Яйца, домати, тоалетна хартия - сградата на МВР на прицела на протеста

Контрапротест имаше пред сградата на СДВР
Обновена: 20 авг 2020 22:48 | 20 авг 2020 22:22, Веселина Йорданова
255

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Яйца, домати и тоалетна хартия полетяха към сградата на МВР в София в 43-ия ден на недоволство.
Още по темата
Антиправителствени протести се провеждат на няколко места в страната и тази вечер, а палатковите лагери остават. В столицата се организира и контрапротест срещу блокадите.

Протестиращите се отправиха към сградата на МВР, която замеряха с яйца и домати заради твърдения, че имало репресии и полицейски действия в последните часове в жилището на майката на един от членовете на "Изправи се.БГ", който активно участва в протестите.

Преди да започнат да обстрелват сградата, протестиращите предупредиха органите на реда да се отдръпнат, за да не пострадат и те ги послушаха, предаде Bulgaria ON AIR.

Кадри от обстановката вижте в галерията на фотографа ни Димитър Кьосемарлиев!

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


255
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
162
2
 
16
 
! Отговори
А на майките на инва преди 3 години
Инвалидите, сега кой им гледа децата докато са на протест и на държавна издръжка ли се хранят докато свалят властта и пречат на движението ?
161
9
 
15
 
! Отговори
Как пък ? преди 3 години
Освен мен, всичките ми познати сме гласували за ГЕРБ, а изборите били фалшифицирани ? Просто мнозинството сме от ГЕРБ, а малцинството са кресливи и създава усещането за множество
160
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 143 ето защо 2Пиле шарено- какво знаеш ти за варненския ТЕЦ. Като ти пишат темите по който да плюеш управляващите- вземи малко прочети преди това:))))))))))))) ех единствената работа за която ставане хейтъри е чистачи на тоалетни.
159
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До колкото разбрах от различни хора- плащат по 500 лв. да хвърляш храна
158
4
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Знаете ли какъв бой ще отнесат тия, ако това го направят в друга държава в Европа ? Защо полицията кротува - ако Борисов така е наредил , то и аз искам Оставка веднага !
157
7
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Играят си с огъня вече. Ама то е ясно... Мъчат се по всякакъв начин да провокират полицията да ги набив. След квоти са излязат всички опозиции и шапкаря и да кажат.... ЕТО ДНЕС ВЛАСТТА БИ МИРНИЯ НАРОД, взеха им правото протест! Хахахаййайя толкова са очевидни.
156
18
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До до 207Странно как нито на мен, нито на някои от моите приятели, познати и роднини, с които съм бил на протеста, са предлагани пари. А ако Черепа наистина плаща, за да се поддържа протеста, евала на него тогава. Защото очевидно с манипулирането на изборите, в което гербаджиите са специалисти, друг начин за сваляне на хунтата от държавната цица няма.
155
3
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Толкова ли няма камъни и греди, че храна се хвърля...
154
6
 
24
 
! Отговори
до 207 преди 3 години
До не е ли. никой не се прштеснява от цената на доматите и яйцата ,които се хвърлят .И на децата е ясно че Черепа и Решетников ги плащат
153
5
 
17
 
! Отговори
? преди 3 години
какъв им е проблема? полицаите не са млади булки да стоят в очакване ,кой кога ще ги повика.Като не заявяват маршрут каква охрана искат!
152
8
 
4
 
! Отговори
ами то не е фантазия преди 3 години
До 210 Правилно, че има корупция навсякъде и беззаконие . и по каква причина би поддържал някой такова статукво ако не е платен от богатеещите от тази ситуация ?? освен ако не си садо мазо явно си се продал на политиците да пазиш стабилността...ана ТЯХНАТА стабилност а не на народа
151
3
 
6
 
! Отговори
Правилно преди 3 години
До не е лиНе очаквай смислен отговор! За теб няма как да бъде смислен, след като само платени *** са ти във фантазията. Понякога съществуват хора и неща и извън твоята малка фантазия, но никой не очаква да намериш смисъл извън твоята малка фантазия.
150
12
 
3
 
! Отговори
ами той преди 3 години
До 206 До първои лукашенко така каза...изборите минаха ...нищо , че не бяха честни и аз ще си управлявам. не искам корумпирано правителство да организира честни избори....просто няма да стане. а и боко почна да купува гласове...30 % увеличени заплати на част от администрацията, 15 % увеличение на пзаплатите на учителите и им даде 11 заплати припенциониране....защо не и на медицинският персонал по 11 заплати като те поне лекуват а даскалите създават неуки хора
149
11
 
2
 
! Отговори
не е ли преди 3 години
До 205 До 190по добре да се обсъдят исканията на протестиращите и дали имат право с това , че корумпирана и бедба България има нужда от смяна на ВСИЧКИ политици отколкото да се ОТКЛОНЯВА вниманието и дребнави подмятания за цената на доматите а и всички знаем , че с труд се отглеждат... сигурно в турция ...или с подмятания за броя на протестиращите. знам , че ви плащат за тролене и не очаквам смислен отговор но нека другите неплатени да се замислят кое е важното...оцеляването или различбъдеще
148
1
 
12
 
! Отговори
До първо преди 3 години
До първоИма насрочени избори през март! И пак мантри...ясно..
147
5
 
21
 
! Отговори
До 190 преди 3 години
До 65Много горчива картина с доматите и яйцата. Имам двор, сея всяка година домати и други зеленчуци, трудът е много. А тази година няма никаква реколта, още не съм откъснал домат - всичко се маноса, купувам на високи цени от пазара. Тези хора, които виждам да хвърлят храна, явно не знаят цената на труда. Точно като малките деца.
146
8
 
1
 
! Отговори
първо преди 3 години
До 202 До 200 странноняма как да предложа полтици без да има насрочени избори,и съответно желаещите да предложат своите виждания и програми както и да се запозная с тяхмото минало. но никога не бих гласувал за политици били във влсатта или менили партии.освен това е добре да има мажоритарни избори а не централите да редят депутатите. главния прокурор да носи ОТГОВОРНОСТ и да може да бъде отзоваван от парламента. повече референдуми които да са задължителни за политиците 120 депутаи и т.н
145
4
 
8
 
! Отговори
искаш преди 3 години
201 До Възмутенпрокуратура и полиция да се задейства САМО срещу протестиращите или да започне да си върши изцяло работата като започне от политици, корумпирани държавни служители и срещу мародерстъващите шведи-избирателите на боко ?
144
4
 
15
 
! Отговори
До 200 странно преди 3 години
До странноА Вие каква система предлагате? Кои политици предлагате? Защо 6 месеца преди редовни избори? Конкретика дайте, не мантри! Кажете, всички работещи се интересуват!!!
143
8
 
3
 
! Отговори
странно преди 3 години
До 199 АК-47викаш протестиращите били опротивяли на работещите. а на тези работещи не е ли опротивяла системата и политиците които ги ограбват вече 30 години....защото хората протестират именно срещу това ?? то и през турското робство на селяните явно са им пречили хайдутите борещи се за правда и свобода защото са дразнили турците и са им пречили мирно да орат с воловете и да си плащат на султана. тя раята от едно време е същата и сега ...превила се и се снишила пред боко