"Младост" търси: Експерт по инвестиции, заплата 560 лева

От столичния район обявиха, че интересът към позицията е голям
25 юни 2018 07:20,
148
"Младост" търси: Експерт по инвестиции, заплата 560 лева
Кадър: Bulgaria ON AIR

560 лева заплата предлага столичният район "Младост" за експерт, готов да оглави отдел "Инвестиции и контрол по строителството". Това става ясно от обява, публикувана в сайт за търсене на работа.

Интересът към момента е голям, съобщиха за "Дарик" от администрацията на района.

Поне степен "бакалавър" в областта на архитектурата и строителството на сгради и съоръжения, както и четири години професионален опит изискват от станалия изключително популярен столичен район "Младост" за длъжността началник отдел "Инвестиции и контрол по строителството".

Експертът, който ще заеме поста, ще трябва да отговаря за планирането и провеждането на строителната и инвестиционната политика на района, както и спазването на закона при ново строителство.

Ще отговаря за обществените поръчки в района, както и за одобряването и подписването на платежни документи за проекти, финансирани от Столичната община. Възнаграждението му за всички тези отговорности пък ще бъде 560 лева.

Районът стана печално известен в цялата страна, след като доскорошната му кметица Десислава Иванчева, беше арестувана за подкуп от предприемач, чиито строителни книжа по думите му умишлено се бавили от кметицата.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


148
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
78
0
 
22
 
! Отговори
АХЕ преди 5 години
ХАХАХАХА и после що има корупция, УАУ!!!!!! Е па този, който се хване, започва да се "оглежда финансово" от първия си ден!!!! И така е във всички общини и министерства с агенции за разрешителни режими!!! "А нещо под масата, а?"
77
3
 
24
 
! Отговори
мдаа преди 5 години
Цялата държавна администрация от *** трябва да се закрие.Какви 560 лв .Над милион държавни търтеи по всевъзможни комисиии и министерства и длъжности.Електронизация на тази корумпирана пасмина до крак. Ако не я съкратите колапс на всички системи до 5г. и фалит на цялата държава с кървави бунтове.
76
0
 
17
 
! Отговори
ццццц преди 5 години
Да, заплатата е смешно, но възможностите, ех възможностите.....! От друга страна това си е признание от страна на общинските тъпигьози, че корупцията, ех корупцията....., а к,во ша кажете, а? Нещо като онзи прословут въпрос: "к,во праем сяааа?".
75
1
 
13
 
! Отговори
Киро преди 5 години
Защо се пишат закони които масово не се спазват? Има прекалено много бюрокрация и работещите и неработещите получават еднакви пари. Докога така?
74
0
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Вие сериозно ли вярвате, че хората се натискат заради заплатата? То си е ясно, че заплатата е капка в морето. То ще са бонуси, то ще за "подаръци", то ще са "почерпки", тиймбилдинги, служебни командировки...
73
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Вашата платена статистика обявява средна заплата 1000 лв! КОГА???--------в един друг сайт оставих коментар че 1000 лв средна заплата не съществува в България и го изтриха на секундата и ме баннаха по ip адрес . царят е ГОЛ .
72
1
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Явилите се на конкурс за това работно място, до един трябва да получат ефективна десет годишна присъда. Надявайки се да работиш за 560 лева, при това бакалавър, означава само и единствено, че се признаваш за мошеник и крадец, на държавна хранилка.
71
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Заплатата е смешна, но възможността за "странични" доходи е огромна- общ. поръчки, разрешения, подписи...като навсякъде.
70
0
 
19
 
! Отговори
Пешо преди 5 години
Това е държава в полуразпад. Абсурдна заплата, абсурдни дейности при работа, абсурдна липса на ред. Няма пилот в самолета.
69
10
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Иванчева е виновна, осъдена или не, познавам много добре хора от които е искала.
68
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 67Иванчева е невинна, до момента, в който няма осъдителна присъда! Такава обаче, няма изгледи да й бъде наложена! Поредния цирк, който отлежава докато се забрави от хората, като КТБ-то и влоговете на властимащите! И тук ще плащаме ние, както платихме за КТБ!
67
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Бетонирането на калинки в администрацията на Младост продължава с пълна сила. Така де, на инвеститорите като Вaклев трябва да им се помогне да си продадат празните апартаменти, че да съберат за следеващия рушвет пари. Кучето си лае, керванът си върви
66
1
 
24
 
! Отговори
бай х преди 5 години
интересът към позицията е голям - защото ще падне крадене ...ако има обява на частна фирма за 560 лв няма кой да се закачи
65
1
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
С тая заплата направо ще се скъсат да взимат подкупи.
64
1
 
25
 
! Отговори
dmx преди 5 години
Мафията се опитва да глътне Младост като бетонена боа. Без избори и с милиционерски трикове.
63
20
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ИсторикИванчева е ДОКАЗАНО виновна, не пиши глупости.
62
0
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
И без заплата ще има достатъчно кандидати
61
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ехоооо, платените статистици от БАН: 560 лева заплата предлага столичният район "Младост" за експерт, готов да оглави отдел "Инвестиции и контрол по строителството".Вашата платена статистика обявява средна заплата 1000 лв! КОГА???
60
1
 
1
 
! Отговори
Константин преди 5 години
Нежелаещи*
59
1
 
32
 
! Отговори
(-_-) преди 5 години
С такава заплата човек е просто принуден да търси други източници на доход.. И после корупция имало, еми как да няма? Цялата държава е една голяма корупционна схема.