В Студентски град: Брутално бягство, мъж влачи жена с колата си

Случката - след инцидент между два автомобила
12 юни 2019 13:00, Павел Гълъбов
111
В Студентски град: Брутално бягство, мъж влачи жена с колата си

Студентски град отдавна не е място за студенти, тук царуват едни от най-пошлите черти на българина – арогантността, надменността и презрението към човешкия живот. Студенти с по два автомобила не могат да намерят място къде да паркират, дискотеките са повече от библиотеките, а скандалите и побоищата са просто ежедневие.

Още по темата

"Студентски град" става кампус с алеи, зелени площи, паркинги…

На брутална случка се е натъкнал гражданин на столицата. След пътен инцидент между две коли, едната управлявана от жена, а другата от мъж, пострадалите трябвало да изяснят сметката след инцидента. Ето как продължава историята, взета от Facebook групата "Забелязано в София":

"Този хубавец с бялата тениска на снимката днес пред Лидл в Студентски град удари колата на жена, с която си изкарва прехраната! Жената слезе да попита дали ще вика полиция и той и каза, че имал автоморга и могъл да й даде части, при което подал газ на колата и жената се хвана за вратата, за да не тръгне.Нооо хубавецът реши да тръгне с нея и дори не се замисли, че може да падне от вратата, да я сгази и т.н! Оттам се съгласи ужким да извикат полиция и жената звънна. След по-малко от 10 минути той избяга, а на жената в момента крака й е охлузен, а ръката - протъркана и синя! Обяснете ми как може такава простотия и нормално ли е това?"

Определено това не е нормално, съгласиха се ползвателите на социалната мрежа:

Димитър Грозев споделя: "Този трябва да бъде вързан с въже за теглич и да бъде влачен докато му се счупят ръцете и краката. Аман от такива гадняри и комплексари. И много интересно как е изкарал въобще шофьорска книжка, ако изобщо има такава."

Marina Aleksandrova  съветва: "Звъниш ..,подаваш сигнал ...,посочваш номер...,пък нека бяга..,по прозорците ще му виси като маймуна..,луда работа!"

Никола Войнов също е коментирал безумната ситуация: "Ама хора има го заснет, има и камери по улиците ... тя нека ди подаде дигнал на 112 той се води избягал от ПТП... Ще си го издирят и санкцията ще му е връчена не мога да разбера защо го правите на политически проблем и все се снима... Да тъпа му е постъпката но имам въпрос и към жената... с кой акъл си помисли да се хване за вратата... и ще спре ли колата ако случайно той тръгне?"

 
Posted by Божидар Иванов on Tuesday, 11 June 2019

111
Още от София
Наесен с песен и в третата линия на метрото: Централният участък готов на 80%
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
44
4
 
17
 
! Отговори
Начини има преди 1 седмица
Ако районът беше запазил облика си на студентски кампус, нямаше да има и такова презадръстване с автомобили.
Можеше да се въведе правило, според което всеки живеещ там студент да има право да паркира в кампуса по един автомобил. Можеше и да се обособят места за тази цел - номерирани, като всяка година съответният студент да получава определено място, съобразно с това в кой блок е настанен.
Можеше да се оформят и два паркинга за гости и всичко щеше да е наред.
43
1
 
14
 
! Отговори
Цецо Мен преди 1 седмица
Проблемът, е че няма общество. 100% много хора са видяли длучката и никой не се е намесил. Борим тероризма и простотията с писане във ФБ или днес Бг (вкл. И себе си и аз пиша тук. Другият път , ако един или двама направят забележка на господина той ще се замисли. Превърнали сме се в статисти на собствената си съдба.
42
10
 
11
 
! Отговори
... преди 1 седмица
Много много лошо за "Студентски град" единственото което крепи този квартал на софия са проститутките дето живеят там по общежитията и наркотиците дето се продават в дискотеките там! А тези дискотеки са в пъти повече отколкото в някой курортни градчета по черноморието ни! Но сега нормалните хора трябва да помислят къде да се преместят хората които са утишли там за да учат! Т.е. студентите дето искат да учат! Инак няма да се оправят нещата!
41
2
 
20
 
! Отговори
Фаталните грешки - 2 преди 1 седмица
Вместо тези гнусни чалга кръчми, в които се влачат л.у.м.пени от целия град, за да "разпускат" /разбирай - да вилнеят дивашки, необезпокоявани от никого/, можеше да има заведения със статут на студентски клубове - там да се влиза само с карта, каквато да има право да получи само студент със заверен семестър. Пък нека да работят като дискотеки с работно време, съобразено с това, че се намират в жилищен район. Но нямаше да носят такива печалби на частни лица.

