"Родител 1" и "Родител 2" се появи в бланка на Столична община

Контрера: СО да не прави опити да налага джендър идеологията!
23 апр 2019 16:30, Анисия Иванова
214
"Родител 1" и "Родител 2" се появи в бланка на Столична община
Снимка: Карлос Контрера, Facebook

Формулировката "Родител 1" и "Родител 2" се появи в електронна бланка на Столична община вместо традиционните майка и баща. С нея се кандидатства в детските градини в София.

По този повод председателят на "Патриоти за София" в СОС и член на ръководството на ВМРО – Българско национално движение, Карлос Контрера предупреждава: "Столична община да не прави опити да налага джендър идеологията!"

"Какви са тези "Родител 1“ и "Родител 2“, някакви биороботи може би?! Вероятно някакви аморфни образувания на вида Homo sapiens", възмущава се още Контрера в своята официална Facebook страница относно опита на "Московска 33“ да налага джендърството.

Още по темата

Контрера изтъкна, че многократно са изпращани сигнали до него относно системата на СО при кандидатстване за прием в детските градини. Неприятно и ненужно е да налагаш по този начин идеята за 20 пола и хомофобията. И то от институцията, която разполага с най-големия бюджет след Народното събрание.

Ето и пълният текст на Контрера:

"От няколко дни родители на деца, които кандидатстват за прием в детска градина в София, ме алармират, че според системата на Столична община децата нямат "баща“ и "майка“. Има "Родител 1" и "Родител 2". Джендърството налази и "Московска 33", за което започнах да сигнализирам преди време.

Какви са тези "Родител 1“ и "Родител 2“, някакви биороботи може би?! Вероятно някакви аморфни образувания на вида Homo sapiens? Толкова ли беше трудно вместо родител да се изпише баща, майка или вместо "Родител 1 и 2" да се изпише Родител - баща, Родител - майка.

Но не, трябва да се внушава, че това нещо полът е някакво си там неясно и неопределено. Все едно тези, които са измислили тая дивотия не са се пръкнали на този свят от майка и баща, а са резултат вероятно от някакво ашладисване.

Пробутването на подобни неща (Родител 1 и Родител 2) напомня на скорошните френски напъни да обяснят, че мъже и жени няма, а има някакво си "то“. Ясно е защо го правят, за да свикваме, но няма да я бъде тази работа. Така че Столична община да вземе да си поправи грешката и то веднага!"

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


214
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
130
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Мальчик-гей"Браво на СО, подкрепям! До 1 година ще приемем ИК (от вътрешен човек знам) и най-накрая правата ми на представител на третия пол ще бъдат защитени."----------------------------------------------------------------------------------------------Само за своите права мислиш май. Да, ще бъдат защитени. Ще можеш да си показваш мизерията навсякъде и за сметка на всички, които ги е гнус от теб. Честито. Когато човек няма съвест, такива неща го радват много.
129
1
 
46
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Гледна точкаПречи ми, защото на вашите простотии се угажда, а когато аз имам желания и изисквания към света, който ми принадлежи, колкото и на вас, ме обявяват за какъв ли не. Пречи ми, защото заради тълпа хора без критично мислене и лесно податливи на внушения страдат огромно количество невинни хора и ДЕЦА!!! Нямате срам. Много добре знаете, че сте ненормални, ама вместо да си признаете, искате светът да стане като вас, че да не изглеждате ненормални. Ето това е висша арогантност!!!
128
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До Гледна точкаМоля тебе и такива като тебе - вървете да се движите в крак с новия свят и не ни занимавайте с извращенията си. Ако не става с молба - лошо. Значи сте по-лоши от това, в което обвинявате нас старомодните от неразвития свят. (благодаря на Бог, че не съм дете или тинейджър в тези години).
127
47
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Такива бланки съм попълвал още преди 15 години, а мисля, че и през руското робство ги имаше.
126
46
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Винаги е имало такива бланки, стига вече просто тии. Като искате добавете си титлите.
125
2
 
29
 
! Отговори
Наблюдател преди 5 години
Стигам до извода, че и двамата родители са от мъжки пол, щом няма поле Родителка.
124
5
 
24
 
! Отговори
ерере преди 5 години
Така трябва да бъде,това са директиви спуснати от горе,трябва да се изпълняват.После Света не се управлявал от правителство в сянка,било конспирации.
123
4
 
31
 
! Отговори
БПФ преди 5 години
Докога ще търпим съществото фъндъкова? Ще гласувам за този, който обещае да сезира прокуратурата за всичките и безобразия и да я гони безмилостно, докато пукне !!!
122
19
 
2
 
! Отговори
Xомосеkcyално сuднu преди 5 години
До Гледна точкаАз живея в райска хармония с моя съпруг от Камерун. Щастливи сме и мислим да сключим брак.Скоро ще правя ергенско парти на плажа и вечерта заедно ще пуснем летящите китайски фенери да летят над операта и над моста харъбър бридж та да ви е яд
121
1
 
24
 
! Отговори
БПФ преди 5 години
До Анонимен 110Не забравяй, че при управлението на фъндъкова имаше и друго нововъведение - безплатен училищен транспорт САМО за хъхрешки малки !!! Ако бяхме нормален народ софиянци, щяхме да и откъснем главата на тая - и да я набием на кол пред общината, дето дискриминира и децата ни, а не да я преизбираме !!!
120
1
 
10
 
! Отговори
Lan преди 5 години
Гледна точка, *** разбира се, че не разбираш. Щото в училище много си разсъждавал, а си забравил да се научиш да разбираш първо...
119
47
 
8
 
! Отговори
Гледна точка преди 5 години
Не разбирам какво им пречи на алкашите това обозначение. Нещо обаче много на дълбоко им бърка.Но светът се развива и върви напред, а те само си заравят главата... Мислят си че ще спрат хода на събитията - куртак. Хората си живеят в хармония и разбирателство, а те искат ли да бyтат Сезифовия..
118
2
 
13
 
! Отговори
Роб на влаЗта преди 5 години
Ха...Ха....То и децата трябва да викат вместо мама и татко -родител 1 и родител 2Ми кой е родител 1-мъжът или жената ?
117
2
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Самоковската гербава буца да изпълзи от дупката си да обяснява какво е това. Сигурно ще мине с редовния лаф, че още не е готово всичко и сайтът е в процес на ремонт.
116
8
 
4
 
! Отговори
Xомосеkcyално сuднu преди 5 години
АЗ съм с сбъркана ориентация,но това е положението. Аз представлявам 21-ви век. Трябва да сме модерни и в крак с времето да сме ,,безполови,, Мисля да купя дамски дрехи от мола-рокля,чантичка и високи токчета.Мислех си и за жартиери...
115
1
 
1
 
! Отговори
аха преди 5 години
До Само питам 124 дискриминация е това
114
2
 
5
 
! Отговори
хммм преди 5 години
До Мальчик-гей 122 дали си от третия пол , а да не би да си безполов и да с е самооплождаш
113
1
 
12
 
! Отговори
Само питам преди 5 години
Защо няма поле за Родител 3?
112
1
 
1
 
! Отговори
хммм преди 5 години
До Анонимен 112 Я пробвай да осъдиш някой американец , и да избяга в САЩ - според теб , автоматично трябва да му изпълнят присъдата !!! Дали ще стане ??
111
2
 
7
 
! Отговори
Lan преди 5 години
112, не всички актове са валидни за всички страни - както дипломата ти и шофьорската ти книжка са невалидни в някои страни, така и актът за граждански брак може да е невалиден. А по твоята логика съм напълно съгласна - придаваме ги на страната, която си ги е бракувала!