Загиналият моторист в София е 27-годишен, няма други пострадали

Проверяват участвал ли е друг мотор в предпоставките за катастрофата
Обновена: 5 юни 2020 09:57 | 5 юни 2020 09:33, Красимир Ангелов
55

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

12

Загиналият моторист при катастрофата в района на болница "Света Анна" тази сутрин е 27-годишен, а при инцидента няма други пострадали, съобщават от МВР.

Инцидентът е станал малко след 07:30, информира БНТ.

Още по темата
Загиналият се е ударил с мотора си в автобус на градския транспорт по линия 204.

Незабавно към мястото на инцидента са били насочени екипи на Пътна полиция и Бърза помощ, които установили, че младият мъж е починал.

Няма данни за други пострадали при инцидента. На местопроизшествието се извършва оглед. По случая е образувано досъдебно производство.

Продължава работа по изясняване на всички факти и обстоятелства около инцидента, допълват от полицията.

По информация на БНР в инцидента е участвал и друг моторист, който е напуснал мястото на инцидента и в момента се издирва.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


55
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
50
0
 
0
 
! Отговори
Венелин Цеков преди 2 години
Мотористът ми беше като брат от деца израснахме в една улица къща до къща в с.Долни Луковит
49
1
 
4
 
! Отговори
тигъра преди 3 години
Фактите са ясни.Всички ги знаем.Ако си карат в средата на лентата зад предната кола и пред задната кола и спазват скоростта много мотористи сега щяха да са живи.Нали ги гледам всеки ден как изпреварват по осевата линия,със 120-150км/ч. и после някой е виновен,че са се утрепали.Крайно време е полицията да вземе някакви мерки.Да ги следи и да им записва номерата и после яки глоби,конфискации на мотори.
48
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 44Това вече е друга тема на разговор.Там не са виновни нито шофьорите нито мотористите ,а само и единствено хората . не бъркай темите .
47
7
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 45Само дето аз не слагам всички шофьори под общ знаменател.А говоря за тези които правят това.За жалост ако погледнеш статистиката Шофьорите на 4гуми ,които вредят са ужасяващо много-в сравнение с мотористите,който в 98% от случаите рискуват само и единствено собствения си живот.
46
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 41Нямаш автомобил-защо коментираш.Нямаш автомобил Окей-утре ще се качиш на тротоара и кола ще те отнесе не мотор да знаеш.Искаш да станат още по-безшумни,та да станат още по голяма мишена на тия дето не знаят че имат огледала и си чаткат по телефоните докато фучат с 200км.Не са ли ти достатъчни по-малко шумните тарикатчета дето на тротоара ще те направят на кайма и ще се чудят с какво да те изтържат после от тротоара,алеята..
45
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 43Само в твоята глава всички убиват всички ... ако беше така, нямаше да има живи хира в момента.
44
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
А разни, дето ми рейджвят, че не съм се качил на бордюра, да ги предпазя, когато се оптяат, да се шмугват между два автоможбила, ко ги правим?
43
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 32Същото се отнася и за тарикатчетата на 4гуми дето се мислят че са от Ф1 ! Разликата е там,че Тези тарикатчета взимат и много други невинни заедно с тях в гроба(даже и в повечето случай шофьора оцелява,а жертвите му не). Но за такива си трайкате нали? А за жалост Тези тарикатчета са през цялата година и % на катастрофите им е в пъти по-голям..Но защо да ги споменавате като можете да плуете другите-при които отново колите са виновни за повечето от половината им катастрофи!
42
1
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 40Камерите виждат прегънат моторист на черен мотор, дето номера му е извит так, че никой да не го види...
41
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 38Абре момче ... какви ми приказваш.Аз НЕ притежавам автомобил! Ясно?Много шумни има на пътя, но от всички, мотористите сте НАЙ-ШУМНИ! Кой кого газел, са си ваши извращения, не мои. Аз просто искам, да се задължават ВСИЧКИ презряни средства, да бъдат възможно най-безшумни.
40
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
А другия избягал....Камери няма ли?
39
1
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не е било гонка, а несъобразена скорост! Жалко за младежа!
38
8
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 27:Пак казвам шума не убива!Убиват само тарикатите като тебе на 4гуми-надрусани,пияни и..Дай пример дето 1моторист е убил човек,1дето е блъснал дете на пешеходна,1дето кара пиян по пешеходни алеи и тази хора.Странно как ли това го правят само тези на 4гуми.Защо ли е толкова голям % на шофьорите на 4гуми предизвикали катастрофи в сравнение с %на мотористите?Защо нищо не казвате за това?Аз ще ви кажа:защото тези на 4гуми са по големия проблем от тези на 2гуми,но нямат СМЕЛОСТ да си призная
37
8
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Жалко за автобуса... останките от мотора веднага да се предадат за скраб и да се вземе нов стоп !
36
2
 
7
 
! Отговори
бай брадър преди 3 години
До KromДа не видиш, колко да не видиш - наскоро се пребиха мъж и жена с мотор и оставиха 3 или 4 деца сираци - май бая си беше дрогиран моториста. Ами ако някой му беше попаднал в траекторията?
35
2
 
6
 
! Отговори
стефчо преди 3 години
МНого по-евтино е да инвестираш в пистолет и един патрон дето да си пуснеш в главата,отколкото в мотоциклет а и дава по-лош резулатат!
34
2
 
6
 
! Отговори
счупен кош преди 3 години
и кво прави тоя автобус на пътното платно ?! безобразие .
33
10
 
4
 
! Отговори
Krom преди 3 години
До От Моториста... я кажи сега и още нещо - колко мотоциклетисти прегазиха човек? Я дай и пример с дете прегазено от мотоциклетист? Лъжеш долно. Това правят тези с колите - така че, недей. И това с пикльовците също е само в размътения ти "мозък". Аз например съм на 50. И редовно возя и дете с мен. Я кажи сега, какво ще направиш ако някой джигит на четири колела ти бутне детето, не дай Боже? Защото дрогиран мотоциклетист няма да видиш, ама шофьор - всеки ден!
32
1
 
7
 
! Отговори
Логично е преди 3 години
Мотористите дето карат с бясна скорост по Цариградско шосе не знаят ли, че са с единия крак в гроба?
31
2
 
28
 
! Отговори
От Моториста... преди 3 години
по глупаво същество няма!!! За тях правила няма, карат с 200 градско, мигачи не пускат, гонки през нощта и тормозят хората. Повечето са пикльовци на 20 дето татко им е дал парички за мотор да се правят на мъже пред глупавите девойки. Да се трепят колкото искат, лошото е че убиват невинни хора. И сега преди всичките солидарни мотористчета да почнат да ме хранят нека се замислят как биха реагирали ако утре някой *** с мотор им прегази детето.