1702 лв. за парно... Сметките – камъкът на раздора за баба Тодорка и внукът й

Внукът й Атанас си признава: Отношенията между тях са влошени
Обновена: 23 окт 2019 08:57 | 23 окт 2019 08:57,
250

В семейство Йовеви разбирателство от години няма. В техния дом от години живеят трима души - баба Тодорка, внукът й Атанас и приятелката му.

82-годишната жена обаче се оплаква, че младите не плащат сметки и настоява те да се изнесат час по-скоро.

Баба Тодорка дала 1702 лв. преди няколко месеца за последния отоплителен сезон. Платила и 700 лева за вода.

Още по темата

Внукът й Атанас казва, че многократно е плащал натрупани стари задължения. Направил го за последно през март тази година, когато конфликтът между двамата се засилил.

Баба Тодорка и внукът ѝ си говорят рядко, а когато го правят, се карат. Атанас признава пред Bulgaria ON AIR, че разбирателство между тях няма.

Все пак той посочва, че докато е живял в апартамента на баба си е направил ремонти - в кухнята и банята, за да има удобства за всички. За ремонтите е плащал само той.

Атанас и приятелката му вече се изнасят в ново жилище, а от яд той дори демонтира някои от уредите които е купил. Заканва се, че ако трябва, ще откърти и плочките от банята. 

А баба Тодорка остава сама в своя апартамент. Скарана със сина и внука си.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


250
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
112
4
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Колко ме е срам и от двамата,та това е баба ти,а ти си внукът и..,аз гладна ще стоя за детето си!А внукът не го ли е срам-това е твоята единствена баба!
111
8
 
5
 
! Отговори
Lan преди 4 години
116:) Нещо друго - цвят на косата, ЕГН :), килограми? :) Между другото имам и една изключително сладка баба, която е със някаква форма на деменция и на моменти е доста зла - ама си я обичам с всичките й номера :).
110
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До LanМай послъгваш. Не ти вярвам. Преди се представяш на мъж, а сега се представяш на жена. Последно какво си и на колко години си? А и какво да кажа и дали трябва да ти вярвам, за това, че ти си напуснал/ напуснала малко след 18 години родителите и близките ти?
109
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До 110Освен това, той е намекнал и споменал, че баба му иска от него наем! Наем, само защото, че той живее в апартамента й ( който НЕ е 100 % нейн!). А как ще коментираш думите на бащата на Атанас, който се води син на тая проклета бабичка? Щом и бащата се оплаква от своята майка, която пък е изложила по такъв начин сина му и внука си, какво повече да говорим! Няма човещина, няма разбиране от страна на баичката. Бабичка иска всичко за себе си!
108
0
 
15
 
! Отговори
Смях преди 4 години
Никой ли не забелязва какво става? В държавата се случват безобразие след безобразие, а ние тук сме се хванали за гушите и ако има как ще се избием кой бил крив и прав за парното в някакъв панелен кокошарник. Който е измислил да пусне тая "новина" в нета е велик пиар и манипулатор и с право прибира хилядарките, които вероятно му се плащат за отвличане вниманието на популацията.
107
6
 
6
 
! Отговори
Lan преди 4 години
108, ами да! След като плати сметките, едва ли остава за ХРАНА на жената, при тези пенсии, нормално да му каже за наем. Човек трябва да яде...Най-вероятно сама сметките ѝ са в пъти по-малко. Щом е решила, че сама ще ѝ е по-лесно и добре, е в пълното си право да си живее живота точно както сметне за добре!
106
7
 
5
 
! Отговори
Lan преди 4 години
109, :) от както съм навършила 19г. никога не съм живяла при мама/тате/баба/дядо. Основната ми работа от тогава е да им помагам аз с каквото мога и получавам точно същото насреща. И да, живяла съм и на общежитие и на квартира и не съм мрънкала от собствените си изобри! Изборът да живеете при нея си е бил твой, последствията от него - също!
105
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Lan***! Много си ***! Ти живееш ли при мама и тате или при баба и дядо, че да ми даваш акъл?Аз ОТДАВНА съм се изнесла от жилището на бабата на мъжа ми! ОТДАВНА и от ГОДИНИ живея с мъжа ми ПОД наем! И въпреки роднините, бабичката , съседите и др., аз и мъжът ми се справяме много добре!А, хора, които си имат свои жилища ( по наследство), живеят при мама и тате, при баба и дядо и други роднини,и КОИТО НИКОГА НЕ СА ЖИВЕЕЛИ на общежитие или под наем , да НЕ ми казват АЗ какво да правя!
104
5
 
