Три основни кръстовища остават блокирани в София

Около Румънското посолство няма блокада
Обновена: 16 авг 2020 13:51 | 16 авг 2020 09:15, Красимир Ангелов
232
Три основни кръстовища остават блокирани в София
Снимка: БГНЕС

Въпреки проливния дъжд в София в събота вечер, три ключови кръстовища в столицата продължават да са блокирани – на Орлов мост, при Ректората на СУ и при площад “Независимост“. В момента е спокойно на кръстовището при румънското посолство, като там няма блокада. Спокойно е всичко и на трите палаткови лагера, съобщава БНР.

Протестът снощи по време на 38-ия ден на антиправителствени протести премина спокойно, като дъждът накара протестиращите да си тръгнат около 22.00 часа - доста по-рано от обикновено.

Блокадите и палатките обаче остават.

Как премина протестът снощи вижте в следващия репортаж на телевизия Bulgaria ON AIR.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


232
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
127
4
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Гледах ги вчера по тв тези протестиращи, чак ме досрамя от тях. Недоволни, не стигнали до никъде, обидени хора, които нагло раздават акъл. И защо са недоволни от Гешев- защото подгони Божков, Баневи?
126
2
 
14
 
! Отговори
Карачанаков преди 3 години
Нинова утре щяла да внесе искане за ново извънредно заседание.ББ да отговори защо допусна да бъде замеряна и плюта журнал.Ива.Ами плюещите ако са ковиди Ко правим.И Мин. МВР да отговори защо оставиха проституиращите без надзор ами ако недобросъвестни граждани бяха ги насилили Ко правим.
125
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
България е уникална държава. Само тук полицията защитава нарушителите от тези чиито права са нарушени.
124
7
 
6
 
! Отговори
Прасчо преди 3 години
Заставам зад всякаква подкрепа на - гешев , за мен като един истински сталинист тои олицетворява новият - берия Мачкаи - гешеф с теб смеОбичаме те и те подкрепяме всички ние в - москва
123
3
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Да вземем пример от Беларус и да изберем за диктатор батката Радев.
122
4
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Да подкрепим Гешев за да може да си свърши работата по опандизване на олигарсите от прехода! Да подкрепим Цацаров за конфискуване на откраднатото от тях имущество!
121
4
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Продавам брониран джип с монтирано гребло. Подходящ за преминаване през софийски кръстовища и други трудни терени. :)
120
2
 
5
 
! Отговори
До анонимен преди 3 години
Пропуснах - доган
119
8
 
4
 
! Отговори
До анонимен преди 3 години
Не само на новите стари комунисти целувам портретите членове на -цкКаракачанов , борисов , Пеевски
118
2
 
14
 
! Отговори
До 147 преди 3 години
Маяма им даде по някой лев, та затова. Кой отказва пари?
117
14
 
3
 
! Отговори
До подкрепяме гешев преди 3 години
Ми щом не вярвате прочетете историята на- гешев , берия де обьрках се ако ас ви льжа значи и в историята льжат , че е бил осьден за репресиите срещу - инаквомислещите по заповед на - сталин
116
4
 
26
 
! Отговори
освестете се преди 3 години
Искате ли да сме като Беларус? Това иска предателят и агент на Москва Радев. Не го интересува нищо - нито народ, нито канституция, нито пенсии, нито заплати, иска само властта, за да може да ни изкарат от ЕС и НАТО и да ни присъединет отново към Русия. Тримата дембели от площадите са наети именно за това. Плащат им много добре, единствено Радев да вземе властта. Не виждате ли какво ни готвят? Терор, репресии, кръв, смънт и отново към Русия.
115
15
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Проблемът на ББ е, че не може да се пазари с протестиращите за бъдещото си спокойствие, за дейностите против народа, за рекета срещу бизнеса, който отнемаше безмилостно, за откраднатите пари от залъка на българчетата. Не може да се пазари, защото няма лидер с който да се пазари, а и не може да се пазари и с хората зад кулисието, защото ще се разбутат и при тях далаверите и ще излизат все повече и повече наяве! А това е огромен проблем за него!
114
14
 
6
 
! Отговори
До 128 преди 3 години
Да ти кажа ли защо няма?Защото никъде другаде не е назначен някакъв индивид който не е спечелил нито едно дело в живота си.Само тоя факт е достатъчен позор и показател какво са избрали да бъде главен прокурор.Питай още сега!
113
3
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 130"Добре де, тези на които им пречи протеста, да кажат на Борисов и на главния прокурор да подадат оставка, та да мирясат протестиращите! Ето Ви решение на въпроса!"Скоро ще ти изтрием доволната физиономия.Ако полицията се махне, когато се махне, но НАЙ-КЪСНО на изборите.:)))
112
3
 
4
 
! Отговори
до 132 преди 3 години
Помня бяха ромеи а те са негови избиратели и ще им носи ако иска да гласуват
111
2
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Жалка история. Тия са на един дъжд разстояние от полуразпад.
110
14
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Бойко не се давайако им беше метнал и една пачка по 500 евраци, грешка немаше да има
109
4
 
31
 
! Отговори
Бойко не се давай преди 3 години
Помните ли Бойко как занесе на едни работници агне за Гергьовден, беше им обещал и го направи, миналата година, това никой премиер не го е правил, Бойко винаги е до обикновените хора
108
23
 
5
 
! Отговори
Прасчо преди 3 години
Историята гласи , че след като бил развенчан култът кьм - сталин шефьт на таината му полиция - берия бил , сьден за дьржавна измяна Лично на мен с това каскетче - гешев ми мяза на - берия липсват му само - крьглите очилца