Валери Симеонов отново: Няма да подавам оставка!

"Имам право да присъствам на съвета за хора с увреждания"
26 окт 2018 15:37,
85
Валери Симеонов отново: Няма да подавам оставка!
Снимка: архив "Булфото"

Вицепремиерът Валери Симеонов обяви за пореден път, че няма да подава оставка. От вчера той не оглавява Националния съвет за интеграция.

ГЕРБ са категорични, че ще внесат поправки между първо и второ четене в закона за хората с увреждания, за да стане така, че ресорният вицепремиер да не оглавява Националния съвет за интеграция на хора с увреждания.

Още по темата

"За ваша информация към настоящия момент този съвет за хората с увреждания се ръководеше от министър Бисер Петков. Аз съм присъствал тогава, когато е имало нужда, когато той ме е канел, или когато съм преценявал. И ще имам това право и в бъдеще", коментира Симеонов пред "24 часа".

Той припомни, че протестиращите майки на децата с увреждания не са членове на този съвет.

"Там са представители на съответните организации на хора с увреждания, които отговарят на изискванията. И пак за ваша информация, в тази година и половина, аз съм нямал никакви проблеми с тях, работели сме идеално и това може да го потвърди и министър Петков", каза още вицепремиерът.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


85
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
58
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
тоя да ходи да става премиер на селската казнджийница, за нищо не става друго
57
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Писах тук още преди три години че качите ли си на власт нацисти и комунисти те ще ви лъжат докато ги изберете а после ще правят каквото си искат а опитате ли се да ги свалите ще казват ми няма вади дам оставката и ще седят на власт докато умрат или стане преврат и избягат с парите.Качихте си Орешарски и той ви каза няма да си дам оставката качихте си фюрер Далавери и и той това ви казва.Като сред будали да ги качвате сърбайте им сега попарата.
56
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ОСТАВКА! не само този червей, цялото правителство да се маха, цялото НС да се маха! Никаква полза от тези некадърни и крадливи, нагли и безчувствени!
55
5
 
4
 
! Отговори
ОТВСЯКЪДЕ преди 5 години
натискат: стачкувайте, оставка, та дано някой не ИЗДЪРЖИ, писне му и каже "вълците ги яли".. а ре- ВЪЛЧОВЦИ и ВЪЛЧИЦИ- чакат .. "с кръв да вземат властта.."И започнаха един по един да "изскачат' да "защитават' разни "визии', демографии.. В основата- всички са "столетници' от БКП, били в соц правителства или бивши от семействата на такива.. Навързани..."Идеята- столетна' ги свързва.
54
11
 
6
 
! Отговори
месара преди 5 години
и защо трябва да подава оставка - за да угоди на тия дето системата ги убивала (майките), организирани и спонсорирани от другарката провокаторка "истината" нинова? в никакъв случай!!! и крайно време е да се спре с вниманието към тия сълзливи и Убидени, "убивани "от системата!
53
4
 
1
 
! Отговори
САЩ преди 5 години
социалната справедливост и раждането на средната класа, дължим на хората на наемния труд, които са умирали на барикадите. Хиляди са разпитвани и вкарани в затворите в САЩ, само защото искат социална справедливост.Бай дъ уей революциите започват от Англия, следват САЩ, Франция и накрая Русия.Знаем за: "Като няма хляб, яжте пасти".Брекзит, на богатите британски корпорации не им пука, но на средния бизнес, търгуващ с ЕС - да.В Британия не могат да стигнат нивото на заплати от 2008, Корбин.
52
4
 
