Яйца, домати, тоалетна хартия - сградата на МВР на прицела на протеста

Контрапротест имаше пред сградата на СДВР
Обновена: 20 авг 2020 22:48 | 20 авг 2020 22:22, Веселина Йорданова
255

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Яйца, домати и тоалетна хартия полетяха към сградата на МВР в София в 43-ия ден на недоволство.
Още по темата
Антиправителствени протести се провеждат на няколко места в страната и тази вечер, а палатковите лагери остават. В столицата се организира и контрапротест срещу блокадите.

Протестиращите се отправиха към сградата на МВР, която замеряха с яйца и домати заради твърдения, че имало репресии и полицейски действия в последните часове в жилището на майката на един от членовете на "Изправи се.БГ", който активно участва в протестите.

Преди да започнат да обстрелват сградата, протестиращите предупредиха органите на реда да се отдръпнат, за да не пострадат и те ги послушаха, предаде Bulgaria ON AIR.

Кадри от обстановката вижте в галерията на фотографа ни Димитър Кьосемарлиев!

 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


255
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
42
14
 
4
 
! Отговори
Българин преди 3 години
По противен е Бойко с нощно шкафче пълно с пари и златни кюлчета!
41
3
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Какви противни физиономии само. А и колкото повече агресия и вандалщини правят толкова по противни ми стават и ако трябва да гласувам ще е за всеки друг но не и за кандидатите на протестиращите.
40
6
 
17
 
! Отговори
ПЕНСИОНЕР преди 3 години
ХВЪРЛЯЙТЕ ХРАНА НЕГОДНИЦИ!БОРИСОВ НИ ХРАНИ И ДАВА ПАРИ!ПАК ЩЕ СМЕ С ГЕРБ!
39
20
 
5
 
! Отговори
Българин преди 3 години
Престъпника премиер Бойко Борисов, ако не подаде оставка!Такава ще е Че ще става и по зле Гешев, ако не подаде оставката Такава ще е Че и по зле ще е Оставка подава крадеца Бойко Народа гласува и държавата се изправя на крака !Толкова ли ви е трудно да го проумеете че ГЕРБ са мафията на Путин в България чрез Ахмед Доган?
38
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не ние страх няма смисъл за Минчо ли да протестирам никога
37
3
 
19
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Вандали ли сте,варвари ли сте не ви знам но вече ми писна и скоро ще грабваме сопите!
36
1
 
13
 
! Отговори
(-_-) преди 3 години
Никой не спира вандалските прояви поради същата причина, поради, която никой не попречи на банда неубоздани *** да подпали партийния дом преди повече от 30 години..Нещата никога не са започвали от народа.. Той е просто инструмент в ръцете на психопати :(
35
5
 
6
 
! Отговори
Българин преди 3 години
И само Бойко ли не е разбрал че полицаите са на заплата и са от народа ?
34
11
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Има съдебно решение на ниво ЕС, че мятането на яйца и домати не е заплаха, а израз на гражданско недоволство.От яйца и домати се възмущавате, а не от корупцията, беззаконието и безочието на управляващите!.
33
4
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Анонимен 22Още малко търпение, съвсем ще се спихне протеста. Бойко ако прати полиция срещу тях, ще зареват че сме полицейска държава и че ги бият. Те това и искат в момента, за да си съживят простеста, че както върви след ден два никой няма да излезе да протестира а това ще спре кранчето с парите от Дубай.
32
4
 
7
 
! Отговори
ПЕНСИОНЕР преди 3 години
САМО ГЕРБ ВДИГА ПЕНСИИ С 50-лв!!ПАК ЩЕ СМЕ С БОКО. НЕМА ЛАБАВО!!ТАМ СА ПАРИТЕ!!!!! 6549
31
2
 
5
 
! Отговори
Българин преди 3 години
Оранжерията, в която Ахмед Доган разказал, че гледа домати, е един от незаконните обекти
30
1
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Има няколко момента да се научат да ме уважат като нормален човек аз се трудя както и които и техното разлика няма дажее и по зле от тях но не се оплаквам докато те се оплакват ми господа ако искате да си ходим краино време е щом сме ви в тежест пък не се знае може да има по до бър само че има условие искам да прави същото като мен
29
4
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Голямо унижение! Това не е държава! Полицаят да се отдръпне та да хвърлят и цапат сградата! До кога диващина?
28
4
 
10
 
! Отговори
НЕМА ЛАБАВО преди 3 години
ПАК ЩЕ СМЕ С ГЕРБ!ТАМ СА ПАРИТЕ... ХАХАХААА
27
2
 
20
 
! Отговори
ето защо 2 преди 3 години
- никой протестиращ не заведе дело в съда срещу правителството, министър някой или борисов директно, нито срещу пеевски нито срещи когото и да било от техните цели.- Европа дава пълна подкрепа на борисов и герб заради про-европейската му политика- показвате агресия, не спазвате законите, а претендиранте че искате промяна към по-добро- всичко това отблъсна хората от вас- подкрепят се масово исканията за промяна но никой почти не подкрепя методите ви и искането за оставки и предсрочни избори
26
4
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Да нее като оня де като отидох ми се прави на оборотен вижте какъв съм.Напоследък за зрял човек видях точно обратното .Затова народа казва поживеем и видим като си правил мръсно се връща рано или късно не може дасе подиграва с труда ти един да работи двама гледа т е това никъде го няма.Аз се блъскам оня ми казва ти почиваш е аз ли да *** не почакали и ще видиш това което не си виждалДобър човек съм заради нечии приоритет и няма да се мина.Колкото до тия двамата ще им докажа на какво съм способен
25
3
 
11
 
! Отговори
Край преди 3 години
За Радев съм гласувал - линчуват майка с децата и на площада - той мълчи като риба.За Бате не съм гласувал никога - той си тъпче шкафчетата с кинти ама пък има здрав разум и е толкова богат че реално иска да остане в историята като държавник.Кого да избера????Къде съм аз???
24
3
 
23
 
! Отговори
ето защо преди 3 години
защо този протест няма как да успее:- протестиращите се водят от подхвърлени компромати нито един е доказан някъде- подкрепят ги компрометирани личности като радеф, ***, отровното трио, пинокио, черепи, мустаци и други анимационни герои- участниците в този протест не успяха да се идентифицират- участниците в този протест не са особенно интелигентни, не са образовани, не са умни, дефакто не знаят какво правят
23
2
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Това са вандали.Ясно защо арматуриста Минеков не бил избран за министър на културата