Депутатите се разотидоха, протестиращите остават: Митингът стана седящ

Вижте кадри от новата форма на недоволство
455

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Протестът пред парламента се превърна в седящ.

Днес е 12-ят ден от протестите, които започнаха с искане за оставка на правителството и главния прокурор.

Още по темата
Митингите традиционно се провеждат вечер, но от сутринта недоволните са пред сградата на Народното събрание, където днес бяха дебатите по вота на недоверие, поискан от БСП.

За около два часа народните избраници приключиха с разискванията в отсъствието на премиера Бойко Борисов, който все още е в Брюксел.

Протестиращите обаче останаха пред парламента и се разположиха на "жълтите павета". Видимо хората нямат намерение да се разотиват, а някои от митингуващите отвориха дори книги.

Очаква се довечера отново да има протест.

Вижте кадри от новата форма на недоволство в галерията на фотографа ни Димитър Кьосемарлиев!

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


455
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
321
1
 
3
 
! Отговори
! преди 3 години
Сегашните комунисти не са и 1% като истинските навремето. Някога комунистите се биеха а сега седят. Седете си драги комунисти до май другата година когато са редовните парламентарни избори. През 2014 г. ние от умните и красивите показахме какво е да защитим демокрацията от вас и се лееше кръв и сълзи. Дори да победите през Май ние отново ще се съберем и ще ви пометем както го направихме през 2014 г. Тогава ще разберете какво е да се прави революция а не със седене а с истинска окупация на МС.
320
6
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 336Добре , хайде с Румъния да се сравняваме . Започнахме в ЕСто от едно дереже , даже бяха по-зле от нас Дай един пример , в кой показател сме по-добре от Румъния след 10 години управление на ББДа , миграция има по цял свят Ама топят ли се Ис и Ит толкова бързо , както ние та , ако можеш дай един пример в какво сме по-добри от държави от нашата чрга , не силните икономики
319
0
 
6
 
! Отговори
До 338 преди 3 години
Добре,всеки си има гледна точка.Уважавам твоята.Имаш право да вярваш в коготобискаш,както и аз.Не ми се спори.Просто съвета ми е да гледате вашия собствен стандарт на живот и реално кой ,какво прави за обшество и държава ,да сравнявате случилото се с фактологията на минали управления и сега ,а не с мечтаното и абстрактно обещано бъдеще или пък пропуснати ползи ! Защото думата ПРОМЯНА не означава обезателно " КЪМ ПО-ДОБРО "
318
4
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Много много *** тука бе. Като чегеш неадекватните с деня коментари и ти става ясно чий са. Спирам да влизам тук. Оставете ги сами да си пишат и надлъгват.
317
4
 
4
 
! Отговори
Само питам преди 3 години
Защо баннахте Чебурашка, истината за Радев така ли се наказва тук? И защо троловете на Радев, които го обиждат могат да пишат без проблем?
316
6
 
0
 
! Отговори
до 329 преди 3 години
329, перко, ела след час да извлечеш мюхлюзите да те видим колко силно можеш да бегаш.
315
4
 
12
 
! Отговори
Чебурашка преди 3 години
До Анонимен..... името му е написано в алеята на славата.... Името на Радев е изписано единствено в списъка на националните предатели русофили извършили преврата срещу Александър Батенберг и правили бунтове във войската за да провокират руска окупация.
314
2
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 328Запознат ли си с правомощията на президента ? Ако си направи партия , тогава ще има някаква платформа Какво да говори сега . Доколкото съм го чувал се обявява за ЕС и НАТО не знам къде според теб трябва да търси инвеститори . нали си имаме МС. Беше говорил с Путин за намаляването цената на газа , всички от ГЕРБ ревнаха ,ч е не било негова работа Законопроекта за цените беше върнат , защото беше некадърно написан и нефункциониращ ГЕРБ се съгласиха с президента и го отхвърлиха
313
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
След 2световна война Германия е разделена на две.ФРГ се поема от демократичен САЩ ,ГДР -от комунистическибСССР.45 години по-късно : открийте разликите !
312
3
 
15
 
! Отговори
До 327 преди 3 години
Хората бягат и от Испания и Италия !ЕС е затова !Ти кво искаш?45 години комунизъм,после два фалита,грабежи,държава без природни ресурси,едно море-разграбено отдавна преди ГЕРБ и Борисов да направи тази държава конкурентна на силните икономики за 10 години ???Как да стане ве,братчед ??
311
2
 
6
 
! Отговори
До всички преди 3 години
Жалки червей безродни несретници!
310
0
 
2
 
! Отговори
До 330 преди 3 години
Говоря за ЕС и Еврозона !!Те и Венецуела са проамериканско !
309
0
 
7
 
! Отговори
До 327 преди 3 години
Ще ти кажа:2001 МРЗ-75лв при 1л.А95 0.95ст2005 МРЗ -108лв при 1л А95 1.10лв2020 МРЗ- 610кв при 1л. А95 .1.80лв.
308
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 322Албания , косово , украйна са с проамериканско и проевропейско управление Грузия , армения , таджикистан - говориш за региони в света , където нямат нищо общо с нашия - военни конфликти и т.нТаджикистан каква фирма на управление имат там ?
307
0
 
11
 
! Отговори
До 324 преди 3 години
А ти ми посочи една негова идея,едно негово предложение,платформа,конкретика и фактология.Един привлечен инвиститор!Един реалистичен и аргументиран съвет! Не става само с критика и отхвърляне!Трябва да има и аналитичност! Ти можеш ли да ми кажеш ако Радев стане премиер ще поиска ли евро като валута,ЕЗ,Турски поток?Знаеш ли му ориентацията? И ше ти кажа:когато Борисов сложи закон за таван на цените през пандемията,Радев беше на среша с СИБ и час след срещата наложи вето на закона! ФАКТ !
306
13
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 322Къде е тръгнала България при ГЕРБ ?Посочи ми по какъв показател сме примерно добре ?По всички показатели дълбаем дъното в ЕС , Европа, а по някои в цял свят По кой показател сме добре , след мъдрото ръководство на Пожарникаря?Защо продължават хората да бягат от БГ ?
305
3
 
15
 
! Отговори
много хора бе преди 3 години
Пффф 50 човека. Егати протеста, егати и чудото. Не е ли малко странно цялото правителство да влиза в обяснителен режим за една шепа хора. Айде бегайте работете, бе мухльовци.
304
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ами умориха се хората,то не беше работа,напред,назад,напред,назад!
303
8
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 308 Ако можеш поне 1 нещо посочи , което станало ясно и на децата през последните месеци за Радев . А ако ти се откъсне от сърцето - посочи и още едно Като го видим - може пък да се посмеем с децата Кво ти е направил радев за короната , кво не е бил загрижен ?
302
0
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Е това най го могат протестърите! Леж па яж!