Тормоз: 82-годишна баба плаща сметките на 32-годишния си внук

Той често я обиждал, дори стигал и по-далеч
Обновена: 20 окт 2019 19:38 | 20 окт 2019 18:00, Нели Христова
202

На системен тормоз била подложена 82-годишната Тодорка Йовева. Тя живеела в апартамента си в София с 32-годишния си внук, който често я обиждал. Сметките плащала само тя, а един ден почти се стигнало и до физически сблъсък.

Заедно с внука й Наско, в апартамента живеела и неговата приятелка. Те обаче не давали и стотинка за сметки, а аргументът на Наско бил, че направил ремонт със свои пари. Баба Тодорка обаче казва, че са нямали уговорка за това. През по-голямата част от времето жената не живее в апартамента, а на село.

"Година и половина не са плащали парно! 1702 лева съм платила! 711 лева вода! Също година и половина не е плащана! Аз ги платих, защото дойде писмо, че ще ме съдят!", разказа 82-годишната Тодорка пред репортер на Bulgaria ON AIR.

Внукът често обиждал баба си. Последният път стигнал дори по-далеч.

"Той ми хвана ръцете, но не посегна да ме удари. Ходих два пъти до полицията, те ми казват нямаме право да се месим в семейните ви работи!", сподели възрастната жена.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


202
Още по темата: домашен тормозBulgaria ON AIR
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
81
3
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Искали са да им е оправено , купили са мебели . Бабата им е дала апартамента , но защо да им плаща тя сметките .Един стабилен мъж не би оставил сметките на баба си .Пррдполага се , че изкарват повече от нейната пенсийка .Искат да им го пише на тях и да я изхвърлят от там , затова не плащат .
80
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До АнонименВсе едно аз да дойда у вас и да ти кажа - ама какво ще правиш сега с месечната си заплата за какво ще я харчиш какво ще стане с твоята заплата ако утре те блъсне трамвай???Много *** аргумент от твоя страна. Все едно аз, който съм чужд човек и не съм рти роднина, да дойда в твоя апартамет и да имам претенции към него.
79
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 79А за онаследяване на апартамента по линия ( дори и да не е приписан) не си ли чувала? Че след мсъртта й , нейното дете ( родителя на внука й) или нейните деца могат да наследят законово апартамента й. И стига да не го е продала приживе, разбира се.
78
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Младите може да са направили ремонта със заем и сега да изплащат заема. Нямат вид на безотговорни хора. Така само едната страна говори, а какво е ставало в действителност, няма как да се разбере.
77
4
 
9
 
! Отговори
ремонта та ремонта преди 4 години
Сложил плочки, направил осветителните тела дето сега си буши щото обиден на алчната бабичка все едно без тях жената се свършила. Строител човека ама не може да си плати парното и то в София дето е нали град на възможностите и високите доходи? Май не бабата ами внука е трябвало да го експедират на село, там нямаше да го търсят с камери за неплатени сметки ама знае ли човек като си търтей си търтей навсякъде.
76
11
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 79И след като умре бабката, как тя ще се разпорежда с НЕПРИКОСНОВЕТОТО си жилище? Дори и да НЕ го предпише на внука си, този апартамент КЪДЕ и ПРИ КОГО ще отиде? Като НЕ желае нейният внук да живее в нейният й апартамент ( жалко, че внукът й е направил такава скъпа инвестиция з анейният мухлясал апартамент!), друг, чужд ще се настани там.
75
10
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен " От такива деца и внуци, ужас, горката жена!Като собственичка на апартамента да пише заявление в полицията да изкарат тоя пapaзит от къщата й и това е."Горкият й внук. И какъв пара.зит е той, ***, пактко, като при положение, че е обзавел изцяло мухлясалият й апартамент - ***? Ако беше чужд човек, да, тя има правото да го изгони, ама как така ще иска да гони човек, който е и нейн внук ( и който има и право след време да наследи) и който е допринесъл много за апартамента й?
74
5
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Пази божеОт такива деца и внуци, ужас, горката жена!Като собственичка на апартамента да пише заявление в полицията да изкарат тоя пapaзит от къщата й и това е.Горкият й внук. И какъв *** е той, ***, пактко, като при положение, че е обзавел изцяло мухлясалият й апартамент - ***? Ако беше чужд човек, да, тя има правото да го изгони, ама как така ще иск ад агони човек, който е и нейн внук ( и който има и право след време да наследи) и който е допринесъл много за апартамента й?
73
10
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До АнонименСменя ключалката и го изхвърля тази ***. Сигурно е и някой наркоманЯвно и бабката е мръ.сна ***. Неблагодарна ку.чка. Внукът й да я напусне доброволно , да отиде на квартира и да бие на шута тая вещица. Тая дърта ку.чка не заслужава почит и уважение от внука си
72
10
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До АнонименСменя ключалката и го изхвърля тази ***. Сигурно е и някой наркоманЯвно и бабката е мръ.сна ***. Неблагодарна ку.чка. Внукът й да я напусне доброволно , да отиде на квартира и да й бие шута тая вещица. Тая дърта ку.чка не залсужава почит и уважение от внука си.
71
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До хмммБраво. Само запомни: не си единственият българин, който живее под наем или е на кредит и който не ползва и не разчита на помощта на своите родители, дядовци и баби и роднини. Има немалко българи, които са под наем или на кредит и без помощта на когото и да е било от близките, се справят много по -добре от самите им роднини.
70
11
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
" Година и половина не са плащали парно! 1702 лева съм платила! 711 лева вода! "На АЛО измамници и ци.гга.нни може бабата да дава от пенсията испестяванията си, но за битови сметки не дава, така ли? И тези пари са нищо пред парите, кото нейният внук е дал за цялостен ремонт и цялостно обзавеждане на апартамента й.
69
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Сменя ключалката и го изхвърля тази ***. Сигурно е и някой наркоман ...
68
2
 
