Червената "Визия за България" ще ни струва... 2 млрд. лв.

БСП винаги се обединява преди избори, твърди Петър Витанов
Обновена: 28 яну 2019 09:48 | 28 яну 2019 09:45,
98

В събота се проведе 49-ят Конгрес на БСП. Вътрешната опозиция се събра, но запази добрия тон на разговора. Основната интрига остава листата за евровота, макар че тя не бе основна тема на обсъждане между делегатите.

Още по темата

От месеци между Корнелия Нинова и Сергей Станишев тлее напрежение заради различните позиции, които заемат двамата по европейски теми.

Нинова е против пакта за миграция и Истанбулската конвенция, докато Станишев го подкрепя. Това накара хората в средите в и извън БСП да заговорят, че Нинова ще се опита да лиши Станишев от мястото му в листата за евроизборите.

Според депутата от "БСП за България" Петър Витанов винаги партията се обединява, когато наближат някакви избори.

"Голяма част от БСП подкрепя Станишев. Доказвали сме, че каквито и конфликти да сме имали в партията, преди избори всичко се променя и се обединяваме около идеи, а не около личности", категоричен бе социалистът пред Bulgaria ON AIR.

Той е на мнение, че няма как да се предвиди разлика от 1% на евроизборите между БСП и ГЕРБ.

"На нас сила ни дадоха срещите с хората за "Визия за България". Голяма част от вижданията в документа са на хората. Срещите ни бяха посетени от 40 000 души и имаше над 1000 предложения. БСП просто съумя да покачи своето влияние и одобрение за сметка на управляващите", сигурен е "червеният" депутат.

По думите на Витанов идеите във "Визия за България" може да бъдат изпълнени само с 2 млрд. лв. ресурс, който може да се осигури сравнително лесно.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


98
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
43
10
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
БСП са ясни.Винаги едно и също.Ако вземат властта я задържат докато опоскатпарите на държавата.След,което веднага я напускат.
42
6
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Никога няма да гласува за тия ××××ци. От 1970- 1989г. Им строих комунизма и сега съм с 170лв. пенсия
41
1
 
19
 
! Отговори
само питам преди 5 години
на сполуката вече визия ли й викат,и май резултата ще е същия
40
23
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Наистина ли има все още хора, които си мислят ,че БСП фалира КТБ ? хора, партийната организация с начело Бойко Методиев Борисов задължаваше държавните структури да си вкарват парите в КТБ. В момент на криза , две години след фалита на Lemon Brothers , когато фирми фалираха като пуканки , Капитала на една банка растеше главоломно.Четете бе хора, интересувайте се. Невежеството е порок.
39
7
 
20
 
! Отговори
Ха-ха преди 5 години
Каскетите са забавни понякога :)
38
16
 
12
 
! Отговори
Hafen der Wahrheit преди 5 години
поне ще знаем къде са отишли парите на държавата, а не като сега - куче влачи, диря нямаНа това му се вика вика "пладнешка кражбА!".Ха живи и здрави!
37
16
 
44
 
! Отговори
Мръсни комунисти! преди 5 години
Визията на БСП е ясна. 1. Да вземат властта по един или друг начин.2. Да откраднат 2 милиарда лева като фалират някоя банка или няколко големи дружества.3. Да подадат оставка под натиск и да станат опозиция за могат отново след няколко месева да реват срещу ГЕРБ или който там дойде на власт.Този "филм" вече сме го гледали.
36
10
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
По-голу прочетох за фалит на държава. Хора , икономисти и пвсевдо специалист разбере едно : една държава не фалира. тя спира да си плаща външния дълг, но това не значи че фалира.Псувате без да познавате историята. Кое е това аджеба тайно нещо , което движи икономиката напред ? Да, прави сте - индустрията. Е как искате високи доходи, високи заплати , стандарт на живот без индустрия ? най-трагичното нещо е ,че плачете за Живков , но не го осъзнавате.
35
6
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Визия за България е последното нещо което БСП може да измисли .Напомня идиотиите на Реформаторите на Р .Кънев.Употреба за около 2 /3 г поредните порции и забвение . България е тотално провалена държава с ориенталска ,а не европейска култура и с копиране на модели на ъндърграунда в САЩ.Култура на сводници и нарко дилъри .
34
5
 
