"Родител 1" и "Родител 2" се появи в бланка на Столична община

Контрера: СО да не прави опити да налага джендър идеологията!
23 апр 2019 16:30, Анисия Иванова
214
"Родител 1" и "Родител 2" се появи в бланка на Столична община
Снимка: Карлос Контрера, Facebook

Формулировката "Родител 1" и "Родител 2" се появи в електронна бланка на Столична община вместо традиционните майка и баща. С нея се кандидатства в детските градини в София.

По този повод председателят на "Патриоти за София" в СОС и член на ръководството на ВМРО – Българско национално движение, Карлос Контрера предупреждава: "Столична община да не прави опити да налага джендър идеологията!"

"Какви са тези "Родител 1“ и "Родител 2“, някакви биороботи може би?! Вероятно някакви аморфни образувания на вида Homo sapiens", възмущава се още Контрера в своята официална Facebook страница относно опита на "Московска 33“ да налага джендърството.

Още по темата

Контрера изтъкна, че многократно са изпращани сигнали до него относно системата на СО при кандидатстване за прием в детските градини. Неприятно и ненужно е да налагаш по този начин идеята за 20 пола и хомофобията. И то от институцията, която разполага с най-големия бюджет след Народното събрание.

Ето и пълният текст на Контрера:

"От няколко дни родители на деца, които кандидатстват за прием в детска градина в София, ме алармират, че според системата на Столична община децата нямат "баща“ и "майка“. Има "Родител 1" и "Родител 2". Джендърството налази и "Московска 33", за което започнах да сигнализирам преди време.

Какви са тези "Родител 1“ и "Родител 2“, някакви биороботи може би?! Вероятно някакви аморфни образувания на вида Homo sapiens? Толкова ли беше трудно вместо родител да се изпише баща, майка или вместо "Родител 1 и 2" да се изпише Родител - баща, Родител - майка.

Но не, трябва да се внушава, че това нещо полът е някакво си там неясно и неопределено. Все едно тези, които са измислили тая дивотия не са се пръкнали на този свят от майка и баща, а са резултат вероятно от някакво ашладисване.

Пробутването на подобни неща (Родител 1 и Родител 2) напомня на скорошните френски напъни да обяснят, че мъже и жени няма, а има някакво си "то“. Ясно е защо го правят, за да свикваме, но няма да я бъде тази работа. Така че Столична община да вземе да си поправи грешката и то веднага!"

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


214
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
50
4
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Обществено полезен труд за автора създал този документ.
49
6
 
20
 
! Отговори
До Бау преди 5 години
Нека ти го кажа така! Няма семество, няма деца , няма икономика, няма пенсия, в тази връзка джендърите да бъдат отделени в отделна пенсионна образователна и всякаква система. Сиреч да не можете да осиновявате деца раждани от не ***, а пенсиите да ви ги плащат вашите наследнци упссс.... Ще си очаква ви голяма просия! Ще си чите децата в отделни финансирани от ВАС училища... Упссс ще си останат с първи клас... Сега смучете от обществото като пиявици мръсни! Ама и вашето време идва... Плява
48
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До БОГАТ И КРАСИВ ГУЩЕРДокато Китай завладява планетата със иновации и технологии,--тоя китай "завладява", ама са по зле и от раСС-ия - интернета само вътрешен, а "навън" - само за избарни. но гледам, че раССия с бързи темпове се движи в тази посока и тя...нещата не са еднозначни - нужен е баланс - ценното от едните, и ценното от другите, но определено нито китайскиат затвор, нито руССкият фашизъм ,нито брюкселската ***-дерастията и отнемане на деца са за подражание!намерете баланс!
47
17
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
И голяма работа станало.
46
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Отвратително !
45
11
 
2
 
! Отговори
Защо ли? преди 5 години
Всеки път, виждайки Контрерас, се сещам за Дарвин...
44
4
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ако например родителите ти са крадеца цецко ухото с чакрите и кривата глава, и жълтозъбата белчинска копанарка, наистина е по-добре да са с номера.
43
4
 
