Срещу расизма, 5G, Алепу - три протеста в София

Демонстрациите са организирани в социалните мрежи
6 юни 2020 10:55, Петя Славова
345
Срещу расизма, 5G, Алепу - три протеста в София
Снимка: БГНЕС

Три протеста и една демонстрация ще се състоят в съботния ден в столицата, предаде БГНЕС. Демонстрациите са организирани в социалните мрежи. От 10 до 23 ч. на пл. "Народно събрание" започна демонстрация срещу строежа в Алепу.

На 6 юни в държави по целия свят ще се състои международен протест срещу въвеждането на 5G-технологията. В България също ще има протести на 6 юни 2020 г. в градовете София, Русе, Добрич и вероятно в други градове, организирани от групата Stop5GBulgaria. Протестите във всички български градове са от 11.30 ч. до 12.30 ч., с последваща подписка. В София протестът ще се състои на площад "Народно събрание" от 11.30 часа, съобщиха организаторите.

Още по темата

Те разпространиха текста на подписката на Национална гражданска инициатива "Стоп 5G в България, защото здравето е по-важно":

"Ние, долуподписаните, искаме Народното събрание на Р. България да приеме решение за налагане на Мораториум върху експериментирането, изграждането и въвеждането в експлоатация на телекомуникационно оборудване, работещо по стандарт 5G на територията на Република България. Действието на този мораториум да бъде в сила до предоставянето на неоспорими резултати от международно приети eкспериментални, епидемиологични и други научни изследвания, доказващи липса на вредно биологично въздействие при кратковременна и хронична експозиция от радиочестотно излъчване по стандарт 5G върху хората и заобикалящата ни природа – животни, насекоми, растения и др.", заявяват протестиращите.

Български родителски централен комитет и родители на пострадали от ваксини деца организират в София протест за отпадане на задължителния характер на ваксините в България. Протестът цели промяна на действащата нормативна уредба за имунизациите в България и извеждане на правото на българските граждани на свободен информиран избор, при осъществяване на тази медицинска интервенция. Малко известен факт е, че фармацевтичното лоби си е извоювало правото ваксините да не се подлагат на проверки за качество, защото те не се водят в групата на лекарствата, според протестиращите. Недоволните родители ще протестират пред Министерски съвет в 12 ч.

На бул. Витоша от 16 часа ще се състои протест "Не на расизма и полицейското насилие. Солидарност с ромите!“. Събитието е организирано във фейсбук от "Български майки против фашизма, расизма, ислямофобията и хомофобията".

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


345
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
139
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Низшите раси налазили Европа и САЩ трябва всеки ден да палят свещ и да целуват белите хора в знак на признателсност. Защото само в белите страни низшите могат да си клатят задните части по телевизията, да подскачат с топки, да ги избират даже за президенти. В коя небяла страна бивш затворник на тежки наркотици може да стане герой само, защото е убит от полицията. В Нигерия, може би? Или в копторите със себеподобни му ще е просто още един заровен труп в безименен гроб.
138
1
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Лечителят, ако те посрещна с правата лОпата и нямаш време да се оплачеш на "ОРГАНИТЕ"......значи си ####ан.
137
2
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Хей каскет "Лечителят".......ти си бил в Чикаго само в делириУма СИ......
136
7
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Къде са тези протестиращи, когато биват убивани бели хора?
135
11
 
4
 
! Отговори
Лечителят преди 3 години
Моля всички протестиращи да си закупят жилище в Южно Чикаго.Цените са по-евтини от тези в Полски Тръмбеш.Ама не е заради полицията!
134
5
 
1
 
! Отговори
муспи преди 3 години
Стоп на Фашизма! Стоп на протестите по разните технологии! Ако не се вземат мерки, ще започне и отричането на Холокоста! Докога! Шейсет милиона не стигат ли! Ах ние гонените, ние бедните! Заради нашата пословична бедност, ББ (наше момче) трябва да изтегли приличен, поне милиард, заем, за нашето обезщетение, и да почне веднага изплащането му - живота е суров гои!
133
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ще видим 80 % и *** заедно.......хи хи.
132
3
 