2
 
! Отговори
САЩ преди 5 години
На американците дължим "Уоблитата" - Индустриални работници на света, в началото на XX век. Всички работници се вдигат за справедливо заплащане, почасово, 8-часов работен ден, срещу социална несправедливост. На САЩ дължим социалните придобивки.След протестите богатите са недоволни и измислиха войната срещу левите."Ловът на вещици", Чарли Чаплин, Мартин Лутър, Джон Ленън - които искаха социална справедливост - средна класа.В САЩ университети се забраняваха автори, хората учеха в Сорбоната.
51
13
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Локалните ментално-увредени дори не подозират колко са прозрачни - в случая става дума за "родната" ***, която плаща на петдесетина лелки, които нямат нищо общо с проблемите на майките - самите майки отдавна се отдръпнаха от театрото, а и година и половина са работили удачно със Симеонов. Въпросът опира - дай да го махнем, да видят всички, че можем всичко, дето ни текне на акъла - по-бе-да, бе-да... Беда! Урааа! Бихме, победихме! Курнелините-ивохристовски ***...
50
10
 
7
 
! Отговори
До Въй преди 5 години
Ами не е лек животът, да, а особено не са застраховани от злополуки и катастрофи работещите хора които са уморени, плащат сметки, плащат данъци, отглеждат деца това е и стресиращо и нищо странно че, понякога катастрофират! Това включва и европейските работници-данъкоплатци от където ви идват европейските помощи.Затова се замислете на кой гръб лежите и го дайте малко по-скромно сега особено когато получихте всичко което искахте!
49
8
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Идва зима и Валерианът ще е на топло в министерски съвет, а бг.мама ще е на студено на улицата. Кой ще победи?
48
9
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До 48Ние, душевните инвалиди, ако не бачкаме и за вас - телкираните инвалиди, всички в купом ще се пренесем на оня свят. Имайте малко уважение към нас, поне не ни дразнете с наглостта си.
47
6
 
15
 
! Отговори
Въй преди 5 години
Към душевните инвалиди, които ръкопляскат на Валерката, замисляли ли сте се, колко крехък е живота и как никой не е застрахован от болести и злополуки, колко хора останаха без крака и ръце след автомобилни катастрофи. Животът е жесток, но можем ние да не бъдем жестоки...
46
5
 
18
 
! Отговори
Въй преди 5 години
Ако Стивън Хокинг се беше родил в България щеше да бъде изхвърлен като вторични суровини на ***, а човекът не само даде толкова много на науката, а и остави здраво поколение, само че е отгледан в наистина християнска държава за разлика от неадерталска България. Всичките вкупом не можете да дадете толкова на света, колко е дал той, душевни инвалиди... Срам за човечеството!
45
3
 
3
 
! Отговори
Beisin преди 5 години
Valeri im kaza barzo da remontirat bg demografia...ei Kurnelia sabrala aktiorskia sastav na bg armiata i partiganskute yataci sha pravi svatbena agencia na partiinite deca i krastoski na yatashki bebeta...abe demografska selekcia bez brak proizvodstvo...
44
21
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Спокойно, бачкатори. Утре е събота и повечето от нас не са на работа, за да даваме данъци и осигуровки за мамките. Но те сигурно пак ще маршируват и ще се морят.
43
8
 
32
 
! Отговори
Жоро преди 5 години
Този е ега ти наглеца. Самозабравил се е. И не само той. Избирателите му вече не го искат и трябва да се съобрази с това.
42
5
 
43
 
! Отговори
ПИСНА НИ преди 5 години
Симеонов, на курсове ли си ходил, бе човек? *** много нагло и цинично се държиш, бе. ОСТАВКА ДАЙ И ПОВЕЧЕ НЕ НИ МЪЧИ С ПРИСЪСТВИЕТО И ИЗКАЗА СИ!!!!!
41
6
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Извинисапакбе.Мисли за кокала.
40
37
 
10
 
! Отговори
Браво, Валери преди 5 години
Ние те обичаме!НАРОДА Е с Тебе!Против Тебе са само другарите с увреждания!
39
7
 
10
 
! Отговори
Гробокопач преди 5 години
До АнонименЗначи трябва да разстреляме и всички гербери, кво шъ кайш? Щот Бойко, е единствен с червена книжка в България;)))