Червената "Визия за България" ще ни струва... 2 млрд. лв.

БСП винаги се обединява преди избори, твърди Петър Витанов
Обновена: 28 яну 2019 09:48 | 28 яну 2019 09:45,
98

В събота се проведе 49-ят Конгрес на БСП. Вътрешната опозиция се събра, но запази добрия тон на разговора. Основната интрига остава листата за евровота, макар че тя не бе основна тема на обсъждане между делегатите.

Още по темата

От месеци между Корнелия Нинова и Сергей Станишев тлее напрежение заради различните позиции, които заемат двамата по европейски теми.

Нинова е против пакта за миграция и Истанбулската конвенция, докато Станишев го подкрепя. Това накара хората в средите в и извън БСП да заговорят, че Нинова ще се опита да лиши Станишев от мястото му в листата за евроизборите.

Според депутата от "БСП за България" Петър Витанов винаги партията се обединява, когато наближат някакви избори.

"Голяма част от БСП подкрепя Станишев. Доказвали сме, че каквито и конфликти да сме имали в партията, преди избори всичко се променя и се обединяваме около идеи, а не около личности", категоричен бе социалистът пред Bulgaria ON AIR.

Той е на мнение, че няма как да се предвиди разлика от 1% на евроизборите между БСП и ГЕРБ.

"На нас сила ни дадоха срещите с хората за "Визия за България". Голяма част от вижданията в документа са на хората. Срещите ни бяха посетени от 40 000 души и имаше над 1000 предложения. БСП просто съумя да покачи своето влияние и одобрение за сметка на управляващите", сигурен е "червеният" депутат.

По думите на Витанов идеите във "Визия за България" може да бъдат изпълнени само с 2 млрд. лв. ресурс, който може да се осигури сравнително лесно.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


98
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
23
10
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Кадрите на БСП не са по -различно .Когато една партия е на власт тя става като БКП .ГЕРБ са 100 хил члена .Властта гененрира такива партии гиганти . БСП няма подкрепа ,но именно такива гиганти с глинени крака могат да се сгромолясат и да им дадат властта.Хайде да си кажем честно ,БСП никога вече няма да е онази голяма сила в обществото . Нейните симпатизанти са от третата възраст и подобно на всички си купува ромския вот.
22
4
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 13Странни "мисли".....БСП нямала "подкрепа в обществито", а пък върви със същите оценки като на герберастите! И сам изреждаш КАКВИ са им кадрите! Е, та КОЙ нормален човек, при тези издънки ще подкрепя тия цветарчета? Или КАКТО ВИНАГИ ВСИЧКО СИ Е МАНИПУЛАЦИЯ???
21
9
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
БКП/БСП си остава евразиатска НПО'ошка на дистанционно управление от Кремъл !
20
8
 
25
 
! Отговори
акуд преди 5 години
хаха комуниста си е комунист. предвиждат с 2 милиарда лв. да реализират визия за България . задавам си въпроса и каква ще тази визия . вероятно павилиончето за семки в цялата държава
19
19
 
14
 
! Отговори
Ревизия за София преди 5 години
БСП да издигне лозунга ревизия за София на местните избори .Много открадна Фандъкова.
18
11
 
15
 
! Отговори
реалист преди 5 години
Няма разлика между едните и другите комунисти / БСП и ГЕРБ/, защото са от едно котило и закърмени с едно, как да се краде от народа, за сметка на своето благо. не гласувайте за никого и ги накажете, защото за всеки глас получават държавна субсидия.
17
19
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
И в двата случая ГЕРБ пада от власт .Махне ли Фандъкова оная ще се разприказва за корупцията.А махне ли Цецо партията ще се провали организационно .Остава да гледаме как Бойко гледа тъпо като Костов и Живков. на 26 май .
16
16
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Стига вече с тоя ГЕРБ,омръзна на всички
15
10
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Фандъкова се помисли за виенска принцеса от двора на Мария Терезия.Помним как завърши всичко -1789 . ВФР .
14
21
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Герб откраднаха 16 млр.плюс 1.5 млр от здравната каса така,че предпочитам 2
13
16
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Защо не кажете колко струва на страната 1 година управление на ГЕРБ?
12
13
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Визия за нови банкови фалити.
11
18
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
БСП няма подкрепа на обществото ,но може да спечели благодарение на уникалната излагация на герберите напоследък .Само те ще са си виновни ,ако Нинова заграби властта.Вижте себе си ГЕРБ.Фандъкова мрази хората и ги нарича ***.Цветанов пък издига всякакви некомпетентни хора щото са в ГЕРБ. Бойко да махне тия двамата и може и да оправи нещата.С тези начело ГЕРБ става СДС 2
10
8
 
24
 
! Отговори
Враг преди 5 години
Никога повече визии!
9
8
 
30
 
! Отговори
читател преди 5 години
БКП - партия на фалитите. Всички фалити са по време на нейното управление, от 9.9.44 до сега.Чудя се, как има още хора които да гласуват за БКП?
8
13
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Парите са за самолети .БСП си представя ,вземеме властта ,спираме сделката и заграбваме парите. Ако и сега дадем власт на тези мошеници както през 2013 нищо не ни различава от маймуните вече .Даже и те са с повече акъл .
7
10
 
36
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Но аз не видях компрометираните лица да са извън БСП.Напротив Р.Овч .е на първия ред,а прасето Гергов гледа влажно .Е ??? Избори просто ,ква визия ,кви планове, кви 5 лева.
6
16
 
30
 
! Отговори
ист преди 5 години
Два милиарда държавата ще загуби. Важно е БСП да заграби власта.
5
12
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Бившата СДС-арка и червено-синя милионерка Нинова готви Визия за погребване на България. Техните глупости и провали сме ги виждали много пъти. Чудя се как има нормални хора , които все още вярват в утопията, че всички сме равни.
4
9
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Защо не покажете снимка на автомобилите паркирани пред залата за конгреса? Това е истинската визия за България на комунистите.