В кадър: Палатки, факелно шествие и блокирано "Цариградско шосе"

Протестиращите не се отказват
Обновена: 10 авг 2020 09:23 | 10 авг 2020 07:00, Камелия Цветанова
433

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Факелно шествие от протестиращи тръгна късно снощи по бул. „Цариградско шосе“ в посока „Плиска”. След като стигнаха там и изпяла химна на България, те се насочиха към кръстовището на Четвърти километър.
Това наруши маршрута автобусите.
Още по темата


С факлите хората изписваха "Оставка". Те стигнаха до Плиска, а колона от автомобили се образува в платното в посока към центъра.

Във връзка с изявлението на началника на СДВР от вчера, че може да се прибегне до нестандартни действия за премахването на палатковия лагер, майките на деца с увреждания от „Системата ни убива“ заявиха, че те също са подготвили нестандартен отпор и имат готовност за крайни мерки, като една от тях е готова да застраши живота си.

Премиерът Бойко Борисов разпореди да няма акции на полицията срещу палатковите лагери.
 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


433
Още по темата: протестшествиефакли
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
268
0
 
1
 
! Отговори
ПроСоТо преди 3 години
До Анонимене направо се излагаш,извинявай!Призовавам да го ИГНОРИРАМЕ,а с него да игнорираме и руските интереси у нас!!!..Това разбра ли го?..Друго:-НИКОГА не съм апелирал да "избягаме от ЕС" !!!..НИКОГА!!Но ВИНАГИ съм държал да имаме ПОДОБАВАЩАТА ТЕЖЕСТ в него /Съюза/.А със СЛУГИ от сорта на "бориссоффф",които САМО се навеждат,хилят мазно,козируват и изпълняват ДРУГИ интереси,това няма как да стане!!!!!..Това разбра ли го?-С ЕС-ДА,КАТЕГОРИЧНО,но и с НАШИТЕ интереси НАПРЕД!/сложно ли
267
6
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До до 275Сорос, Божков, Ленин, Дядо Коледа, Мики Маус, Червената шапчица и Тримата братя барабар със златната ябълка. Плещете ги тия притчи по маалите, барем някой ви повярва там, все пак са тиквен електорат. Истината е, че на хората им писна от безогледната нагла корумпирана структура на СИК, пардон ГЕРБ. Само дуднете как протестите били малобройни, 50 човека на кръст и т.н. А къде са герберугите? Няма ли да защитят тиквата, или няма как, без да ги докарате от паланките с рейсове?
266
0
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До ПроСоТо"и как агитирам за Путин?...Що за примитивисте?"Агитираш за Путин, тъй като призоваваш да "забравим" за него, а дори на малките деца е ясно, че Путин има сериозни интереси и влияе на случващото се в българската политика. Апели да "забравим" за това е да "забравим" за опасността да бъдем отново дръпнати в руската сфера на влияние. Това си е чиста агитация в полза на руснаците и е против българския национален интерес.
265
3
 
0
 
! Отговори
ПроСоТо преди 3 години
До stevewonderи как да "повярват в демокрацията",оставайки РОБИ на най-НЕдемократичния режим?..би ли се изяснил,защото нещо не става ясно от призива ти..
264
0
 
10
 
! Отговори
до протестърите преди 3 години
много наивници или се правят на такива за да могат още известно време да си получават грантовете - няма вариант ПРИ ИЗБОРИ да не се наложи да бъдеш патерица или на ГЕРБ или на БСП, тези две партии още дълго време ще имат общо повече от половината места в парламента, а такива екзотични, всъщност *** идеи - без партии в Народното събрание, трябва да сте болни мозъци
263
0
 
8
 
! Отговори
stevewonder преди 3 години
Според мен не трябва да се настройвате за оставка. Най-вероятно ще се окажете подлъгани от вашите изключителни лидери. според мен трябва да повяравате в демокрацията.
262
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До ПроСоТоОхоо. Ти вече и за Путин агитираш.
261
0
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Баста на Отровните с фекалното шествие дето се мислят за жив шийт
260
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Като явен завършек накъдето са тръгнали и тези пройдохи не платили и един лев данъци.Ами те по-нищо не се различават от онова тъмно, но вечно онеправдано малцинство.Не работят, крадат, поругават, лъжат и се продават евтино! Само като видиш мазните мутри на вождовете им и ти се иска терминала да е на една ръка разстояние!
259
3
 
