Нападението в 404: Две жени се отзовали на помощ на момчето

Треньорът на детето е категоричен: Нещата се решават на терена!
22 фев 2020 21:17,
180

Малко след 19:00 часа в петък 14-годишното момче тръгва от стадион "Локомотив", където тренира и се качва в автобус 404. След спирката на "Подуяне" неочаквано го нападат трима мъже на около 20 години.

"Момчетата са били едри, с бръснати глави. На анцуга си пише джудо и самбо ЦСКА, нито футбол, нито нещо. На терена се решават нещата, на тепиха при нас. Не виждам защо трябва да унижаваш по този начин, и то малко дете", категоричен е треньорът на момчето пред Bulgaria ON AIR.

Още по темата

По време на нападението момчето вика за помощ. Едва две жени от автобуса обаче се отзовават.

Шофьорът спира на червен светофар и макар да не отваря вратите, нападалите успяват да ги отворят и да избягат.

Записите от камерите са предадени на МВР, които започнаха разследване по случая. От столичния автотранспорт са категорични, че няма причина водачът да бъде санкциониран.

Въпреки това кметът на София Йорданка Фандъкова обяви, че е разпоредена вътрешна проверка, която да установи дали действията на шофьора са били адекватни.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


180
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
48
0
 
6
 
! Отговори
Д-р Ох Боли преди 4 години
Гледайте колко са умни ултрасите - орангутана от зоопарка е като професор пред тях!И това са ултраси от западащия отбор Левски. Ако знае Апостола какви кратуни се кичат с името му, ще се обърне в гроба.Надявам се да хванат хомотата, нападнали и обрали детето. И да полежат в затвора поне по 2 годинки. А шматароците, дето не се е научил да пише - да им носи цигарки, ако не е той ***, нападнал детето.
47
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Aз тежа 59кг и съм 176см.. купих си спрей с нервопаралитичен газ за ключодържател.. веднъж ми скочиха двама боксьори по 2 метра.. нафъсках им очите, носовете и устите и почнаха да *** като *** от болка и липса на,въздух.. на единия му събух гащите и му напръсках ***.. гаранция,че вече няма да може да ***..
46
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Белите не ги правят тези от бойните клубове, а джендърчета - отрочета на родиТЕЛЕ с власт. Те са тези, които се чувстват безнаказани заедно с умните си приятелчета.
45
0
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Единствения начин да се преборим с подобни улстраси е всички да си помагаме и следващия път всички от автобуса да скочат на нападаталите и да поискат автобуса да спре и да ги свалят от него.
44
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
55, имаш ли представа какво представлява 14 - 15 годишно момче, в чужд град, което ЗАПОЧВА да уми бойни изкуства, но още не ги е научило?Ти деца имаш ли изобщо?
43
0
 
4
 
! Отговори
Територията преди 4 години
Лудост: да правиш едно и също нещо, отново и отново, и да очакваш различни резултати.Алберт Айнщайн
42
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ми забранете им бойните клубове то е ясно.Некви генгстари по цял ден тренират как се убиват хора.. Разни там каратисти боксьори мма и тн.Живеем в долнопробен руски гангстерски филм.Ултрасите на ония срещу ултрасите на тия срещу биячите на еди кой си.Като искат война да ходят в Афганистан да се гърмят с талибаните по цял ден.Или в Нигерия.Ама за там се искат топки а не като тука да бият по-слабите.
41
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
От утре - само с екип на ЦСКА в Подуене и ... с възможност да се осигури дъъъъълга почивка на поне 5 души от маймуните.
40
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Е така е в България казал шофьора.Да.Не мога да разбера защо полицията само демонстрира присъствие, вместо да демонстрира каквото и да е полезно действие?Може би са заети да крадат печеливши фишове от тотото на разни бедни женици?
39
13
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
На синя територия (Подуене) не се ходи с шалове и анцузи на ЦСКА, а около стадиона в Борисовата не се ходи със сини артикули. Прoсто е. Ултрасите деца не бият, но възрастни бият и то много. Тези момчета тренират бокс, мма, имат опит (маризят се от години с други агитки) и повечето са криминалнопроявени. Нямате шансове срещу тях освен ако не сте полицай, военен, барета и пак ще ви бъде трудно ако ви скочат трима, четирима от тях и сте сам. Такива са нравите на агитките.
38
8
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Бай *** е страхлив и с малка пиша. Няма да се намеси, няма да спре автобуса, няма да шибне шамар на насилника. Може само да бие жена си. Роби сме.
37
0
 