4
 
! Отговори
Я до 108 преди 4 години
тва не е вярно, думите му са" Тя иска да получава наем от този имот, който не е изцяло нейн" Не се казва, че жената е искала точно от него наем, може да иска да отдава жилището под наем, било цялото, било стая, но не на него непременно. Проблемът е, че този пич само хвърля някакви думи без да показва нищо - нито фактури за ремонт, нито бележки за изплатени стари задължения, нито за собственост на имота. От всичко излиза, че иска да не плаща наем и баба да му плаща парното и топлата вода?
103
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До LanГлупак! Много си ***! Ти живееш ли под наем, че да ми даваш акъл? Аз ОТДАВНА съм се изнесла от жилището на бабата на мъжа ми! ОТДАВНА и от ГОДИНИ живея с мъжа ми ПОД наем! И въпреки роднините и бабичката, се справяме много добре!А, хора, които си имат свои жилища , живеят при мама и тате, при баба и дядо и други роднини,и КОИТО НИКОГА НЕ СА ЖИВЕЕЛИ на общежитие или под наем , да НЕ ми казват АЗ какво да правя!
102
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Пак я до 100Атанас спомена във видеото, че бабката е искала НАЕМ от внука си! Какво повече да ти казвам!
101
1
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Продължение : И понеже чувах какви ли не гадости по мой адрес, бабичката ме е обвинявала несправедливо пред съседите и близките на мъжа ми. От всичкото това напрежение, несправедливо отношение към нас, клевети по мой адрес, аз от напрежение и стрес получих заболяване, по време на престоя при бабата, ми спря цикъла, не мога и да забременея - а аз твърде млада се омъжих. И до ден днешен, не мога да се оправя с това заболяване, нищо че аз и мъжът ми с години НЕ живеем при бабата, а сме под наем.
100
6
 
4
 
! Отговори
Пак я до 100 преди 4 години
До АнонименАз съм сигурен че жената нямаше да повдигне въпросът ако си плащаха сметките, не чух да им е искала наем. Но така хем живеят при нея, хем тя им плаща сметките, какво е това? Внукът направил ремонт и какво, топлата вода е станала безплатна ли?
99
5
 
3
 
! Отговори
Lan преди 4 години
100 - като не ти харесва се изнасяш! Не си независим, ако си в чуждо жилище. Всичко останало е ала-бала.
98
4
 
4
 
! Отговори
Я До 99 преди 4 години
Няма значение, кой какво би си позволил, а кой какво има. В случая този пич няма апартамент, тъй че да ходи да си плаща наем колкото и да не му се иска.
97
6
 
5
 
! Отговори
Lan преди 4 години
99, внукът, след като са стигнали до новините, явно ѝ е чужд човек! Отговорността да си намери жилище е на пълнолетния човек, НЕ на баба му. Баба му го е приела на добра воля, а той дори смята, че сметките са му мъчни. Ами сега ще види как е със сметки И наем всеки месец...
96
1
 
0
 
! Отговори
филмо граф преди 4 години
Има един филм с Бен Стилър "Мансардата"/Duplex
95
2
 
10
 
! Отговори
Прав е 78 преди 4 години
Преди 1989 г. апартаменти се купуваха с кредит от ДСК с минимална лихва. Работнически семейства масово си купиха жилища.
94
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
При нас се случи подобно, за кратко време съм живяла с мъжа ми при баба му. Тя си позволяваше да ме тормози психически, нагло искаше да й плащаме наем. А и моят мъж преди да се срещне с мене, беше дал тлъста сума да се пооправи оборудва апартамента й. Бабичката мобилизира съседите и родата срещу нас. Докато сме живяли при нея, не сме били зависими от когото и да е било. Плащали сме си съвестно всичко. Проблемът беше,че ПРОСТО сме живяли при нея, а НЕ, че сме били зависими финансово от бабата.
93
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До LanСега пък ти! Внукът й НЕ е чужд човек, с бабката са кръвни роднини.А и при такава неприятна финансова криза и несигурност, НЕ всеки би си позволил да живее под наем и да дава над 800 лева на месец за наем и плащане на битови сметки на апартамента, който е наел под наем!