Тормоз: 82-годишна баба плаща сметките на 32-годишния си внук

Той често я обиждал, дори стигал и по-далеч
Обновена: 20 окт 2019 19:38 | 20 окт 2019 18:00, Нели Христова
202

На системен тормоз била подложена 82-годишната Тодорка Йовева. Тя живеела в апартамента си в София с 32-годишния си внук, който често я обиждал. Сметките плащала само тя, а един ден почти се стигнало и до физически сблъсък.

Заедно с внука й Наско, в апартамента живеела и неговата приятелка. Те обаче не давали и стотинка за сметки, а аргументът на Наско бил, че направил ремонт със свои пари. Баба Тодорка обаче казва, че са нямали уговорка за това. През по-голямата част от времето жената не живее в апартамента, а на село.

"Година и половина не са плащали парно! 1702 лева съм платила! 711 лева вода! Също година и половина не е плащана! Аз ги платих, защото дойде писмо, че ще ме съдят!", разказа 82-годишната Тодорка пред репортер на Bulgaria ON AIR.

Внукът често обиждал баба си. Последният път стигнал дори по-далеч.

"Той ми хвана ръцете, но не посегна да ме удари. Ходих два пъти до полицията, те ми казват нямаме право да се месим в семейните ви работи!", сподели възрастната жена.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


202
Още по темата: домашен тормозBulgaria ON AIR
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
101
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До АнонименБабичката явно го ненавижда и само го използва да и помага. Познавам такива.Прав си. И в родата на мъжа ми има такива. Даже и една такава неблагодарна баба. Не ми пука. Не им обръщам вече никакво внимание. Даже съм се заклела да не ходя на роднините на мъжа ми - било то за радостни събития, било то за тъжни. Не ми пука вече. Особенно, след като и етърва ми си позволи да се отнася отвратително към свекърите и към мен, мъжа ми и всички останали.
100
10
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ако беше моята баба, бих я подкарал с бастуна, та да разбере. Неблагодарна твар
99
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Бабичката явно го ненавижда и само го използва да и помага. Познавам такива.
98
2
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До GojiТъ.пак! Ами внукът е помагал на бабата. Аман от " загрижени" за бабката, непознати, а *** и те със своя стремеж да получат нещичко от нея. Бабката може да прецака внука си и децата си, родата си, но държавата няма да може да прецака. А ако тя даде имота си под наем, държавата да иска процет от припечеленото от наемите.
97
3
 
10
 
! Отговори
Мразя баби преди 4 години
Деменцията не е простила на никого, но да се опълчиш срещу семейството си е непростимо дори и за стар човек. Пр-добре *** с достойнство, но не мърси фамилията.
96
7
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Бабичката мирише вече на пръст, а не дава нищо на родата си. Типично по български
95
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До АнонименАми определено внукът й не живее в мухлясалият й апартамент насила? Тя не го е повикала насила да живее в нейният апартамент. Ако човекът е предполагал що за *** е баба му, едва ли щеше да се съгласи от драго сърце да поправя и обзавежда апартамента й. Жалко за внука, но той и без апартамента на бабата ще се оправи.А ти като си много вещ, искам да те попитам - когато бабката умре, в гроба ли ще си взима апартамента си, или този апартамент отива вече в ръцете на друг собстеник
94
5
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Дрън дрън бля бля баси адвокато. Оди се скрий бе *** Добре че не я е намлатил бабичката.
93
2
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До RХубаво,щяла да го даде под наем. Добре. И след като се гътне и умре, какво ще направи тя с имота си, който вече не е нейн? Имота й в гроба ли ще й служи?
92
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До АнонименА откъде-накъде имаш претенции към имотите на ЖИВИТЕ си роднини???***! Аз като цяло НЯМАМ претенции към имотите на когото и да е било мой роднина и който и да е човек! Не искам чужд имот! Аз си имам мой! Не ми и пука за другите!И откъде накъде този внук се счита за недостоен?Тая бабка ако умре, внукът й да не дава пари за погребението й, защото тая бабка си има! Той даже да не идва да я изпраща за последно! Новите наследници на апартамента й да се занимават с тая па.ча!
91
8
 
