Валери Симеонов отново: Няма да подавам оставка!

"Имам право да присъствам на съвета за хора с увреждания"
26 окт 2018 15:37,
85
Валери Симеонов отново: Няма да подавам оставка!
Снимка: архив "Булфото"

Вицепремиерът Валери Симеонов обяви за пореден път, че няма да подава оставка. От вчера той не оглавява Националния съвет за интеграция.

ГЕРБ са категорични, че ще внесат поправки между първо и второ четене в закона за хората с увреждания, за да стане така, че ресорният вицепремиер да не оглавява Националния съвет за интеграция на хора с увреждания.

Още по темата

"За ваша информация към настоящия момент този съвет за хората с увреждания се ръководеше от министър Бисер Петков. Аз съм присъствал тогава, когато е имало нужда, когато той ме е канел, или когато съм преценявал. И ще имам това право и в бъдеще", коментира Симеонов пред "24 часа".

Той припомни, че протестиращите майки на децата с увреждания не са членове на този съвет.

"Там са представители на съответните организации на хора с увреждания, които отговарят на изискванията. И пак за ваша информация, в тази година и половина, аз съм нямал никакви проблеми с тях, работели сме идеално и това може да го потвърди и министър Петков", каза още вицепремиерът.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


85
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
38
4
 
6
 
! Отговори
1 преди 5 години
До Анонимен-37,а оп фашисти ли са ,и теса комунисти.
37
8
 
24
 
! Отговори
Валерко преди 5 години
Как ще подаваш оставка? Докопал си кокала, знаеш далаверите на Боце и Цуци, така че стой си там, докато агите скочат и ви изгонят. Българите сме страхливо племе, 500-годишното робство още тегне на главите ни, така че чакай онези с *** и папуците да ви теглят шута. Виж, ако начело на една пропрезидентска партия застане Мая Манолова, за 6 месеци сте аут начело с Боце и Цуци. Само че Мая не ще да върши работата на Нинова...
36
22
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Имах колебания, но вече взех решение - ще гласувам за ОП. комунистите трябав да бъдат разгонвани само с Калашник.
35
18
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Мръсни комунисти! видиет ли комунист - разстреляйте го! видите ли човек който гласува за БСп- разстреляйтие и него! видите ли човек който симпатизира на БСп - и него го разстреляйте! само вкарвате страната ни от криза в криза.токова, зърнена, банкова...
34
16
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
24 - вашето приятелче Орешарски подаде ли оставка веднага, че вече забравих?
33
3
 
22
 
! Отговори
дедо Ташунко преди 5 години
Заради кокъла, Валерка. Заради кокъла!
32
9
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
знаете ли защо започнаха протестите срещу Тръмп? защото поиска да премахне доячницата на пари въведена от Обама наречена "здравна реформа". Защо започнаах протестите срещу Валери Симеонов - защо иска да махне фалшивиет ТЕЛК-ове. затова и работодателиет са зад него. Аз ще държа 5-*** душ с фалшив ТЕЛК, те няма да работят, ще получват заплат, данъчни облекчения, но аз не мога да ги уволня?
31
15
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
личи си комунистическата закваска на протестиращите. Симеонов ако даде оставка пада правителството. Падне ли правителството - пада бюджета и чак до другата година ноември ще бъдем с миналогодишният бюджет. А парите за мамиет няма да бъдат дадени. А ако бюджета мине - значи протестиращите са съгласни със Валери Симеонов, и трябав да млъкнат веднъж завинаги. Който взел пари е е---н и трябва да замълчи завинаги.
30
17
 
12
 
! Отговори
Подкрепям Симеонов преди 5 години
помните ли въобще как се стигна до протестите? Симеонов поиска да махне фалшивите ТЕЛК-ове и изведнъж се вдигна вой до небесата.
29
4
 
17
 
! Отговори
противар преди 5 години
Гади ми се от един....вие го знаете кой е !
28
18
 
9
 
! Отговори
Никаква отставка! преди 5 години
Всичко е много добре, тези "майки" не го заслужават като глава на тази Комисия!Симеонов той би разгонил от списъците разни "другарки" с фалшиви ТЕЛКове дето получават по много хиляди левове, точно както разгони мутрите по морето. Нека другарките станат още по-богати, щом това не е проблем за "майките" а Симеонов е.
27
6
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Хора, да подкрепим майките! Утре пред Министерски съвет заедно с тези достойни български жени.
26
3
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ето на това му викат "***"!!!!
25
5
 
25
 
! Отговори
сор преди 5 години
Уникален ***! Още не може да осъзнае, че е политически труп.Оставката ще я дадеш,няма къде да ходеш! Съжалявам горчиво,че съм гласувал три пъти за Обединени искариоти!
24
2
 
26
 
! Отговори
Без име преди 5 години
Няма няма.Ти си пътник. Валери Симеонов=лакомия за власт.
23
1
 
28
 
! Отговори
мак преди 5 години
Този ужчовек никога няма да се махне доброволно. И извиненията му са ужизвинения. Няма достойнство, иначе щеше да подаде оставка веднага след като се издъни.
22
2
 
27
 
! Отговори
обективна преди 5 години
Уволнен си бе човек не разбра ли подай си оставката твоя работодател Българския народ те уволнява не си подходящ за тази длъжност какво не разбра
21
2
 
33
 
! Отговори
мъдрост на деня преди 5 години
Ти го гониш през вратата,той ти влиза през комина!
20
3
 
27
 
! Отговори
аник преди 5 години
Този е отврат .Само нагнетява обстановката. Как има сурат да се появи пак. Е за да е толкова нагъл е сигурен че няма да го махнат. Интересно какви са козовете му........
19
2
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Този , ще седи до второ пришествие,но в тези управляващи " патриоти " са все подобни.Това е слабо определение за този.......!