...СЪДЕТЕ ГИ...има закони и ако си знаете правата и имате сносни доходи няма как да ви прецакат.
51
19
 
5
 
! Отговори
Гошо преди 5 години
"Не се возя с градския, защото е опасно, в колата се чувствам на сигурно място."
50
0
 
49
 
! Отговори
Алкохол зад волана преди 5 години
Аз не за друго, но си мисля, добре де, пиян, значи застраховката му няма да покрие щетите по телата и автомобилите на жертвите. Сега ако всички го осъдят този човек до живот не може да се изплати. Не знам обаче за нито един такъв алкохолик зад волана осъден...хора търсете си правата, че следващия път някй друг ще страда и все така докато не измрем всички като народ
49
1
 
55
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Вече е страшно за обикновените хора да живеят тук. Малко като руска рулетка.
48
13
 
15
 
! Отговори
упс преди 5 години
А на бас, че и 9-те коли са карали с повече от 50 км/ч.
47
3
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ще дойде време, когато от определени марки и класи коли отпадъкът ще бъде свалян и разстрелван на място. Щом се вози в 100 000 и нагоре лева, значи има защо.
46
3
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Да не посмеете да му вземете книжката на този гербаджия? Само мъмрене и го пускате да си ходи.