1
 
! Отговори
Баровеца-СФ преди 3 години
Лично не съм наясно с вредата от G мрежите,но познат който от години се занимава с монтаж и подръжка на G мрежи изказа мнение,че 5G мрежата не е безобидна като другите!
131
4
 
10
 
! Отговори
Електронен инжинер преди 3 години
Те съответните организации отдавна са направили всички проверки и са доказали че излъчването на 5G мрежите е безопасно. Но средностатистическия ***,от вярва повече на фейсбук отколкото на научни списания. Най-вече защото всеки ден чете фейсбук и никога не е чел научни списания.От инжинерна гледна точка телефона който си слагате до главата излъчва 4 вата мощност а сигнала от клетка на мрежата на 10 метра от нея е максимум 0,8 вата. Тея ***,оти трябва първо да си хвърлят телефоните.
130
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ихааа, в София ще има парад на ***,отиде. Ще гледаме сеира.
129
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Една от Видин"да се загрижат за правата на Българите от Западните покрайнини, Бивша Югомакедония или Беломорска Тракия, та да спретнат и един протест за правата на тези наши измъчени сънародници?"За тези наши сънародници да са на тоя хал се "погрижиха" руш*яците. Завинаги.
128
7
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Корона вируса е разработен от Бил Гейтс, за да може да се чипират всички хора по света!! Така с помоща на сателитите на Илън Мъск ще се контролира 87% от населението на земята!! 5G е създадено за комуникация на чиповете на Гейтс и сателитите на Мъск. А главния инвеститор и спонсор на това е самиа Джордж Сорос!!
127
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Точното определяне е "криворазбраната цивилизация"!
126
7
 
18
 
! Отговори
Една от Видин преди 3 години
Браво, добре се грижат за правата на всички *** в България, че и с протести ги "пазят", все едно някой ги тормози...Кога ли ще доживеем от фондацията на Сорос, да се загрижат за правата на Българите от Западните покрайнини, Бивша Югомакедония или Беломорска Тракия, та да спретнат и един протест за правата на тези наши измъчени сънародници? Естествено, въпросът ми е риторичен, защото фондацията на Сорос е с антибългарски и антихристиянски характер.
125
11
 
1
 
! Отговори
blAll lives suck преди 3 години
Всички ще умрем, здравето е преходно явление. Децата да голяма отговорност. Може же би в свят където може да ги сполети нещастие не е добра идея. Който се е родил той ще страда и той ще умре вероятно след много операции и 10-20 години мъчение според това колко са му корави гените. Най-добрият начин да спре насилието е да спрете да ги раждате. Раждането е насилие срещу деца. Живота е причиняване на насилствена смърт от страна на умопобъркани маниакални религиозни садистични лунатици.
124
1
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Сорос плаща.
123
3
 
25
 
! Отговори
Додо преди 3 години
Още в деня на протестите в САЩ веднага ми стана ясно, че метастазите на Сорос ще организират подобни мероприятия в България. Интересно, дали някоя от патриотичните партии или организации ще организира контрапротест, бидейки за всички нормални хора е видно, че това е поредното антихристиянско, антиевропейско, а в нашият случай и директно антибългарско мероприятие на шайката евреи-сатанисти, които се молят на дявола.
122
3
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Капарирал съм си студио в Алепо . Що мисирствате ,хем стена хем апартсментче . Ади сус.
121
0
 
6
 
! Отговори
Рамзан Кадиров преди 3 години
Продавам шапки против 5G и бая срещу чипове.
120
0
 
22
 
! Отговори
факт преди 3 години
никакви "майки" не стоят зад това поредно нпо, огладняло заради коронавируса.. спря лапането за 3 месеца и сега са готови и срещу слънчевата радиация са протестират.. само и само да захлебят тия па'разити