0
 
! Отговори
ПроСоТо преди 3 години
До emigrantпо-добре наистина емигрирай!..Явно мястото ти не е тук..
258
5
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До emigrantПоредната мантра на излъскания гербаджийски мозък: ГЕРБ са хипер мега ултра проевропейски и само заради техните чутовни постижения ние сме в ЕС и НАТО. Знаеш ли кога ни приеха в НАТО и ЕС? Жокер - преди учредяването на ГЕРБ. Иначе днешните гербаджии отдавна ги дават по телевизора, защото са охранители, шофьори и чистачи на БКП елита и припкаха зад величия като Тошо, за да "намажат" по нещо. После в 90-те чупиха колена с бухалки, сега са в МС.
257
7
 
0
 
! Отговори
ПроСоТо преди 3 години
и още нещо:-ПЛАШИЛОТО ,с което ви плашат 24/7-"Путин и Русия",само отвлича вниманието ви от това,което става НА ПРАКТИКА у нас.А то е:-"Тайно и полека" прокарване на ТУРСКИТЕ интереси,а също така..не толкова тайно и не толкова полека,прокарване на американските интереси у нас...за това ония на Североизток от Делтата на Дунав гледат с недобро око на вас..
256
0
 
10
 
! Отговори
emigrant преди 3 години
Нещата са много прости и ми се ще да ги подесетя още веднъж,без обиди,само факти?!Искаме ли да сме със старата 10 годишна партия ГЕРБ,с мафиота Борисов,с кофти положението ни в НАТО и Европа с малката ни средна заплата от 300евро,с правото да пътуваме свободно по света или искаме да сме с новата, младата БСП,с почтеннитеГрипена,Черепа,Маджо,Румен Гечев,с огромната заплата от 3 долара,зашити за СССР и дълбаещи дъното на блатото?Ако сте за второто,грабвайте палтките и на плаж!?
255
6
 
2
 
! Отговори
ПроСоТо преди 3 години
към въртоглавитедолу:-Цвъки беше принуден да напусне герп не защото е "с американците",а защото по най-бунашкиначин се компрометира с простотиатаилакомията си...и още нещо:-Тиквата даде двата МИЛИАРДА НЕ на Путин,а на АМЕРИКАНЦИТЕ!!..обаче вие си знаете:-"Тиквун служи на Москва"..А куриозното е,че обвинявате В СЪЩОТО и Радев!А Боко е върл ПРОТИВНИК на Радев...Та последно:-Кой служи на Москва и кой-на Фашингтон?../споко,това е риторичен въпрос,знам че мозъчетата ви не са в състояние да из
254
8
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До АнонименНито едно, "аланкоолу". Освен че гербаджиите сте жалки, продажни, лоботомизирани плебеи. Дрънкай още малко за Кремъл и гледай да изкараш "квалификацията ИТ кард", да се цаниш някой ден за министър на всичко.
253
0
 
14
 
! Отговори
Истината преди 3 години
Блаженни са верующите ! Такива веруюши със стотици се разхождат по площадите и крещят до прегракване "Оставка". Те не усещат ли как яко са ги навели , със смъкнати *** "старите другари" ??? Навеждането явно им е приятно и те крещят ли крещят ! След като си се навел ,после недей да ревеш, че са те изк.ла.т.и.л.и ! Густо е ,майна, да изк.л.а.т.и.ш дупенце от Харвард, Оксфорд, Кембридж! Престижно е и може и титла да ти донесе! Чак ги съжалявам тия протестърчета !
252
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Според социолозите Славчо Чалгата едва ли не ще има гласове колкото Герб и Бсп ! Ако това иска българина , значи малоумието вече е достигнало епични размери !
251
0
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
???
250
8
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Най-голямата грешка в живота ми е, че не емигрирах преди 30 години ! Как можах да остана в това блато ...
249
14
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Всеки трети гербер е точно толкова ***, колкото и другите двама!!!