Три основни кръстовища остават блокирани в София

Около Румънското посолство няма блокада
Обновена: 16 авг 2020 13:51 | 16 авг 2020 09:15, Красимир Ангелов
232
Три основни кръстовища остават блокирани в София
Снимка: БГНЕС

Въпреки проливния дъжд в София в събота вечер, три ключови кръстовища в столицата продължават да са блокирани – на Орлов мост, при Ректората на СУ и при площад “Независимост“. В момента е спокойно на кръстовището при румънското посолство, като там няма блокада. Спокойно е всичко и на трите палаткови лагера, съобщава БНР.

Протестът снощи по време на 38-ия ден на антиправителствени протести премина спокойно, като дъждът накара протестиращите да си тръгнат около 22.00 часа - доста по-рано от обикновено.

Блокадите и палатките обаче остават.

Как премина протестът снощи вижте в следващия репортаж на телевизия Bulgaria ON AIR.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


232
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
107
27
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Добре де, тези на които им пречи протеста, да кажат на Борисов и на главния прокурор да подадат оставка, та да мирясат протестиращите! Ето Ви решение на въпроса!
106
4
 
34
 
! Отговори
Шизофрения преди 3 години
Няма протест в света, при който протестиращите реват, че няма полиция да ги пази. Върховенството на шизофренията властва по блокадите в София и Варна
105
3
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Няма протест в света с искане за сваляне на главния прокурор...само този факт е показателен, че е засегнат нечий тлъст интерес и протестите са режисирани!
104
23
 
7
 
! Отговори
До 120 преди 3 години
Мечтай си! Ако ги вдигаха, щеше да подаде мигновено оставка, ама нещо не ще, запънал се е като магаре на мост.Да ти кажа ли защо?Ще бъде гръмнат на момента, е това е начина да изкара още малко.Бори се за животеца си.Политик който е сигурен в правотата си и в действията си подава оставка и чака пак да го изберат.При тоя няма да се случи нивга вече.Затова се е хванал като *** за палма.
103
1
 
12
 
! Отговори
ха-ха преди 3 години
До Анонимен 118Надай се,к-ре,на пияни жени!
102
19
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 124За тебе Барни знаем, за кой ще гласуваш, ама нали Баце ти каза да не пишеш по форуми, що нарушаваш ?
101
3
 
39
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ще гласувам за Борисов, защото:Правя сравнение между България и Беларус. Това е диктаторски режим там, за който няма значение колко хора ще избият и съсипят. Само диктатърчето им да е на власт.Бойко до сега винаги като га притиснат си даваше оставката. И какво ставаше после? Пак го избираха хората.И за какъв лош стандарт на живот говорим? В блока, където живея народът си накупи по 2-3 коли, няма къде да се обърнеш пред входа. На границата с Гърция - километрични опашки от желаещи да почиват.
100
15
 
4
 
! Отговори
Прасчо преди 3 години
И сега е така само че дебелия - пеевски е обхванал цялата дьржавна власт - но му иде края и на него
99
26
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Баце ако имаше дори и чисто теоретичен шанс да спечели на едни избори, отдавна да е хвърлил оставката, ама знае че това са му последните дни и се е запънал кат'магаре на мост
98
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Предложение - ако някой гръмне протестиращ, полицията да го задържи за пред камерите и европа, ама да паркира колата някъде на скришно:- Браво мойто момче, сега бегай е провинцията за 3-4 седмици, докато се позабрави! - да му стиснат ръката и толкова.
97
2
 
27
 
! Отговори
Случаен минувач преди 3 години
До АланкоулуФигуранта е готов със свой кабинет, казваш... На фигуранта много му се иска да бъде диктатор, като Хитлер и Сталин. Ама и за да си диктатор, трябва да имаш качества! Не всеки може! А льотчика определено няма такива качества! Много е посредствен, чуй му изказа само!
96
10
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен"Тогава тези 30% гласували за Баце ще излязат до платките ви да ни видите. Няма да стоим и да чакаме да безчинствате по кръстовищата"Ми айде бе! От кога ви чакаме! Някои от нас бяха наремили пушките и агитираха хората, ама не ни дадоха. Трябваше да дойдем, ама с тнаковете!!!
95
26
 
7
 
! Отговори
Прасчо преди 3 години
Ако трябва да избирам между - бабикян дето ми мяза на пьлен алкохолик и баце шкафчето - винаги ще предпочета - бабикянката
94
5
 
29
 
! Отговори
до 109 преди 3 години
И мен ме настървиха да гласувам за Бойко. На няколко пъти им ям попарата с тези блокади и ми развалят плановете. Лузъри и лоу лайфъри, само им вижте некъпаните и необръснати и невчесани образи, отврат. И скачат на невинните шофьори и им ритат колите. Грознооооо.
93
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
То до 20 години я турция, я русия ще ни завладее, те протестират ...
92
3
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Време е, да правим като в Европа - един тир със 140 се засилва и докъдет закара!
91
30
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
щели да преизберат Баце, може ако Баце пак си прави изборите, може и да бие Лукашенко, ама после ще се случи точно това, което се случва в момента там.Баце е аут, счупен му е рейтинга, счупен му е имиджа, счупено му е достойнстовото, никой вече в ЕС неще и да чуе за него, ТОВА Е !
90
3
 
33
 
! Отговори
х преди 3 години
Платената зган трябва да бъде изрината от полицията и улиците освободени.
89
24
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимени кой ги финаснсира бе ***, аре заминавай при Баце да си вземеш надника
88
6
 
29
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Пределно ясно стана кой финансира тези "протести", така, че е излишно вече да им се обръща някакво внимание.Компрометирани са на 100 %...