20
 
! Отговори
smyyrtt za MISIFAIKI преди 4 години
МВР потвърди: банковият обирджия хванат в страната се работи " - ХА ХА ХА с големи букви ! Хващат кокошкари откраднали няколко хиляди, ***'*** ви де'ба полицейски ид'иоти, защо не хванахте Галеви, Маргините, Божков и т.н. откраднали общо милиарди от държавата и народа, защо не хванете днес Горанов, Пожарната и цялата червена крадлива шайка от ГЕРБ, защо не хванахте Ив.Костов, че е'ба мам'ата на държавата ?Заловили някакви пишман обирджии и се захвалили, а открадналите милиарди не ги и търсят ?
36
4
 
10
 
! Отговори
х преди 4 години
Ама и да ходиш с екипие на цска в Подуене не е много умно..
35
0
 
6
 
! Отговори
Muvedoto ot bankja преди 4 години
др.борисов,време е да смениш българския посланик в Судан,и да пратиш там гешев,той много ги лови престъпниците,много добре работи с езиците,даже и езика "Банту"говори,скоро ще представи протокол,от Хартумския университет
34
1
 
9
 
! Отговори
KRATUNATA gourd преди 4 години
1.Стадион Васил Левски се напълва със 70 хил. полицаи и се повтаря ситуацията със стадиона в Сантяго;2. "Цариградско" се оборудва със 70 хил. бесилки!
33
1
 
5
 
! Отговори
Muvedoto ot bankja преди 4 години
Испания разследва БУЙКО за пране на пари!Автoнoмнитe пoлицeйcки cили нa Кaтaлoния и aнтикoрупциoннaтa прoкурaтурa рaзcлeдвaт дaли миниcтър-прeдceдaтeля нa Бългaрия e cвързaн cъc cхeмa зa мeждунaрoднo изпирaнe нa пaри c крaйнa дecтинaция Бaрceлoнa, cъoбщaвa днec в cвoй мaтeриaл иcпaнcкият вecтник "Eл Пeриoдикo". Рaбoти ce нa бaзaтa нa cигнaл, в кoйтo имa дoкaзaтeлcтвa зa иcтиннocт, cпoрeд зaключeниятa нa кaтaлoнcкaтa пoлиция. Cпoрeд дoклaдитe нa пoлициятa фaкти СОЧАТ ПРЕСТЪПНА ГРУ
32
0
 
9
 
! Отговори
bankja TAPIR преди 4 години
Шеф на МВР Пловдив е ПЕДEPАСТА Йордан Рогачев Известен в ГE Й Средите Като Леля Данче, ДУПEН от Делян Пeeвckи на Калъп с Цветлин Йовчев в Качеството си Директор на ОДМВР Пазарджик !
31
0
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До Bad CompanyЩе ти кажа какво ще стане.Ще се сбиете с първият няма да стане като във филмите с карате ритник да му откъснеш главата..Докато се борите с първият вторият ще извади нож или бокс и ще те удари няколко пъти.Ако знае къде да удря след 2 удара си при Винету.Не те заплашвам аз съм много миролюбив и добър човек.Просто такива неща и филми където ти скачаш на 2,3 и повече мъже и ги разпиляваш като по филмите няма да стане така.Дори много опитни бойци войници са били убивани в хулигански
30
4
 
5
 
! Отговори
до 28 от пенсионер преди 4 години
прости ти липсва мъдрост и житейски опит! не е нормално да си рискуваш кожата за непознати, безотговорно е, а ако като пенсионер като мене имаш баба, за която да се грижиш - не само рискуваш собственият си живот, но и този на човек с който си прекарал близо 40 години от живота си.
29
0
 
8
 
! Отговори
Норге преди 4 години
До Пенсионер 20Не съжалявам за постъпката си. Утре може моите близки да са в подобна ситуация. Никога не съм бил мишка и нямам проблем да скоча и на 10 човека. Зная какъв ще е крайния изход за мен, но не мога да гледам как някакви мародери безчинстват върху беззащитни хора. Ако се случи утре, пак ще скоча, макар вече да не съм на 30. Нося на бой, а и зная как да бия. Тогава просто не получих помощ от никого. Ако бяхме по е двама, нещата щяха да са различни.