Отново блокада: Протестиращи блокираха още 2 възлови кръстовища в София

Полицейското присъствие в центъра на София продължава да бъде засилено
Обновена: 29 юли 2020 15:20 | 29 юли 2020 15:13, Красимир Ангелов
560

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Група протестиращи блокира още две ключови кръстовища в София – това на Софийския университет и Оролв мост, видя репортер на Dnes.bg.

Още по темата
По-рано днес протестна проява блокира и кръстовището на булевардите "България" и "Иван Гешов".

Докато траеше блокадата, част от протестиращите се появиха с чадъри и палатки и блокираха булевард "Цар Освободител" в центъра на София.

Демонстрантите са доста по-малко, в сравнение с вечерните протести, но се заканиха, че акциите им ще продължават.

Полицейското присъствие в центъра на София продължава да бъде засилено, а части на полицията и жандармерията са разположени пред всичко ключови места, както и пред сградите на основните институции.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


560
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
431
22
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Милиони Българи са на протест
430
7
 
20
 
! Отговори
Златена преди 3 години
Ако на есен има избори в България пак няма да гласувам за да се насерят от яд в гащите дебилния президент Радев БСП Слави Трифонов компания и дебилните протестиращи българи егоисти с егоистично мислене.
429
8
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
12 милиарда протестират против Бойко в момента!
428
4
 
30
 
! Отговори
Влади преди 3 години
Гледайте по Божков ТВ оня дъртия чайник Канна Рачева как казва в ефир на редактора си, че не знаела за протести в чужбина, но щяла да си измисли. И после го измисли - в доста градове в Централна и Западна Европа имало протести. Евала , бе Канна! Евала, бе Божков ТВ! Евала протестъри - заченати в лъжи, вие ли ще ни управлявате?!
427
8
 
15
 
! Отговори
БСП преди 3 години
Пълна медийна заблуда в момента в София на площада са над 3 милиона човека!!
426
5
 
27
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
В МОМЕНТА ИМА ОКОЛО МИЛИОН И ПОЛОВИНА ПРОТЕСТИРАЩИ В СОФИЯ,А ПРЕДИ МАЛКО ПОКАЗАХА ВЪВ ВАРНА СА ОКОЛО 3 МИЛИОНА,В БУРГАС 2 МИЛИОНА И ПОЛОВИНА,АБЕ ОКОЛО 45 МИЛИОНА БЪЛГАРИ ПРОТЕСТИРАТ В СТРАНАТА
425
5
 
26
 
! Отговори
Млад пенсионер преди 3 години
Ний българите сме големи ***! Вместо 1000000 нормални хора да вземат по една сопа и за 10 минути да изчистят столицата от 200-300 паразита ( заедно и федфебела) стоим по часове на улиците към дома, работа и пазара. Абе овча нация!!!
424
6
 
27
 
! Отговори
Нострадамус преди 3 години
Стига с тази лъжа!!! Тези които блокират кръстовища,спират метрото,размахват юмруци са ТЕРОРИСТИ!!! Това са хора извън закона. НЕ СИ ЗАТВАРЯЙТЕ ОЧИТЕ, ТАКА ДОЙДЕ НА ВЛАСТ И ХИТЛЕР!!!!!!!!!!
423
5
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Хубаво е, и власт и опозиция, да си дадат сметка, че насила хубост и насила протест не става! Вече едва се събират групово хора ПРОТИВ или ЗА властта,а и неблагополучния бузлуджански БСП събор на жълтите павета, е доказателство, че обществото е може би отегчено,уморено,апатично или пък задоволително спокойно,примирено,житейски прагматично!Хората би ги привлякла много повече борбата за чиста природа и добър живот,отколкото демагогия и политиканстване!
422
2
 
23
 
! Отговори
hahah преди 3 години
До БСПКакви 200 000 човека бе, ти нормален ли си? Смени дилъра, че тоя ти бута някакъв ***. А розовите слончета колко бяха?
421
3
 
26
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Протестиращите да кажат какво искат,защото просто "Оставка" е несъстоятелно и няма никакви мотиви,освен един мотив - стани,да седна и лапам!
420
0
 
15
 
! Отговори
Да ме хванат преди 3 години
За бариерата фростите фростриращи протестиращи Божкови ***.
419
0
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Отдавна се очакваше, че около 3-тата седмица ще се появи критична маса.Лошото е,че тази маса ще са хората Отсреща,които ще търпят загуба на пари, време,движение заради проблеми,породени от протеста. А самия митинг вече поема към фаза,която ще обира повече негативи!
418
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Това е в чест на днешния рожден ден на Черепа.
417
27
 
2
 
! Отговори
БСП преди 3 години
В момента разстоянието от Орлов мост до Плиска е пълно с протестиращи!! Това са поне 200 000 човека. И всички те искат оставката на Борисов и ново правителство на БСП!!
416
3
 
26
 
! Отговори
А.Петров преди 3 години
Вече и на децата стана ясно, че опитът за преврат не мина. Време е превратаджиите да осъзнаят безизходицата си и един-по-един да излезат от Президенството с вдигнати ръце. Европейска държава сме и Гешев може да им гарантира честен процес. Време е да започнем да решаваме истинските ни проблеми а не да бъдем тласнати в погрешната посока от жаждата за власт на една шепа превратаджии.
415
0
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
за всеки протестиращ по една *** в устата и един *** в ***
414
3
 
20
 
! Отговори
А.Петров преди 3 години
ЧеГевара и останалите превратаджии глед катоНасрани как тълпите от полезниИдиоти намаляват от ден на ден. Представям си как скимтят на Черепа да им изпрати още пари. Хахахахаха.
413
3
 
34
 
! Отговори
Работещ преди 3 години
Престанете да блокирате кръстовищата, шутове! Пречка сте за работещите хора, които имаме отговорности и права, имаме ценностна система, която вие никога не сте имали!
412
1
 
30
 
! Отговори
ей боклуциииии преди 3 години
15 човека блокирали Орлов мост, а по околните улици и булеварди колите пъплят с часове в тая жега. Смахнат народ!