"Родител 1" и "Родител 2" се появи в бланка на Столична община

Контрера: СО да не прави опити да налага джендър идеологията!
23 апр 2019 16:30, Анисия Иванова
214
"Родител 1" и "Родител 2" се появи в бланка на Столична община
Снимка: Карлос Контрера, Facebook

Формулировката "Родител 1" и "Родител 2" се появи в електронна бланка на Столична община вместо традиционните майка и баща. С нея се кандидатства в детските градини в София.

По този повод председателят на "Патриоти за София" в СОС и член на ръководството на ВМРО – Българско национално движение, Карлос Контрера предупреждава: "Столична община да не прави опити да налага джендър идеологията!"

"Какви са тези "Родител 1“ и "Родител 2“, някакви биороботи може би?! Вероятно някакви аморфни образувания на вида Homo sapiens", възмущава се още Контрера в своята официална Facebook страница относно опита на "Московска 33“ да налага джендърството.

Още по темата

Контрера изтъкна, че многократно са изпращани сигнали до него относно системата на СО при кандидатстване за прием в детските градини. Неприятно и ненужно е да налагаш по този начин идеята за 20 пола и хомофобията. И то от институцията, която разполага с най-големия бюджет след Народното събрание.

Ето и пълният текст на Контрера:

"От няколко дни родители на деца, които кандидатстват за прием в детска градина в София, ме алармират, че според системата на Столична община децата нямат "баща“ и "майка“. Има "Родител 1" и "Родител 2". Джендърството налази и "Московска 33", за което започнах да сигнализирам преди време.

Какви са тези "Родител 1“ и "Родител 2“, някакви биороботи може би?! Вероятно някакви аморфни образувания на вида Homo sapiens? Толкова ли беше трудно вместо родител да се изпише баща, майка или вместо "Родител 1 и 2" да се изпише Родител - баща, Родител - майка.

Но не, трябва да се внушава, че това нещо полът е някакво си там неясно и неопределено. Все едно тези, които са измислили тая дивотия не са се пръкнали на този свят от майка и баща, а са резултат вероятно от някакво ашладисване.

Пробутването на подобни неща (Родител 1 и Родител 2) напомня на скорошните френски напъни да обяснят, че мъже и жени няма, а има някакво си "то“. Ясно е защо го правят, за да свикваме, но няма да я бъде тази работа. Така че Столична община да вземе да си поправи грешката и то веднага!"

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


214
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
30
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Родител 1 и Родител 2 имат само *** извратеняците, които нямат категорични полови белези.
29
3
 
10
 
! Отговори
БОГАТ И КРАСИВ ГУЩЕР преди 5 години
Докато Китай завладява планетата със иновации и технологии,Америката със свръхтехнологии а в умрялата Европа обучават децата кой е родител 1 и родител 2. Сбъркан свят
28
4
 
26
 
! Отговори
ПроСоТо преди 5 години
Аз НЕ СЪМ "родител 1" на децата си!!!!!!!!!!!!!!Аз съм техен БАЩА!!!!Аз НЕ съм ги РАЖДАЛ!!..-Това направи МАЙКА ИМ!!!..............хора,ама спим ли бе?!
27
3
 
6
 
! Отговори
дядо - до баща 25 преди 5 години
Явно от скоро се помниш моето момче, а детето ти след време хич няма да помни какво е, майка ли е или баща беше.
26
19
 
6
 
! Отговори
Рашко преди 5 години
Лелеее, едно време в бележниците ни като пишеше родител/настойник, а не майка/баща значи са ни подготвяли за партийни ***!
25
6
 
21
 
! Отговори
211 преди 5 години
Зловонна *** смрад и морален разпад на евро обществото в което неясно защо членуваме отново изплува в поругаваната и ежедневно унищожавана и обладавана България. Докога, ще ги търпим, докога братя и сестри българи?? Каквото е поведението на убиеца на 6 месечно дете такова е поведението и на останалата политическа шлака. На протест братя и сестри!
24
7
 
