Почина младата жена, която катастрофира в "Красна поляна"

23-годишната бе с тежка кръвозагуба след жестокия удар в стълб
Обновена: 15 юни 2019 23:17 | 15 юни 2019 23:06,
313

Снимка: Булфото

Починала е 23-годишната жена, която катастрофира в събота вечерта на бул. "Възкресение" в София, съобщиха от УМБАЛСМ "Н. И. Пирогов" за "Фокус".

Младата жена бе транспортирана към противошоковата зала на болницата в тежко състояние.

Говорителят на Центъра за спешна медицинска помощ- София Катя Сунгарска съобщи, че жената е била с тежка кръвозагуба, самоампутирани са били двата й крака, а ръцете й са били счупени. На пострадалата са направени пълни реанимационни действия, била е интубирана.

Екип на Спешна помощ е минал покрай мястото на инцидента в момента, в който автомобилът на жената се е забила в стълб. Медиците подават сигнал да се изпрати друга линейка с реанимационен екип, защото инцидентът е много тежък.

По сведения на очевидци, жената е блъснала няколко коли, ударила е стълб, след което колата е спряла на трамвайните релси.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


313
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
49
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
BMW sux
48
7
 
8
 
! Отговори
До 64Факт преди 4 години
Значи и в Мерцедес са псевдоинженери , в Порше , Субару и др.А ти великия с Москвич квич квич
47
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Факт!Крайно неграмотен си, не се изказвай повече в тази сфера.
46
1
 
14
 
! Отговори
Факт! преди 4 години
Бе знам ли примерно Мерцедес 190 пак задно няма системи поднася си ама пак по стабилно от Е30.
45
0
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Нещо ужасно е с тези млади хора. Не знам какво искат да покажат с тези лъскави коли, и високи скорости. Явно е на лице. Вече няма да прави така. Бог да прости младата и душа !!!
44
1
 
22
 
! Отговори
Кок преди 4 години
Вече всеки кара както си иска. Затова ме е страх да си купя Шофьорска книжка.
43
10
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Абе не е вярно че е неуправляема колата, но наистина БМВ са много опасни и не са за всеки. Аз лично имах същата като от снимката и никога не ми е поднасяла. Освен ако не си изключил ASC системата няма да ти поднесе в завой. Ако я изключиш вече ще си като на ледена пързалка.
42
24
 
16
 
! Отговори
Факт! преди 4 години
100 км не е кой знае каква скорост тва са 62 мили в час.Но тъй като е карала недоразумението БМВ небалансирано и със задно е станало това.Като се прави кола със задно двигателя се разполага между двете оси леко пред задната ос за разпределение на теглото и балансиран е.Само мюнхенски *** наречен "инженьор" може да тури предноразположен двигател задно предаване да олекоти колата отзад и да я направи неуправляема.
41
6
 
19
 
! Отговори
Тъжна реалност преди 4 години
Комплекси , псевдо технически преглед , патриархално възпитание и липса на образование.Жалко за момичето , вината не е в нея
40
31
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Нямаме забавления тук в България. Единствените ни забавления са алкохола или пък да се качим на колата да дрифтим и да караме като обезумели. Не ги виня хората в България. Виновна е държавата. Аз виждам и по себе си като отида в чужбина ставам нормален човек, като се прибера в БГ внезапно ме избива агресията.
39
1
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Някои споменават, че ако стълбът е бил дървен, можеше сега жената да е жива. Може би, но можеше и цялата високоволтова мрежа да е на земята заради падналия стълб и не ми се мисли колко хора да пострадат заради нейната глупост. Ами ако беше катастрофирала малко по-нататък и беше помела всички, които чакат на спирката?
38
0
 
64
 
! Отговори
-1 талибан преди 4 години
Са кво стълбът е виновен че някакъв си кара гадното БМВ с 160 км/ч в град София?Чак тунинг си е направила черни джанти гумите пистарки се виждат дори след катастрофата.БМВ по принцип е нервен и не много управляем автомобил.Освен всичко останало на краш тестовете има много ниски резултати.
37
0
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Карала е с бясна скорост. Да удариш три коли и стълб, след което да излетиш на релсите, трябва да си карал минимум със 100 км/ч.
36
1
 
47
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Видях катастрофата! Тази жена караше над 100 км в час. Гърнето се чуваше отдалече и от колата пушеше отзад светло син дим. След което имаше силен трясък и не се е удари в други коли а в бордюра и оттам в стълба. Мисля че е искала да избегне удар с дриг автомобил и рязко е дръпнала волана.:(
35
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Колата положително не е била изправна. Ще има ли следствие? Дано да се разбере каква е причината.
34
3
 
21
 
! Отговори
До 49 преди 4 години
А не може ли да е била пияна?
33
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Да бе със 200! Трошката си е била разнебитена ама нали е БМВ вервай си и на другия свят.
32
6
 
16
 
! Отговори
Факт! преди 4 години
Тия новите не ги знам.Но за старите и дума не може да става за сравнение.Старото РС 4 Авант на Ауди много бърза кола когато излезна биеше Ферари 360 модена без ядове говоря 2004 някъде.380 коня дяволски бързо ама 4х4 като залепено за пътя беше.Като ги видя тия БМВ-та как се лашкат като варел у река и лошо ми става некадърно проектирани коли.Тва бяха Е46 М3 и Е36 ужас.Сега нямам понятие.Ама тая май старо нещо е карала.
31
2
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Това не е нормално.Или е била надрусана или жестоко афектирана, за да се разбие така брутално. Това е повече от 120, а 120 в оня участък не се вдигат без да искаш, не е толкова дълга и спокойна отсечката.
30
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 46Да, не е било наред факта, че е било сбъсък със 100+ км/ч