Симеоновският лифт отбелязва Деня на снега с детски билет за левче

Край хижа Алеко предстоят много състезания
16 яну 2020 15:20,
7
Симеоновският лифт отбелязва Деня на снега с детски билет за левче

Всички деца до 14-годишна възраст ще могат да ползват в събота, 18 януари, кабинковия лифт от Симеоново до хижа Алеко срещу лифт карта на символична цена 1 лв.

Още по темата
По този начин "Витоша ски" и "София – европейска столица на спорта" отбелязват Световния ден на снега в стремеж повече малчугани да излязат на чист въздух сред природата в планината, съобщиха организаторите.

Край хижа Алеко предстоят много състезания и активности от програмата на традиционния Витоша зимен Фест – спускане с колела по сняг за време, ски-алпинизъм, паралелен слалом за деца, ски-бягане със спринт около хижата и др.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


7
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
7
0
 
1
 
! Отговори
Aneliya преди 4 години
Левче за детско билетче до горе. Браво - цялата идея е в полза на нас, като родители. Стига сме мрънкали за щяло и нещяло, а просто заведем децата си и да забравим за грижите и отговорностите в града поне за няколко часа. А утре е празник също така. Приятно ще е.
6
0
 
2
 
! Отговори
Нели преди 4 години
Вместо да си седите у вас и да дремете, вземете детето и го заведете на чист въздух! Отношението към планината и към активния начин на живот се възпитава у децата, когато са малки. С тази намалена цена точно това се цели, така че не си дръжте децата вкъщи, където цял ден ще цъкат на таблета. Вместо да си седите у вас и да дремете, вземете детето и го заведете на чист въздух! Отношението към планината и към активния начин на живот се възпитава у децата, когато са малки. С тази намалена ц
5
0
 
6
 
! Отговори
Munchen_DE преди 4 години
Вече единственият останал лифт, който свързва София с планината. Това е срам и позор, столица на една ръка разстояние от висока планина (над 2000м) да бъде с такъв орязан достъп. Да, верно има автобуси и горе е по-голям паркинг от буферните покрай метрото на Фандъкова, но лифтът е най-чистият транспорт.
4
1
 
7
 
! Отговори
цеко.цеко.калеко преди 4 години
Лифтът ще е 1 левче за децата. За възрастни е по 17 на човек в двете посоки по цени от официалния им сайт. Браво Цеко! Така направи, че на един %*** от София плащаш все едно си на курорт в Алпите. За семейство с 2 деца става 36 лв само да се разходиш + билети за транспорта отделно. И какво ще стане? Никой няма да плаща за скапания лифт и горе ще стане като паркинг в някой магазин. За паркинга отделно дерат. Дране на кожи да има. Бизнес модел по български.
3
0
 
1
 
! Отговори
Красимира преди 4 години
В събота на Витоша ще е много готино, идете и сами ще се убедите.
2
0
 
6
 
! Отговори
Искра преди 4 години
Супер инициатива. От една страна ще облекчат родителите, от друга ще подарят на всяко детенце страхотно изживяване и ден. А те колко обичат снега, не е за вярване.
1
4
 
3
 
! Отговори
втора кабинка преди 4 години
Цеко съсипа Витоша с помощта на престъпната шайка ГЕРБ, Тиквата му подари лифтовете