7
 
! Отговори
снайпера преди 5 години
На психо теста като има въпрос - Кой обичаш повече : 1 Maйкa ти? 2 : Баща ти ?Смееш ли да не маркираш 1 ако искаш да успееш
42
11
 
6
 
! Отговори
баща преди 5 години
До дядо - до баща 25Не си дядо, а безродно *** неграмотно. Ленин е най-зловещия гей избил милиони и съсипал съдбите на милиарди. Езическия монумент на червения площад с мумията на на умрял от сифилис гей, съществува и спонсорите му се кланят !
41
4
 
1
 
! Отговори
снайпера преди 5 години
На психо теста като има въпрос - Кой обичаш повече : 1 Мaйка ти? 2 : Баща ти ?Смееш ли да не маркираш 1 ако искаш да успееш
40
6
 
24
 
! Отговори
да преди 5 години
Няма защо да се чудите как е редно. Майка. Баща. Майка- на първо място, защото дължим уважение на жените. Категорично недопустимо дете да се отглежда от двама еднополови. Или от определена категория хора с прояви или проблеми. Като сте две мацки с дълги езици и искате дете... знаете какъв е реда. Или ще се прежалите с мъж, или след вас нищо не остава. Природа. Като сте двама с бръснати з.... и искате дете, който хване печели. Ако никой не хване- Природа. Всичко друго е джендърмендър глупост.
39
2
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Щем,нещем,леко и под различни начини с различни приьоми,ще ни я натрапят тая конвенция,щом и от Господ страх нямат.Нали за да ни държат в подчинение трябва така и да възпитат децата ни.Ако искаш робът да бъде роб,така възпитавай и децата му.Това е символ вероюто на всички човеконенавистници,дето напоследък щъкат по Земята.Щом и на бесепарите им наложиха оня украински *** да го включат в листата си,значи това няма да стихне скоро и няма да мине без бой.Огън да ги изгори тия безбожници.
38
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Банани с пижами. Б1 и Б2.
37
4
 
15
 
! Отговори
Сократис преди 5 години
Родители са биологичните родители, но в немалка част от семействата, бащата е неизвестен.Има майки заченали децата си "ин витро", при които бащата, по закон е пазен в тайна.Има деца отглеждани от приемни родители, има осиновени...Да изреждаме ли всички частни случаи, при които биологичните родители отстъпват място на приемни, осиновители и др. ? Правилното е графа "Родител или Настойник"-така, както беше в близкото минало, когато не се говореше за "***"и понятията се приемаха нормално.
36
5
 
19
 
! Отговори
Българина преди 5 години
Герб освен, че са шайка са и джендърска ислямска такава, Граждани за Еничарство на Република България. Проклети да са те и децата им, из роди!
35
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Е как може да има родител 2. Ще изпокарате семействата, ***. Кой ще е родител второ качество, а.Дискриминация!!!!!!!!!!
34
10
 
5
 
! Отговори
Татко преди 5 години
Е това не е вярно ! Доста пъти съм критикувал СО, обаче този път това е скалъпено. Преди малко влезнах в системата, тъй като чакаме класиране и много ясно си е написано майка и баща на моето дете ! Тука пишат разни хора, които никога не са влизали в системата и вече всичко приемат за чиста монета !
33
6
 
14
 
! Отговори
д-р Дрегер преди 5 години
Баси, по документите ми за училище в началото на 1980-те имаше Родител/Настойник 1 и Родител/Настойник 2 - и никой не знаеше думата "***".А сега се навъдиха хулигани с чуждоземни имена да ни казват кое е патриотично и кое не.
32
26
 
5
 
! Отговори
Бау преди 5 години
Света се променя, неандерталци такива... Все повече семейства са от същия пол. Хората се раждат такива, лечение няма. Да си "нормален" е вече въпрос на гледна точка ... Нормално ли е да си падаш по женски стъпала или да ти пикае жена в устата? Еми не... ама го има и е бая популярно.
31
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
До 211За Викторио охранителчето ли питаш?Прочее, кога ще е делото?