1702 лв. за парно... Сметките – камъкът на раздора за баба Тодорка и внукът й

Внукът й Атанас си признава: Отношенията между тях са влошени
Обновена: 23 окт 2019 08:57 | 23 окт 2019 08:57,
250

В семейство Йовеви разбирателство от години няма. В техния дом от години живеят трима души - баба Тодорка, внукът й Атанас и приятелката му.

82-годишната жена обаче се оплаква, че младите не плащат сметки и настоява те да се изнесат час по-скоро.

Баба Тодорка дала 1702 лв. преди няколко месеца за последния отоплителен сезон. Платила и 700 лева за вода.

Още по темата

Внукът й Атанас казва, че многократно е плащал натрупани стари задължения. Направил го за последно през март тази година, когато конфликтът между двамата се засилил.

Баба Тодорка и внукът ѝ си говорят рядко, а когато го правят, се карат. Атанас признава пред Bulgaria ON AIR, че разбирателство между тях няма.

Все пак той посочва, че докато е живял в апартамента на баба си е направил ремонти - в кухнята и банята, за да има удобства за всички. За ремонтите е плащал само той.

Атанас и приятелката му вече се изнасят в ново жилище, а от яд той дори демонтира някои от уредите които е купил. Заканва се, че ако трябва, ще откърти и плочките от банята. 

А баба Тодорка остава сама в своя апартамент. Скарана със сина и внука си.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


250
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
152
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До LanЕй, много време ти отне, че да измислиш този злобен коментар, злобарке. А , и още нещо - ти НЕ мисли за мен, за моето семейство и моите деца и как аз ще ги възпитавам и какви ще бъдат те. Не съм те помолила и упълномощила за това.
151
6
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонименегоист .. по ок да е сама жената отколкото да живее с такъв .. язък че то йще я наследи сигурноЕй, аман от лицемерни подмазвачи, живеете си безгрижно в домовете си, никога не сте били под наем и квартира, но това не ви пречи да злорадо да потривате ръчички, че някаква алчна бабишкера съсипва както самата себе си, така и това младо семейство! Младите да изоставят тая пач.авра и да отидат на квартира. Не, защото е хубаво и го заслужават, а ако чакат дете, да го предпазят от тая!
150
9
 
1
 
! Отговори
Lan преди 4 години
Децата ти се отнасят към теб, така както ТИ се отнасяш към свотите по-стари сродници, като слушам как още таиш злъч към тази баба...ето, подготвяй се.
149
8
 
3
 
! Отговори
Lan преди 4 години
131, и децата ти ще израстат с комплекси :), защото цял живот ще си знаят, че са нещо по-долно от майка им и не могат да се оправят в живота си. А за тези дето обяснявват, че съм мислела егоистично - уважението към възрастните е в основата на българщината! Дори и тези възрастни да са изтрещели или пък злобни, това да разчиташ на баба си е смехотворно. Редно е тя да разчита на тебе! Между другото децата копират поведения, ама явно не схващаш кои!
148
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
егоист .. по ок да е сама жената отколкото да живее с такъв .. язък че то йще я наследи сигурно
147
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До АнонименНАгледах се на достатъчно жалки същества днес. Надявам се, като измрат бабичките ви, да сте щастливиПротиворечиш си, а ти трябва да си най - тъжния от всички форумци тук, защото живееш в дома/ апартамента на твоите родители, които са го наследили от твоите дядо и баба, които пък са го наследили от твоите прадядо и прабаба.А и доказа, че препдочиташ в България да има повече български пенсионери, отколколкото млади българи. Бабата е виновна, че е съсипала семейството на Атанас
146
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Днес като няма от къде да копират новина, се занимават с битови скандали !
145
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До До аз-ътСпоко, тоя аз- ът, гъ.зъ т, едва ли копнее да има деца, а и внуците ще си мрази. Той е просто баба Тодорка, само ,че в мъжки пол.
144
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До ДО 144Да - фамилията е това, зад което стоиш! Хората и ценостите които браните! Фамилията е над всичко и всеки! Фаилията не е подарък! Тя е нещо, което трява да залсужиш! Фамилията не толерира слабост! Фамилията е всичко, от което имаш нужда. Важни са члновете на фамилията и никой друг!
143
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Мдааа, определено никой не е спечели от "генетична лотария" ...
142
7
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Слаби нехранимайковци! Това сте вие! После ревете :Ооо политицете лоши! Ооо, бизнесмените лоши! Ооо, малцинствата и мутрите!.ХАХАХАХАХХХАХАХАХАХАХАХАХАХАХХАНАгледах се на достатъчно жалки същества днес. Надявам се, като измрат бабичките ви, да сте щастливи в 60 квадрата кибритени кутийки, да си сложите окачени тавани и работите зя 270 лева минимална заплата или каквото ви се подхвърля в днешни дни.=;>
141
3
 
