Фандъкова зове протестиращите да обявят маршрута си

Хем искали законност, хем не спазвали законите и сеели хаос
111
Фандъкова зове протестиращите да обявят маршрута си
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

„Непрекъснато призовавам организаторите на протестите да ги заявят по закон и да спазват закона. На улицата са много млади хора, които искат промяна, искат върховенство на закона, справедливост, ред. Хората обаче, които са застанали заедно с тях и се опитват да ръководят протеста, правят точно обратното – неспазване на закона, беззаконие, хаос, агресия. Това не може да бъде представителството на тези прекрасни млади хора, които очакват тази промяна”. Това каза кметът на София Йорданка Фандъкова, цитирана от БГНЕС.

Още по темата


Фандъкова инспектира ремонтните дейности в столичната 51 ДГ „Щурче”.

Кметът изрази надежда, че до 15 септември се надява протестите да приключат и да няма затруднения за гражданите.
„Надявам се организаторите да осъзнаят, че в интерес на протеста е неговото мирно провеждане”, заяви тя.

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


111
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
93
6
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Патицо смешна, за каква законност говориш?!? Законност по Лойковски или по Дебелянски или може би по Догански?!? Всички сте за народен съд директно пред парламента!!!
92
4
 
3
 
! Отговори
Божков преди 3 години
Е как да ви кажат тия *** маршрута за утре като не го знаят!Ще им звънна към 4,00 ч.питайте ги след това .В Дубай съм , в Дубай съм!!!!
91
2
 
9
 
! Отговори
къде са преди 3 години
40 дни,къде са 400-протестите на герб срещу Орешарски.
90
1
 
5
 
! Отговори
Тигър преди 3 години
До пияч на БЕЛИНАТочно така. Само, че има една приказка "Комунист (социалист) кръв да повръща пари не връща, пък БСП е задлъжняла яко и кредиторите напират. Трябва им бързо тяхно правителство, техен президент и техен главен прокурор.
89
0
 
9
 
! Отговори
Пешо преди 3 години
Копирам изказване на Бойко - правилно го е казал: Хубав бой няма, като си свиеш юмрука, трябва да знаеш, че и от другата страна има юмрук. И да победиш пак боли
88
1
 
4
 
! Отговори
близо преди 3 години
10 000 деца чакат място за детска градина.
87
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
.....за да им пусне провокатори.
86
7
 
8
 
! Отговори
11 преди 3 години
Защо ? Шофьорката не е тествана за алкохол и наркотици , и точно тогамва няма полиция , и коя майка жертва децатаси по чужда воля !?Защото всичко е сценарий за опорочаване на протеста ! Ние не пасем трева , все още !
85
1
 
10
 
! Отговори
Тигър преди 3 години
"Протестиращите" пак върнаха у мен спомени за младостта и джунглата, а с тях долетя и музата на поезията :" Там на жълтите павета пак беснеят шимпанзета. В президенството Гибона си човърка телефона до Москва и до Дубай, за инстукции и пай . На белградския Мустак за пари напомня пак. За Щирлиц се изживява и закона не признава.Ей ги идат: Бабикян - разярен орангутан, мармозетката (малка ***) Минеткаи макака Николай що законите не знай. Те маймуните зоват хонорарите делят.
84
5
 
12
 
! Отговори
антиГРОБ преди 3 години
Като блокират с години булеварди заради ремонти на ремонтите това не е ли тероризъм спрямо населението?
83
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До жените на протеста. Тази вечер хвърляхте яйца и домати по държавни сгради. Ама яко. Оти кака ром ви чека у Сливен, много , ама много загорели за младо и Бело.
82
6
 
7
 
! Отговори
протестЪ е наЛУМПЕНи преди 3 години
Шейсет годишните "младежи"от ОТРОВНОТО трио/за по кратко ще ги нарека брадчедите на тримата *** на Доньо Донев/ всяка вечер преминавайки в посока ТРИЪГЪЛНИКА на властта пътьом взимат яйца и домати от Драгалевската лаборатория дадени им назаем от корифея на теменужките /дрУгАрЕ ЛОСТОВ/белким оставят някаква следа в най-новата политическа история на Р.България.А ония *** -Христо Иванов/Пинокио/ с гОООлемио нос продължава пъкленото им дело като играе сценки и водевили и се прави на самодива *** на плажа на Росенец,внушавайки в последствие по кьошетата и кръстовищата на София -вижте колк
81
4
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Маршрута е блокаж на цяла София...и блокаж на гербавата мафия в централния...
80
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Вече има обвинение за хулиганство на този, дето на 03. 08.2020 метла топчета червена боя по стените на съд. палата и задържане. Браво на прокурора. Скъсайте им задниците и на тези от вчера с яйцата по сградата на МВР. Шараните да на записите, нека черепа им плаща адвокатите и глобите. Ей, Генчо, ей бобокянчо, а хвърлете и вие тази вечер, нали сте мъже. Или не сте
79
0
 
6
 
! Отговори
Хаджипидерунков преди 3 години
"Младежите" от Отровното трио понастоящем обикалят студиата за пари и са ги превърнали в празна говорилня/т.е.-клатят вятъра/.Съжалявам но явно вече се е поизтъркали и разчитат на спонсори зад граница от сорта на Черепа и Мустака.Ако изслушаме изказванията им юни-юли месец ще видим ,че повтарят едно и също като развалена латерна! С напредването на възрастта СТАРЧЕСКАТА ДЕМЕНЦИЯ също напредва!!!ПРИРОДА-това е нормален житейски процес.
78
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ами ако и при вашето управление 20 наркоманчета блокират Орлов мост. Какво ще правите.-----Много зависи защо го блокират.
77
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Как да кажат какво ще правят утре като той Божков ги управлява по интернет в реално време. Те собствена воля нямат. Като роботчета с антенки са.
76
3
 
3
 
! Отговори
Сата Знато преди 3 години
"Докторката" от клипа има физиономия на избегала от Курило.
75
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Протестиращите се борят с корупциата а и те вече са корумпирани още преди да са взели властта. Потрушиха колата на докторката а на клипа се вижда как дават на своите приятели да минат с колата си през блокадата. Искат от управляващите да спазват законите а те самите не ги спазват.Мислите ли че като вземат властта ще уважават закона?Полижението е "Обърнал се Илия - пак в тия"
74
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Бабиканчетата нарочно не регистрират протестите си в общината с надеждата полицията да набие нормалните протестиращи и да ревнат че Бойко е сатрап. Те ги управляват дистанционно по мрежите ама никога не застават отпред да ги поведат. Това е като овчаря който нежно побутва овцете да се качат на камиона който ще ги заведе в кланицата. Добре че полицията не се хваща на тоя номер че доста обикновени хора щяха да си изпатят а организаторите да потриват ръце в сянка.