12
 
! Отговори
Аха преди 4 години
Не видях толкова "скъпа инвестиция" да е направена. Някакъв картон залепен с лепило и 10 квадрата плочки. Иначе можем да гледаме кученца и да си седим на задниците и да разчитаме прародители да ни плащат сметките и да ни подсигуряват жилища. Я се вземете в ръце всичките такива ***.
90
4
 
15
 
! Отговори
R преди 4 години
До Анонимен КАто го е обзаявел, така го е и ползвал. Бабката не живее там и не и трябват нито плочките, нито ремонта му. Ако го даде под наем, ще е на печалба, не на загуба. А внука не е плащал нищо. Ремонт бил направил. Ами за него си го е направил. Бабката не ползва нищо от това. Да го праща да отива под наем и да види как е. Човек оценява нещо тогава, когато го загуби.
89
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До АнонименАми то и след смъртта й апартамента й отива към Държавата. Апартамента й след смъртта й вече не е неприкосновен. Този апартамент празен и без наследници ( макар и не кръвни) няма да остане. Пожелавам на бабката *** да се настанят в дома й. Тъкмо новите стопани ще се радват на обзаведен дом. Жалко само парите на внука й , който е дал за ремонта и обзавеждането на апартамента й.
88
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До АнонименАми то и след смъртта й апартамента й отива към Държавата. Апартамента й след смъртта й вече не е неприкосновен. Този апартамент празен и без наследници ( макар и не кръвни) няма да остане. Пожелавам на бабката *** да се настанят в дома й. Тъкмо новите стопани ще се радват на обзаведен дом. Жалко само парите на вкука й , който е дал за ремонта и обзавеждането на апартамента й.
87
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До АнонименА откъде-накъде имаш претенции към имотите на ЖИВИТЕ си роднини???***! Аз като цяло НЯМАМ претенции към имотите на когото и да е било наш роднина. Не ми и пука! И откъде накъдер този внук се счита за недостоен? Тая бабка ако умре, внукът й да не дава пари за погребението й, защото тая бабка си има! Той даже да не идва да я изпраща за последно! Новите наследници на апартамента й да се занимават с тая па.ча!
86
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
И общо взето, когато препише или продаде апартамента си, нито бабката ще вземе апартамета , нито парите си в гроба.
85
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Тя засега е добре, ама в един момент ще грохне и с 4 очи ще гледа някой да и отвори вратата.Внукът да си вземе всичко- теракота, ел. уредите, дограмите, ПВЦ- то, всичко, което е вложил и да се изнесе. Да я остави сама.
84
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До АнонименДа, но и починалата бабка също ще бъде с пръст в уста и също ще пие чаша студена вода, защото макар и да го припише на друг, и да прецака своите, апартаментът й след смъртта й вече няма да бъде нейн. Ще има да се обръща бабката в гроба, ако тя разбере в какви ръце е попаднал скапаният й апартамент. Щото новият й наслендик може и на ромите да го продаде или подари.
83
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Внука със сигурност е от почитателите на Славчо и иска СМЯНА НА СИСТЕМАТА. Също така със сигурност реве, че е "беден и изнемогва" щото айфона му е миналогодишен модел.
82
9
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До АнонименТова си е само нейна работа и не касае никой освен самата нея. Тя сама да си решава на кого да го завещава този апартамент и при какви условия.Добре, явно бабката не иска внукът й да живее повече там. Искам да кажа на внукът й да не се страхува, ще се справи и без скапаният й апартамент. А на бабката й пожелавам *** да живеят в апартамента й. Да й бие шута и да я забрави. Дори и тя да стене като ку.чка и да иска помощ от него, той да не й обръща внимание и да не й дава помощ.