Мъж с COVID-19 почина внезапно в "Пирогов"

Той е бил настанен за лечение преди 2 дни
Обновена: 1 апр 2020 21:28 | 1 апр 2020 20:05, Красимир Ангелов
170
Мъж с COVID-19 почина внезапно в "Пирогов"
Снимка: БГНЕС

40-годишен мъж с COVID-19, който бе настанен за лечение в "Пирогов", почина след внезапно спиране на сърцето, съобщиха от здравното министерство.
 
Мъжът е постъпил в лечебното заведение преди два дни със симптоматика на новия коронавирус в среднотежко състояние. Веднага е бил диагностициран с двустранна пневмония, а по-късно е потвърден и COVID-19.

Министерството на здравеопазването и болница "Пирогов" изказват съболезнования на семейството и близките на починалия мъж.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


170
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
74
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Явно си лекар без работа или изобщо не работиш като такъв,защото в противен случай нямаше да си губиш времето тук
73
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
По време на тренировка също както и като изкачаш стълби можеш да намалиш пулса има механизми,както с медикаменти,така и без
72
1
 
2
 
! Отговори
до Лекар преди 4 години
Момче, заради този сайт ти пада КПД-то, бе приятел? Иначе яма какво да разясняваш на дилетанти, загубена битка е!
71
4
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
ей хора, като свърши карантината мисля да вземем да се ОТБЛАГОДАРИМ на властта с много як шут
70
8
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
И путин е заразен дано да е 11тия и последен ...
69
3
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Хора, статистиката с малки отклонения е невярна Вчера почина колега от ковит19 вкъщи и той не фигурира в статистиките, те са само.за.жертви в болниците. Същото е в Италия. Лошото е, че много хора ще се сблъскат с нежеланието на системата да го приемат в болница и ще издъхват вкъщи. Днес го видяхме в новините в лицето на младото момиче, което сподели за баща й. Бог да пази!
68
2
 
4
 
! Отговори
Лекар преди 4 години
До До лекаряПравилно си написла "СЛЕД ТРЕНИРОВКА" не по време на такава. За да ме разбереш ще ти го опиша просто , да имаш пневмония е все едно са си в една неспираща тренировка без почивка. Почивката ще дойде като почне да ти стига кислорода!
67
2
 
17
 
! Отговори
Разум трябва! преди 4 години
Днес в Италия са починали още 727 души. Да не мислите, че всички са били старци? Вече четохме за много случаи на загинали млади хора в Европа! За това момче пише, че е бил охранител, имал е вид на трениран човек, каквото и да значи това...Затуй си опичайте акъла и не се мислете за недосегаеми! Пазете се! Всички! Пазете и околните и не се правете на отворени точно сега! После ще имате време да си наваксате, живот и здраве!
66
0
 
8
 
! Отговори
KamKam преди 4 години
"Почина внезапно"По- точно щеше да беше написано неочаквано.Да ,знае се че с Covid 19 състоянието може внезапно да се влоши.Освен това не знаем дали в Пирогов има по-една реанимационна сестра за всеки пациент.RIP за човека и съболезнования на близките му.
65
1
 
4
 
! Отговори
до 67 преди 4 години
Ауу, точно пък в Испания братче, чапуза до чапуза. Повечето в две леви ръце. Апропо най-добрия им анастезиолог се оказа български лекар :)
64
3
 
19
 
! Отговори
Как преди 4 години
Как така внезпно, бе,??? Лежал си в Пирогов, а персоналът събран на клюки и кафенце и изведнъж някой се сетил да го провери 'Я, ми той тоз умрял, бе. Ми той е за моргата'??
63
1
 
1
 
! Отговори
До 67 анонимен преди 4 години
Много си проссс
62
3
 
1
 
! Отговори
До лекаря преди 4 години
След изкачване на стълби или след тренировка също се сваля пулса и има доказани начини.Прочети и ще видиш,че изказването ти е веко казано не на място
61
2
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Ако си Домус затварят цяла болница лекарство има за 5дни си готов ама за простолюдието мри си вкъщи на парацетамол че и това е в Италия 80+ тука 40+ а легла има 15000 за какво ги пазят незнам тестове за ония 240 хрантутници за нас няма за смях станахме с тия 40 годишни където мрът лека му пръст на човека.
60
13
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
И аз напоследък трудно дишам и много кашлям. Притесних се че съм болен от COVID19. Отидох на лекар да се изследвам.. Слава богу оказа се че имам рак на белия дроб в напреднал стадий. Нямам Корона вирус!
59
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Всички драскачи се оказаха че са лекари бе ами не си плащайите здравни лекувйтесе вкъщи в Испания казват на хора които правят всичко че не знаят нищо това са българите. Хайде сега напишете на смъртния акт от какво е починал какво е вечерял кога е ходил до тоалетна.
58
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Спряло сърце,диабетик,онкоболен,прекарал инсулт,човек на възраст,прекарал инфаркт, "лекостепенна хипертония"и т.н.Да ама,в крайна сметка всичко е следствие на Близка среща с тая Гад
57
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
Интересно, че не са го сложили в кома, като са видели, че сърцето се претоварва. Най-вероятно са го изтървали....
56
1
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 4 години
До АнонименИ щеше да го пише изрично, защото? А) Длъжни са по закон;Б) Трябва да продадат хартиеното издание;В) Просто така на инат.Дали е бил на вентилация или не няма значение. При пневмония сърцето може да спре от претоварване и за това е виновна пневмонията. ако нямаше пневмония нямаше да му спре сърцето. Залъгвайте се ,че нещо друго го е убило.
55
4
 
1
 
! Отговори
До 60 лекар преди 4 години
Двете неща нямат нищо общо ама ти нали си изкарал 8 ми клас и знаеш