ВСИЧКИ ТЕЗИ ГРЕШКИ са от лакомия!
40
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
народа е психично болен,голяма трагедия е, в тази държава има масова нетърпимост един към друг
39
0
 
24
 
! Отговори
Фаталните грешки преди 1 седмица
1. Допусна се да бъдат построени жилищни блокове между студентските общежития. Нямаше да има никакъв проблем, ако собствениците на реституирани парцели бяха обезщетени със земя в някое пространство край София, оформено като нов жилищен район. Ама трябва да се изгради инфраструктура. И за да си спести това общината, беше разрешена дивотията смесен жил.район - нови частни сгради сред общежитията.
2. Долнопробни кръчми уж-дискотеки се създадоха с цел нечия печалба. Вместо това /продълж./
38
0
 
15
 
! Отговори
до 21 преди 1 седмица
не виждаш ли, че с английски номер и десен волан! Жената се беше хванала за "дръжката" на шофьора
37
8
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Аудито е с ангийска регистрация, очевидно с десен волан, а тези се е метнала на вратата, за да му чете конско и всичко това заради едно леко ПТП - класически сблъсък между куха лейка и селски бек, нормален човек в този случай няма, включително сеирджията тръгнал да снима.
36
7
 
10
 
! Отговори
тодор преди 1 седмица
густо майна-пълна деградация на обществото-хак ви е капитализъмо
35
1
 
13
 
! Отговори
Въпрос преди 1 седмица
Поне един от тези двамата, студент ли е?
34
4
 
8
 
! Отговори
Професор Тюхчеф преди 1 седмица
В това отношение в Раша са по-адекватни, първото което правят е да снимат номера на колата,
Тази така и не разбрах за какво му се е хвърлила на врата.
33
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
селски животни
32
16
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
радеф ви обеща промяна - ЕТО Я!!!!!!!
31
2
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Студентски град или ...Дивашки град ?!?
30
4
 
17
 
! Отговори
SHEFA преди 1 седмица
АБЕ ТО ЧЕ Е ПРОСТОТИЯ Е ПРОСТОТИЯ-АМА ТАЗИ ЗАЩО СЕ Е ХВАНАЛА ЗА КОЛАТА ДА Я ВЛАЧАТ?-ЗАПИШИ НОМЕРА НА КОЛАТА.-И ВИКНИ КАТ.-ДА МУ СЛОЖАТ И ГЛОВА ОТ 5 БОНА ЗА БЯГСТВ ОТ МЕСТОПРОИЗШЕСТВИЕ.
29
7
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
на някои суджуците им били виновни, като те са си мекотели.
28
7
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Казвам ви, няма как да виним комунистите повече, та това са 30 години откакто ги свалихме. Всичките тези батки, наглеци, престъпници си имат идол и това е така наречения министър председате. Българино събуди се, ти гласуваш за агресия по пътя, корупция и безнаказаност.
27
18
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 1 седмица
Балканска трагедия. После ГЕРБ ви виновен, че сте пълни селяни.
26
6
 
34
 
! Отговори
Георги преди 1 седмица
Вече всички проблеми се решават в социалните мрежи и по сигнал - снимка или видео от телефон. Жените не раждат деца защото правят кариери, мъжете си пускат бради, за да изглеждат по мъжествени, но зад напомпаните с химия мискули и брадата, реално няма никакви мъжки дела. Все по-изкуствен и примитивен живот, въпреки всички възможности с които разполага съвременният човек. Толкова сме жалки
25
9
 
10
 
! Отговори
само БСП (БКП) преди 1 седмица
До Анонимен
Държава на суджуците, ама родени от ПЕТЪОЛЪЧКИ, СЪРП И ЧУК, ВСЯ ВЛАСТ НАРОДОМ ... Този и такива като него не са се появили на бял свят преди 2-3 години. Те са плод на работническо-селската власт !