Ронещи се плочки, а шарката – веднъж! Кой ги хареса? Кой ги плати?

Социалните мрежи гъмжат от коментари за новата визия на "Графа"
Обновена: 4 окт 2018 13:49 | 4 окт 2018 13:15,
116

Снимка: Димитър Кьосемарлиев/Dnes.bg

След 22 милиона, налети в ремонта на "Графа" и купища строителни гафове, социалните мрежи избухват през ден с нелепостите, извършени по ремонта на култовата столична улица.

Още по темата

След каучуковите плочки между релсите, каквито слагат на детските площадки, след безумната подредба на паважа и бетонираните дървета, дойде ред и на градинката пред църквата "Свети Седмочисленици".

Шокът на столичанина е огромен от вида на настилката, а въпросите започват от: Дали това са плочки за баня, балатум и завършват със заключението, че идеята на избора им не е "там да се самоубиват епилептици".

Кметицата и общинарите се зарекоха, че фирмата изпълнител още не била приключила ремонта и тепърва щял да минава строителният контрол да наблюдава, съзерцава, че и да глобява – до 1 млн. лева.

Столичани обаче не спират, а питат: Нали не са завършили, как ще ги глобяват?

Фактите са си факти – умопомрачителна подредба на плочки, умопомрачителна шарки, умопомрачаващ ремонт, който не секва с месеци и който гълта милиони.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


116
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
60
42
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До ЧиновникВсеки с малко акъл като се замисли, ще види, че сега живеем по-добре.Обаче *** е мрънкало, все е недоволен, той иска да е РОБ.Значи ако някой му каже, че не е РОБ Ганжо е готов бой да води за това.И според мен до там го докараха НОВИНИТЕ.У нас добрите новини не са новини.*** мисли, че африканците живеят по-добре от него.Толкова са е сдухал психически горкия му несретник с нестретник.
59
3
 
2
 
! Отговори
11 преди 5 години
Голям праз ...
58
9
 
9
 
! Отговори
Зозо преди 5 години
хайде сега загрижените да ревнат защо не се дадоха тези безумни пари за здравеопазване или каквото там ревете обикновено.
57
23
 
13
 
! Отговори
Доволен преди 5 години
Какво им е на плочкие?На мен ми харесват!Материала е хубав и не се пързаля.Не знам какво мрънкате.Въобще, *** такива, има ли нещо, за което може да ви се угоди?
56
3
 
7
 
! Отговори
гербест преди 5 години
не бе, ремонтът е напълно ок, обаче за аец или самолети - ааа, нямаме пари, бедни сме!
55
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Това вече за шарката е чисто тролене. Да са качествени и добре фугирани - това е важно, но дори и то не е свършено както трябва...
54
31
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
РЕЖИСИРАНА ИСТЕРИЯ ОТ БКП И "АВТЕНТИЧНО ДЕСНИТЕ" на които обаче настилката пред църквата ИМ ХАРЕСВА.специално на фтентичните настилката им харесва.За истерията са си виновни СО защото уйдисват на ума на разни мрънкалници които "се изгубили"между загражденията,отвориха НЕДОВЪРШЕНИ ПРОСТРАНСТВА и се почна с истерията.Да им е за урок,да си довършват нещата и тогава да отварят обектите.Кой ги бил харесал,ами аз ги харесвам
53
35
 
10
 
! Отговори
Чиновник преди 5 години
Като се замисля сега живеем по-добре от преди.Имаме всичко и не мога да разбера как някои са недоволни и все търсят под вола теле.Засрамете се !
52
36
 
11
 
! Отговори
Ачмонек преди 5 години
Цялата дандания за тези ремонти идва от ул. Позитано 20. И народа, понеже толкова ви е акъла се връзвате на изключително елементарни провокации.
51
1
 
14
 
! Отговори
Чиновник преди 5 години
До ЗАПОЗНАТ ИНЖИНЕРНито си запознат, нито си инженер. Материала струва мнооого повече от 0,40 лв. кв. м. И поне се научи как се пише думата инжЕнер.
50
32
 
6
 
! Отговори
ГЕРБ forever преди 5 години
Единствената партия,която полага грижи за столицата е ГЕРБ.Сега се превърна в хубав и красив град,а преди приличаше на мръсно провинциално обиталище.Трябва да спрем да мърморим и да дадем своя принос и да направим своя град още по-хубав!
49
5
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
дддд,Честно, мъка ми е да те чета. Не мога да повярвам, че някой е окей да се дадат 22 милиона от данъците му, за да си напълнят Боко и компания джобовете. Като минах по Графа и направо ми се доплака - като в провинциален руски град (там е същото - наливане на яко пари, а в резултат се слагат най-евтините материали).
48
26
 
9
 
! Отговори
дддд преди 5 години
Вярно може ремонтите да не първо качество, но пак се правяр ремотни. Усвояват се средства - вероятно спор няма, Обаче такива мрънкала като нас Българите няма. И постват във фейса разни *** - какви са тези грозни плочки - едно ще ви кажа каквито и да бяха пак щяхме да сме недоволни. Все някой ни е крив. Все за нещо ще намери да се начумери - най истинската Българска поговорка. Стига мрънкали бе хора, дайде да се съвземем - ние нещо да направим.
47
0
 
16
 
! Отговори
пецата преди 5 години
що бе няма ли имена зад тези ремонти, или те са дадени на наши хора и затова се премълчава
46
2
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Сори, ама не може постоянно да си избираш прости хора без елментарно образование, крадливи и нагли да те управляват и да искаш да си добре.Хора, които се назначават по единствения критерий вярност към Вожда.Да не би селската учителка Фандакова да е някакъв специалист по инфраструктура и градоустройство.Да не би партизанската внучка Павлова да й разбира нещо тлъстината от регионално строителство или пък разносвачът на банички Делян Добрев да разбира от енергетика.ТАКА ВИ СЕ ПАДА !
45
1
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Гербаджийската "стабилност" ще има да я усещаме години напред. Къде в оруелската архитектура, къде в обезобразованието на младите, къде в здравепогазването. Лошото е, че другите комунисти и те са същите. А "мъдрият български народ" иска само едните или другите. Уж отвратените от тоя модел гласуват за нацитата. Нищо добро не ни чака.
44
4
 
26
 
! Отговори
стар пожарникар преди 5 години
Българинът-най-*** *** в Европа! Би се чувствал добре, само сред говедата от северна Азия!
43
1
 
25
 
! Отговори
Юрдечка ФанДупката преди 5 години
Ще помърморите, ще помърморите пък ще спрете. Никой не може да ме пипне.Зад мен е самият Господин Борисов и ми дреме на тупката какво пишете по социалните мрежи.
42
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Рашидов обеща скулптура на Борисов от Ютонг за градинката
41
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Думата за поредната кражба и продължаващата наглост на ГЕРБ е само една -О С Т А В К А !