34
 
! Отговори
Цонко преди 5 години
Колко лесно и евтино става всичко преди избори. Някакви си 2 милиарда лева и хоп, всички цъфваме и връзваме. Разбира се, след изборите се оказва, че не става само 2 милиарда поради "тежко наследство", атаки от опозицията, качеството на материала и неотчетена инфлация. Затова пък обикновенно обещават, че на следващите избори, ако пак ги изберат вече няма как да не се получат нещата и т.н.т.
33
11
 
24
 
! Отговори
соц преди 5 години
Ще махнат десятъка и ще турят прогресивен данък и както вдигнаха осигурителните вноски ще го наковат яко на айтитата и хората дето що годе живеят сносно и ходят в събота на Ястребец да покарат малко.
32
14
 
42
 
! Отговори
Диагноза преди 5 години
Хе,хе! Тия червени въшльовци още не са дошли на власт и вече планират милиарди !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Но не казват,че планират да ги вземат от нашия джоб!!!!!! ВНИМАНИЕ !! В банките има над 60 милиарда спестявания и червените барони точат лиги за тях !!!! Задава се Виденово време!!!
31
10
 
15
 
! Отговори
до 32 преди 5 години
Това може да стане само с велика Българска революция.Но уви ,младите вместо да я осъществят бягат на запад и кръга се затваря . Останалите свестни ги счатат за луди ,*** по думите на Фандъкова .
30
26
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тиквата изяде много. Даде 2 милиарда за саниране, плати на мръсните хамериканци самолетите без дори да им иска нещо в замяна/сложи и комисионна /, разсипа средната класа, наля държавни пари във КТБ и я разби, позволи на Доган да си купи централа,за псоледните десет години не са събрани около 16 милиарда ДДС,говори за корупция а кметицата му прибира комисионни със скоростта на светлината и накрая какво - половин година се стиска да даде 30 млн за майките. ВАЛТЕР ЗА МРЪСННАТА ПОДДЛОГА
29
15
 
35
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Проблемът е, че БКП няма как да е опозиция. Дойде ли БКП на власт потокът от хора рязко напускащи България ще се вдигне. както стана при Ореха.Просто БКП трябва да се забрани, да изчезне завинаги, а не да си отброява конгресите. Трябва закон за лустрацията, за отваряне на всички досиета веднага, че минаха 30 г. от падането на тоталитарният режим и не всички досиета са отворени.И този преход най-накрая да започне. А не само да се говори за преход към демокрация.
28
19
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Няма разлика между едните и другите комунисти / БСП и ГЕРБ/,?има разлика- едните не се пребоядисва- хубави лоши но са си едни и същи - а другите могат да са всякави- ако трябва утре гербавите и *** ще сложат и ще се обрежат само да могат да крадат и да са на власт- затова им викат червената кал
27
14
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Тоест ако ГЕРБ остане начело още 30 г може и да стане 1 милион души .Но тя няма да остане тъй като в България вече поне има свободни избори .И когато хората виждат какви партии ги управляват и в какво са се превърнали просто сменят плочата.Това е шанса на БСП.Не че има някаква подкрепа в обществото .Хората просто използват наказателен вот за да не използват гилотини .Мисля вече ме разбрахте и мислите ми не ви се струват странни .
26
19
 
11
 
! Отговори
йосиф преди 5 години
йорданка фандъкова се пише с малка буква.по българското законодателство крадеца е престъпник, който няма статус на гражданин.а вие си плювайте комунистите, само да ви светна ,че Бюджета на СФ община е 1.5 МИЛИАРДА .къде отиват тиа пари вие ми кажете. ама не , вие сте заети да плюете червените. е толко *** народ нема.
25
13
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
БСП можеше да купи 15 необорудвани Грипен с тези 2 милиарда лева вместо да продава илюзии на българина в целуфанената опаковка "Визия за България". Така и президента щеше да е доволен.
24
15
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Анонимен 23Аз бих се радвал да е така........защото ИЗГРЕВА И ВСИЧКО ХУБАВО, НОВО И ПРОГРЕСИВНО ИДВА ОТ ИЗТОКА! А запада..........то и природата си знае работата, че на запада е ЗАЛЕЗА! Запада е изтъкан от гнила, колониална алчност........отначало са грабили китайската цивилизация, след това японската, индийската, африканската и т.н!!! Откъде е това богатство на ингилизите??? Изсмуква ли са нещастните индийски колонии, за другите да не говорим!! ЗАЛЕЗ за вас..."господа" изедници!!!!