19
 
! Отговори
Я па я..! преди 4 години
Бабето е виновна. Вместо да даде парите на телефонни измамници , платила парното и водата.
140
9
 
12
 
! Отговори
аз-ът преди 4 години
тука пад тая статия пишат основно 20 годишни момиченца заврени снахички, дето не смеят пред свекървата да се изп*рдят да не ги извхвърли, че явно момъка толкоз си може - да я заведе при майка си, Шушляци които и под наем не могат да излязат даже....
139
10
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До ДО 144Не мога две неща да направя:- Да те изритам от моята фамилия, защото не си част от нея.- Да те изритам, без да съгласуваме с другите членове.Нищожествата са хора, без семейстов, без приятели, без амбиция, без талант. Прав си - семейвтото е най-важно и СЛАБОСТ НЕ СЕ ТОЛЕРИРА! Ако някога се съберем заедно и ти направиш подобна изцепка, да се раврякаш като жена, трябва да си много млад или много болен, че да ти се размине. Просто ще спрем да те търсим.
138
10
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До АнонименКелеше малко и смотано! Кой ти каза, че живея с родителите си! Подобни неща не се толерират. Ставаш на 19 - отиваш да учиш. Получаваш издръжка, възползваш се от семейните връзки. На 23, издръжката спира! Намираш си добра работа, доказваш се, че си човек и ако те харесаме - ще ти вземем жилище. Ако не, имаш много шансове, да се поправиш, но не очаквай, някой да помогне на слабия ти *** ...
137
8
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Едни казват, че миришело на старческа злоба ... Аз надушвам колебания, извинения ... и слабост. Според вас, Ботве би ли се разревал, че майка не платила парното? МММ! ААА? Кажете бе? Хората са се борили до смърт и не са се оплаквали, на възраста на това ...момче! А сега? "Хууу мъъъ бабеее, моляяя тее, ще ме задържиш ли ако сменя плочкитееее" ... Пфффф ... Отврат! Ей за тва мре нацията. ЕЙ ЗА ТВА!
136
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До АнонименНе знаеш, какво е респект към фамилията и семейството. Това, да тормозиш бабето си, не е респект, а паразитиране. Ела в моето семейство и ще те изхвърлим, като вчерашен ***, за подобна слабостТвоите родители, твоите баби и дядовци трябвало да те изритат още преди да навършиш 18 години,НЕ не са го направили. И сега си живееш в дома ИМ по- живо и по- здраво. И как така ще имаш наглостта да ИЗРИТАШ твоите деца , внуци и близки от дома си ( когато нямаш вече родители), лицемер?
135
3
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
В последното изречение е заровен ключът за палатката- бабата е скарана и със СИНА си, и с внука си. Тя просто е скарана с всеки.
134
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До аз-ътНе знам кой от форума вони, но ти по - скоро вониш на ако, вониш на старческа злоба, злобни човече.
133
6
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Анонимен"Това са елементи които са пълни егоисти и нямат нищо общо с българските традиции,националност и респект към фамилията--семейството."Не знаеш, какво е респект към фамилията и семейството. Това, да тормозиш бабето си, не е респект, а паразитиране. Ела в моето семейство и ще те изхвърлим, като вчерашен ***, за подобна слабост.