ГЕРБ към БСП: Пак ли сте на СПА, а не защитавате ветото на президента?

Десислава Атанасова поиска от президента да освободи свои съветници
Обновена: 20 фев 2019 12:30 | 20 фев 2019 12:29, Камелия Цветанова
227
ГЕРБ към БСП: Пак ли сте на СПА, а не защитавате ветото на президента?
Снимка: архив "Булфото"

Заради отсъствието си от пленарната зала червените депутати пак отнесоха критики по време на обсъждането на ветото на президента Румен Радев върху Закона за личните данни.

Още по темата

От ГЕРБ ги упрекнаха, че ги няма да защитят държавния глава, който стана такъв с тяхната подкрепа.

"Вероятно г-жа Нинова отново е на СПА, както направи последния път, когато отиде при народа“, иронично подметна Десислава Атанасова от ГЕРБ.

Тя поиска от Румен Радев да освободи от правния си съвет Борислав Цеков и излъчения от неговата квота в Комисията за защита от дискриминация Петър Кичашки, защото те са глобени за злоупотреба с лични данни.

Атанасова обясни, че двамата са осъдени да платят глоба от по 10 хиляди лева, защото са злоупотребили с лични данни на граждани и журналисти.

Софийският административен съд е потвърдил постановление на Комисията за защита на личните данни, което Цеков и Кичашки са обжалвали. През 2016 г. блогъри и журналисти сезираха комисията, че ЕГН-тата им са в списък на лицата, подкрепящи Инициативен комитет с представляващ Петър Кичашки, който се е регистрирал като застъпник на теза в инициирания от Слави Трифонов референдум.

Така че заради това Атанасова отсече, че сега е моментът държавният глава да покаже, че е принципен човек, защото иначе ветото му ще изглежда като „пореден висш пилотаж в лицемерието“.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


227
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
141
5
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
ВРЕМЕ Е ДАНАИЛ КИРИЛОВ ДА ЗАПОЧНЕ ОПРЕСНИТЕЛЕН КУРС ПО ПРАВО.
140
9
 
18
 
! Отговори
Ментора бай Иван преди 5 години
Цял ден тая гербава глутница в НС , водена от Цвъки Цветанов и всеизвестната Деси от Дулово , дъвчат пеша на БСП и Президент Радев!За съжаление не са те виновните , че ГЕРБ се вкара в трета глуха и затъна в правни недомислия , сътворени от Боса Борисов и Дани Ръбала , лидерите на правната мисъл в ГЕРБ!Сърбайте си попарата и духайте ако е гореща!ДПС може да ударят и те една *** , но за съжаление ДПС е приело вече поза зад ВАС!
139
7
 
21
 
! Отговори
ЧИСТА И СВЯТА преди 5 години
РЕПУБЛИКА - БЕЗ ГЕРБ
138
14
 
12
 
! Отговори
Чиновник преди 5 години
До Анонимен 149Абе не ми цитирай цените от 60-те и 70-те години на миналия век. Ако сега имаш проблем с парите, това се дължи на ниските цени, които цитираш. Защото онези цени бяха НЕРЕАЛНИ и заради това системата се срина с гръм и трясък. Сега си доплащаш за тогавашните вересии, които си ползвал. Затова недей да ревеш.
137
14
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Те са по мандрите, крадат кашкавала на хората.
136
5
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До ЧиновникАбе как хората са способни в чужбина и дори без да знаят език се научават да работят и се адаптират,а само в България ви се виждат,че мързелуват хората?Сбъркани са работодателите,а не работниците,да не говорим,че нямат никакви права в България,за разлика от западна Европа,където могат да се оплачат и да получат правосъдие!
135
18
 
13
 
! Отговори
Чиновник преди 5 години
Само да ви светна, че след Борисов-3 не идва БСП, а Борисов-4. За мен е все тая, кой е на власт, защото аз се разбирам с всички. Обаче простолюдието ще берете големи ядове, ако БСП е на власт. Пак няма да има какво да ядете, както беше през 1996-1997 г.
134
18
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Русофиилистиците са се събрали на седенката тук :)
133
16
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Никъде не са. Изпълняват нарежданията на Москва за дестабилизация. Идват избори. Винаги преди избори БСП се държи по този начин - превратаджийски по нареждане на руските им шефове.
132
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Мъка, мъка! Лошо е да те направят да си говориш сам в залата, да няма реплики и дуплики, с които да се прикрие "гумени печат"! А гледката напомняше на клюкарска седянка където двама-трима злословят по адрес на отсъстващия. Колко дълго ще издържите да понасяте сами себе си?
131
6
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До ЧиновникДа,15 стотинки беше хляба,а парното няколко лева,тока 1 киловатчас беше 2 стотинки през соца - факт,карта за градски транспорт за един месец 1.20,а за цялата страна за всички линии - 5 лева,билетчето беше 4 стотинки,след това го увеличиха на 6 стотинки,бензина варираше под 20 стотинки литъра,продаваха и евтина нафта за отопление и т.н.
130
13
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Къде е шопаресата Нинова?
129
13
 
17
 
! Отговори
Чиновник преди 5 години
До Анонимен 139Нееее, моето момче, хляба не струваше 15 ст., а 55 ст., парното не беше 18-20 лв., а 30-35 лв. Салам и луканка, в редките случаи, когато ги имаше бяха по 6-7 лв. И всичко това при заплати 150-180 лв. Сега заплатите са 5 и повече пъти по-високи, а цените са около 2 пъти по-високи. Затова масово имате по 2-3 телевизора, климатици, милни машини и др. електроуреди, за които през соца не сте и сънувалиа, всяко семейство е с минимум две коли. И всичко това, щото сега сте "бедни".
128
6
 
16
 
! Отговори
чуки преди 5 години
Десислава Атанасова спящият министър на здравеопазването,спящ депутат изобщо спяща,...
127
9
 
17
 
! Отговори
БАНко преди 5 години
1989 г българите излязоха на улицата и се радваха .Но дойде съсипията на постигнатото !1998 г българите излязоха на улицата и се радваха. Предстоеше влизане на България в ЕС и НАТО .2009 г Бойко Методиев Борисов попари живота на българина и върна комунизма , връзкарството ,далаверата , кумството ...***.оти зма !!з
126
5
 
24
 
! Отговори
daa преди 5 години
А вие къде "СПАХТЕ' лятото на 2013 до до есента на 2014? Бягахте като ужилилени от залата,за да бойкотирате работата на правителството. Цв.цв. имаче повече "работни" дни в Брюксел по това време,отколкото в БГ,като работата му се състоеше в плюене и всякакъкви молби към евробюрократите от ЕНП(които са мнозинство) да направят всичко възможно да спрат единствените свежи пари към страната- т.нар. евросредства. После се тупахте по гърдите,видяхте ли,комунистите като са на власт европата не дава пари.
125
17
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
БСП я нямаше в Парламента,защото не можеше да са там по време на гласуването за Македония в НАТО.Иначе после трябваше да се обясняват на Путин.Скапани комунисти ,които вечно бягат от отговорност.
124
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Чиновникабе брачед ако имаш малко акъл ще разбереш колко си ***
123
14
 
6
 
! Отговори
Чиновник преди 5 години
До Анонимен 139Абе май простолюдието сте простичките човечета, след като от 30 години не можете да схванете, че с "трудовите" си навици от времето на социализма, пари няма да изкарате.
122
7
 
12
 
! Отговори
КараКанчева преди 5 години
Другарю Борисов комунисте мой ! Не ни оставяй !В парламента останахме преданни и наследството на истинския комунизЬм !