Отново блокада: Протестиращи блокираха още 2 възлови кръстовища в София

Полицейското присъствие в центъра на София продължава да бъде засилено
Обновена: 29 юли 2020 15:20 | 29 юли 2020 15:13, Красимир Ангелов
560

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Група протестиращи блокира още две ключови кръстовища в София – това на Софийския университет и Оролв мост, видя репортер на Dnes.bg.

Още по темата
По-рано днес протестна проява блокира и кръстовището на булевардите "България" и "Иван Гешов".

Докато траеше блокадата, част от протестиращите се появиха с чадъри и палатки и блокираха булевард "Цар Освободител" в центъра на София.

Демонстрантите са доста по-малко, в сравнение с вечерните протести, но се заканиха, че акциите им ще продължават.

Полицейското присъствие в центъра на София продължава да бъде засилено, а части на полицията и жандармерията са разположени пред всичко ключови места, както и пред сградите на основните институции.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


560
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
411
2
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Опекли са се като пъпеши на това слънце.
410
2
 
30
 
! Отговори
Свако преди 3 години
Определено тези протести стават дразнещи... Ако батките с чехите и биричките нямат работа, то други трябва да работят за да издържат такива като тях. Не става така....
409
3
 
15
 
! Отговори
Хехе преди 3 години
В Дубай звъни телефон. Г-н Божков, ние от "Ислямска армия" похитихме самолет,в който са и ваши приятели,известни като "Отровното трио"...Аааа, не мисля да плащам! Моля Ви се!Не искаме нищо,даже ние ще Ви платим, само си ги вземете...
408
3
 
21
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Появили се с чадъри и палатки,ХА само танцуваща мечка им липсва да заприличат на кат/унарски бивак!Борисов ДОКОГА ще ми се правиш на жертвен агнец и ще позволяваш тая анрхия?Лигльо,ти премиер ли си или бюро оплаквания приемаме всякакви.Жена да имахме за премиер по-мъжки щеше да се държи и полицията отдавна да е разтурила тия наркомански сборища на некъпани хипита.
407
3
 
28
 
! Отговори
Странджата преди 3 години
Ако няколко хиляди могат да подменят вота на милиони избиратели като запъват кръстовища и тероризират другите правоимащи верно нямаме Държава !
406
5
 
17
 
! Отговори
Радио Ереван преди 3 години
- Ще успее ли протеста?- Няма! Щом нашия земляк го води...
405
1
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
***, ами и аз съм свалял червените 1997 година, ама мирно и с бийтълс. Агресивни и хейтъри сте от малки, ако ви срещна и няма полиция да ме защити, ще взема закона в собствени ръце и няма да се поколебая да защитя моето семейство и собственост!
404
2
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Според т.н.протестъри тяхно право е да протестират и да вилнеят обаче,и да тероризират останалите хора,да анархиствуват и като му зашиеш един шамар да се оплакват от лошите мутри!Така излиза според новинарските емисиипротестиращ бил с прегазени пръстиах,недей,на гов..едото кой му е дал право да притеснява всички останали?М??Непротестиращите 69999000 българи ИМАТ ПРАВО ДА СЕ ПРИДВИЖВАТ СВОБОДНО ПРЕЗ КЪДЕТО СИ ИСКАТ!Това новинарите не го ли го знаят!Пак казвайте че медиите били НЕ БИЛИ НА БКП!
403
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Имат пари за 20 човека. Закривай протеста. Шефът рече пари нема - действате.Пари нема, закриваме Чалгавизия "Седем-осми". Инвалидът Славчо изхарчи един апартамент пари за музика и танци.
402
1
 
5
 
! Отговори
Джик-так преди 3 години
Видях новите "Божинов" и "Казийски".Че как ще стигнем бразилците иначе?
401
2
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
20 човека за едно кръстовище е разхищение на парите на Черепа. По 1 човек да слагат на кръстовище. Икономия трябва. Триото разхищава чужди пари.
400
1
 
15
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
ХУБАВОТО В ТАЯ СИТУАЦИЯ Е ЧЕ ПАРИТЕ НА ЧЕРЕПА МЯТАТ ТЪЛПАТА АМА ПОВИШАВАТ И ПОТРЕБЛЕНИЕТО- ТАКА ВСЕКИ ДЕН ДО МАРТ НА РЕДОВНИТЕ ИЗБОРИ...
399
4
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Искам да попитам БНТ,БТВ,НОВА и останалите това нормално ли е според вас/не/уважаеми т.н. журналисти ТОВА НОРМАЛНО ЛИ Е!!Протестиращи 15 човека пречат на десетки хиляди,150 човека пречат на стотици хиляди,1500 пречат на 1500000 ДОКОГА!Докога ще се позволява тая анархия,докога ще ги представяте като че ли са милиони а не неколкостотин човека!Докога ще показвате пристрастие КЪМ ШЕПАТА...по площадите и особено БНТ=ВИЕ СТЕ ОБЩЕСТВЕНА ТЕЛЕВИЗИЯ,ДОКОГА ЩЕ СА ВИ ПО-ВАЖНИ т.н.протестъриДОКОГА БЕ?
398
3
 
20
 
! Отговори
За съжаление преди 3 години
на протестиращите на техния фон Боко започва да изпъква като изключително интелигентен,толерантен, възпитан и морален човек. А Доган и Пеевски направо започваме да им съчустваме заради всичката кал която се излива. За разлика от това венцеславенията на Божков ни карат да го мразим още повече. Сори ако сте искали да постигнете друго.
397
3
 
11
 
! Отговори
А бе преди 3 години
Всичко се повтаря като пародия! Протести,песни,палатки...Сравнението между ДНЕС и ВЧЕРА, е като сравнение между чалгиите на Трифонов и Евроденс-хитовете от 90-те.Е,изберете си пародия!
396
5
 
17
 
! Отговори
Видев преди 3 години
Гражданите имат право на мирна демонстрация,окупацията на пътни кръстовища не емирна демонстрация.
395
3
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Протестът е във форумите. В София има 15 човека и няколко стотин полицаи. Срамота
394
7
 
6
 
! Отговори
Пфу преди 3 години
Гледайте инспекцията на Бацо Ганьос на газопровода. Пишман шега на Булгартрансгаз му докладва като ученик. Влади Малинов мижитуркин доказва че с лазене може да се излегнеш. Срам за рода български, срам за малиновите поколения.
393
5
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Нямали какво дяа ядът, децата имумирали ... ми ко *** ... мене!?!?Вие ми блокирате пътя, бе! Аз ли ви взех на децата адиниту? Не! Ще си изтърва сераила, дето го гледаме с жената и децата, зарад вас!!!!АРЕ МАРШ! КАТО НЕ МОЙТЕ СИ ХРАНИТЕ ДЕЦАТА, ГИ МЕТАЙТЕ У РЕКАТА!
392
5
 
18
 
! Отговори
Срам и позор! преди 3 години
Протестиращи разбирай 20-30 платени безделника с бира в ръка !