Заради една кашлица: Ученик нападнат в градския транспорт

Мъж се ядосал на детето, направил му забележка, но...
24 ное 2018 07:30, Петя Славова
142

Мъж нападна ученик заради кашлица в в столичния градски транспорт. Сериозно пострадали няма, предаде Bulgaria ON AIR.

Петък рано сутрин автобус №82 на столичния градски транспорт пътува от квартал "Люлин" към Централната гара. Ученик започва да кашля по време на пътуването, а мъж му прави забележка да си сложи ръка пред устата. Ученикът му отговорил, а мъжът го нападнал.

Спречкването между двамата не било дълго, тъй като останалите пътници се намесили и защитили младежа. Агресивният пътник слязъл още на следващата спирка.

Пътниците в градския транспорт споделят - агресията е почти непрестанна и в различна степен.

Според психолога Маргарита Бакрачева причината за зачестилите случаи на агресия е натрупващото се напрежение у хората. Тя споделя още, че лошото време допълнително може да ни подтиква към агресия.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


142
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
99
3
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
към всички, които защитават малкото ***: следващия път когато в превозно средство някой около вас кашля без да си закрие устата - вие просто си дишайте спокойно, ... е, явно за вас няма значение , че може да се разболеете
98
1
 
37
 
! Отговори
До 100 преди 5 години
На момчето са казали да си сложи ръката да не кашля в лицето на онзи дето му се е скарал. Ако не беше отвърнало да си помисли човек, че не разбрало, ама то отговорило нахално. И оттам почнал спорът. Има разлика като е умишлено да заразиш някой. А никъде не става ясно под нападение какво разбират журналисти. До Бой не се е стигнало.
97
1
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ако е кашлял без да си закрие устата ( и е бълвал вируси към всички наоколо) ---> заслужил си го е, даже малко му е било.
96
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Време е, да се замислим как и на кого даваме гражданство. Не може това ***, защото е родени, да мюима същите права и привилегии, като нас, нормалните хора...
95
1
 
27
 
! Отговори
не само в автобуса.. преди 5 години
Нямаше да сте толкова толерантни ,ако кашлящия разпространява ЕБОЛА в автобуса, даже има и много други нагли-- не само младежи ,на една дама и направих забележка ,а тя ми вика да съм се ваксинирал ?
94
0
 
27
 
! Отговори
НЕНО преди 5 години
Не е заради "една кашлица" , а заради просташко кашляне с цяло гърло , без да сложи ръка или шал на устата си !!! И на мен ми се е случвало , някой да кашлям зад гърба ми непрекъснато , страшно неприятно е и бързо си слагам аз шал на носа и устата , защото не се знае каква зараза ми пръска! !!
93
41
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Хората подивяха, за всяка дреболия ще се бият. Това на нищо не прилича. Момчето може да се е почувстнало зле в училище и да се е прибирало или да е било на лекар. Самото то не се е чувствало добре. Може да не е успяло да си сложи ръката на устата, даъте на го набием сега, щото е болно.
92
1
 
30
 
! Отговори
Име преди 5 години
на всеки може да му се докашля, но не всеки трябва да използва "свободата" да наказва другите от свое име по тоя повод... аз съм изключително толерантен, но нека некой *** да ми се изкиха във врата и ще избърша всички подови помещения с него!
91
15
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
"Ученик нападнат в градския транспорт, затова че на забележка отвърнал с "ти ли ще ми кажеш..." Хаха и да това ще го бият. Какво, засегнал е егото на големия Мъж. Явно забележката не е била с подходящия тон.
90
11
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Всички се правят на важни, всички поучават, всички много знаят. Има си възпитан начин да кажеш на някого нещо, като ти пречи, но с уважение, дори да не е прав.
89
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
заглавието да се смени -не "за едната кашлица" ,а "за едното заразяване от грип"
88
1
 
38
 
! Отговори
Истината преди 5 години
Истината е, че хлапетата станаха страшно нагли, нямат страх и респект от никого. Вчера в едно софийско даскало един хлапак утрепа коте с камък в близост до учител. Когато учителя каза, че ще съобщи това на директор, психолог и родители , хлапето отговаря, че ако това бъде направено лапето щяло да си съчини нещо и да подаде оплакване в инспектората срещу даскала, тази схема вече била тествана от него и учителя и директора си имали доста проблеми. И това хлапак на 13г! И родителите си го защитават
87
4
 
15
 
! Отговори
До един турчин преди 5 години
Аз като гледам и някои турци са много невъзпитани, нагли и ориенталци, където и да идат. Тия които живеят в Германия са много нагли. Никога повече няма си купя дюнер в Германия .Сложиха ми някакво вмирисано месо и за половин резен сирене, след като ми го дадоха готов, ми поискаха още 1 евро. Уж било добавка, след като беше платен предварително. После щях да го повърна след 2-та хапка и го изхвърлих. То кеф и рахат българинът го е прихванал през турското робство. Тъй че не обиждай народа ми.
86
0
 
5
 
! Отговори
. преди 5 години
До Анонимен 82240-те са не само дремльовци, но и хрантутници и дебеелосерковци
85
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Дивият Запад има правила. Пътниците неправилно са се намесили в честния спор и дуел. Трябвало е да направят кръг около спорещите и да започнат да залагат пари за един от тях. След борбата, печелившите от "националната лотария" да си разпределят печалбите.
84
3
 
15
 
! Отговори
софиянец преди 5 години
До Анонименсус бе туркестанецСтига насъсквал българитеВзимай еднопосочен билет за Туркия.Ама по навътре към Диярбекира.Там само балерини с яшмаци и академици с фесове в градския.Ама внимавай в блъсканицата да не станеш мома с мустаци:)
83
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Те са с безплатни карти за метрото и си правят каквото си искат.
82
1
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Явно агресията на мъжа е предизвикана от "отговора" на ученика към отправената му уместната забележка.Но "отговора" услужливо не се споменава от слугинажни медии.
81
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
И после - Защо не ползваш градски транспорт...
80
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Този път го оправдавам. Няма лошо! Преди години масово така се възпитава и всичко ис беше супер.