13
 
! Отговори
хммм преди 4 години
67 пожелавай ми каквото искаш ама аз тока и водата си ги плащам без баба, дядо, стринка и свако. Всеки си има обстоятелствата ама не може да живееш на чуждо място с приятелката си, която си е топлила дупето на конкретното парно ама накрая докато си садиш лука и ряпата на село да ти тропат от енергото и топлофикация че имаш да им даваш там едни хиляда и косур лева за градският апартамент?!
67
5
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До АнонименИнвестирал е в нещо, което ще наследи и което ползва и понастоящем.Бабата живее на село и му плаща сметките. Неприемливо е.Какво искаш да кажеш с това? Ако внукът не беше инвестирал в цялостен ремонт и цялостно обзавеждане на партамента й, представяш ли си каква свин.ска *** представлява апартамента й, поддържан с " огромната" й пенсийка дори и тя сама да е живяла там? А зимата къде живее бабката, пак ли е на село или си идва в града- но в обзаведения от внука й свой дом?
66
11
 
2
 
! Отговори
Деян Куцев преди 4 години
Старата се инати да предпише да не я изритам. Само да подпише и ще я накара да изпие препарата за буболечки.
65
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До АнонименНе съм на 2, а на 5 - 6 ракии съм. Ако това, което пишеш е вярно и че помагаш на съседката ти - това е похвално. Не е добре все пак да плюеш по нейните близки. Това са си техни взаимноотношения, не знаеш и тяхното мнение, не знаеш защо и какви с апричините да се стигнат до такива отниошения, така че, недей да се правиш на много благороден и благосклонен спрямо съседката ти.
64
0
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Инвестирал е в нещо, което ще наследи и което ползва и понастоящем.Бабата живее на село и му плаща сметките. Неприемливо е.
63
2
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен 54Дрън дрън, та пляс, това си написала.Съседите пазаруваме на тази жена, когато има поледица. Нейните племенници явно и това не се сещат да направят.Друго какво да помогнеш на жена, която е под 70 год.? Периодично идва да й чисти жена, на която се плаща.Но мнение, написано тук, да е подмазване на съседка? Май си на 2-3 ракии.Да не наблюдавам, не мога. Всичко става пред очите ми. Освен това, винаги е полезно да си правиш изводи. Това също е вид житейски опит.
62
6
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До ахамТъпак. Такива бабка - лицемерна използвачка като неговата трябва да имаш. То се видя всичко. Самият клип е доказателство колко е алчна дъртофелницата, която даже не зачита внука си. Не зачита и това, че той е обзаведил изцяло апартамента й!