22
 
! Отговори
До 2 преди 5 години
Не манипулирай хората! В бележниците пише родител / настойник, защото е достатъчно само един от родителите да общува с училищните власти. Тук се искат данните и на майката, и на бащата, които обаче са назовани Родител 1 и Родител 2
23
1
 
14
 
! Отговори
ай сиктир преди 5 години
Ало Контрера войводите сте в управлението и нека оня шкембелията със синята каска да говори тет а тет с тиквата по този въпрос иначе да последва напускане на софрата, ама надали.
22
30
 
7
 
! Отговори
баща преди 5 години
Хайде стига с тези брутални провокации !От както се помня във всички български формуляри има графа "родител" и отдолу т 1 и т. 2 . Аман от кремълски опорни точки....!
21
18
 
2
 
! Отговори
Гост - продължение преди 5 години
Означава също така, че мама и татко така са се спогодили предварително (и така ги е възпитала тяхната държваа), че и двамата да гладят пелените, и двамата да перат, и двамата да чистят, и така. Не единият да твърди, че това е задължение на другия , другия да се фрустрира, да търпи бой и обиди и пр.
20
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Ре-КОНТРА!
19
3
 
11
 
! Отговори
ПроСоТо преди 5 години
разбира се,Кромпирка нищо не била знаяла,нито чула....Сега може и да го отменят,заради "обществения натиск",но бъдете сигурни,че по-късно ПАК ще го прокарат.............СЛУГИНАЖА НА СЛУГИТЕ СТАВА ВСЕ ПО-ОТВРАТИТЕЛЕН!!!!!!..от ден на ден...А ние САМО СИ ПИШЕМ "коментари".....Разбира се,ако Кромпирка все още ще бъде Кралицата на конци...
18
6
 
30
 
! Отговори
да преди 5 години
Колкото и да пробутвате тихомълком уж случайно джендърмендър философията, няма да пробиете в България. Жалки нещастни същества. Разберете, ние не сме либерални, ние не сме толерантни, ние сме НОРМАЛНИ! Бяхте си извоювали търпимост в обществото, все пак сте човешки същества, но вие започвате да ставате като кучето, което пуснали в стаята а то кално скокнало в леглото. Започвате да принуждавате нас, НОРМАЛНИТЕ, да вземаме мерки срещу растящата ви наглост! Вие сте природно отклонение, проумейте!
17
16
 
8
 
! Отговори
Гост преди 5 години
Хихи, родители питат какво било "Родител 1" и "Родител 2", ами как какво са - лица, които по изискуемост носят законова отговорност за детето, административни фигура са)). Е гати, доживяхме от политическа партия, представена в управлението на страната, официално да не знаят какво означава административна отговорност, че и политика да правят от това, вероятно предизборна, иначе нямаше да е такава тъпнята! )))Между другото, "*** идеология" означава това, че правата на мама и татко, са равни
16
2
 
2
 
! Отговори
От 13 преди 5 години
Настойник****Не се смейте.
15
10
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Това не е от тази година и е написано така, защото водещ в профила може да бъде или майката, или бащата (в полето на Родител 1 се попълват всички данни, а в другото само основни).
14
5
 
31
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Столична община не прави опити да налага *** идеологията.Тя налага *** идеологията тихо, гаднo, подмолно и пoдлo.Бъдете бдителни! Да не допуснем да ни поставят пред свършен факт!
13
4
 
36
 
! Отговори
мак преди 5 години
Луда работа. Какво им пречи да напишат "майка", "баща"? На които двойки не им уйдисва, да си изберат, чие име къде да впишат, все пак те са по-малко на брой и те са длъжни да се нагодят към болшинството, а не обратно.
12
1
 
8
 
! Отговори
MaйMyнaтa преди 5 години
Аэ ше ги пиша - жена 1 и жена 2 ако има и 3 още по-добре. Къв да ми е проблемот
11
13
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 5 години
Най-добре да е родител/настройник и без номериране и определеняне на пола. Може да има двама настройници от един пол. Така беше на много места преди и си беше съвсем наред. Проблемът е решен.