Мъж заколи и одра агне пред десетки в кв. "Мусагеница"

Всички се възмущавали и снимали, никой не подал сигнал
17 ное 2020 09:32,
201
Мъж заколи и одра агне пред десетки в кв. "Мусагеница"
Снимка: БГНЕС

Снимка на току що заклано агне, закачено на оградата на игрище в столичния кв. "Мусагеница", предизвика вълна от възмущение и коментари в социалните мрежи. Убитото животно било окачено на метри от прозорците на два жилищни блока. Според очевидци "жертвоприношението" е станало пред очите на многобройна публика, излязла по терасите на близките сгради.

"Предполагам, че много хора са видели това действие. Явно човекът си е заклал агне за Заговезни", обясни очевидец пред Нова тв. "Или шиле или агне беше, но явно ще заговява човекът", допълни още той.

"Подобни дейности не трябва да се случват на публични места, на метри от детска градина. В социалните мрежи има стотици коментари по темата, но няма нито един подаден сигнал в общината или на 112", коментира зам.-кметът на Район "Студентски" Искрен Арабаджиев.

Арабаджиев апелира гражданите да сигнализират за нередности, дори това да е в извън работно време или в почивен ден. По думите му, ако имало сигнал, органите на реда щели веднага да разтурят "ритуала".

Подобни "жертвоприношения" оказва се не са рядкост в квартала.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


201
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
108
2
 
2
 
! Отговори
Канибализъм преди 3 години
Сатанист сървайвър е и определено не е хипстър веган , само не разбрах дали е го носил на предния капак на джипката си като трапер , да съ хвали пред комшиите...
107
4
 
0
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До 116Една сърничка ми препречи пътя оня ден. Пеаснаха я и леко. Одраска ролбара, ама сопоко - яко плътно желязо е.
106
5
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Гледайте малко клипове от кланиците, как се ритат резани глави на агнета, как с лопата се събират черва от земята и се сипват в котелите, или малки мъжки пиленца се хвърлят резачката, където стават на каша. На ден се избиват стотици хиляди малки пиленца, само защото са мъжки и не дават яйца. Вие като деца не сте ли обичали животните? Как се превърнахте в такива кръвожадни чудовища?
105
4
 
3
 
! Отговори
Менто преди 3 години
Мюсюлманите го правят с хора където и както намерят за удобно, ревете овци и патладжана с агнето ще престраши ако му се падне .!.
104
6
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Убийството на живо същество е допустимо само с цел храна, кожа и самоотбрана. За храна и кожа има хиляди заместители, така че не са нужни нито кожени якета, нито мазни пържоли. Остава единствено самоотбраната, ако примерно те нападне или пък насекоми които хапят и пречат. Всичко друго е безмислено и вредно за животинския свят, за вашето здраве и причинява страдания. Щяхте ли да сте ок, ако се родите и ви отделят от майка ви, заколят я, а вас ви тъпчат с антибиотици и хормони и после ви заколят?
103
4
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не е въпросът кой и дали яде месо, а къде и как го гледаш и колиш. Да вземем тогава всички да п..ем и с...ем на улицата и да си направим животновъдни обекти между блоковете. О, чакайте, те човекомразещите, подкрепени от НПО-та вече са си направили кучкарници и котарници. Честито Ви Средновековие!
102
5
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Тез в тарелките в супера ,ни са клани ,ни са драни !
101
1
 
6
 
! Отговори
Не преди 3 години
До ДокАма няма нужда да ходят по арабските държави. Изчакай само да дойде Гергьовден. Е тогава да ги питам аз...Ся реве, ама на Гергьовден първи плюска от агнето. Позьори бе, позьори.
100
2
 
16
 
! Отговори
Само джангър преди 3 години
Ми яде му се на човека, ко толкоз?:D :D :D :D :D Значи - децата ви се търкалят дрогирани и пияни, трепят се, колят се, чупят си ръце, крака, тормозат за кеф улични кучета и котки, гледат всякакви филми на ужасите, обаче видиш ли - гледката на човека пред блока била ужасна. Значи всичко покрай вашите деца е ужас, ама вие гледате в чуждия двор кво се случва. Щот във вас всичко е наред.
99
4
 
9
 
! Отговори
Док преди 3 години
Моля всички лицемери, застъпващи се за правата на животните, да направят наистина сериозен опит да защитят клетите агънца, като по време на Курбан байряка отидат съседна Турция, Иран, Ирак, Саудитска Арабия, Йемен...и др. И във въпросните държави да се опитате да убедите местното население да не коли на конвейр направо на улицата клетите животни. Личното ми мнение е, че ще е успех ако успеете да си тръгнете живи и здрави от там(за анадолските райони няма гаранция дали ще останете девствени).
98
3
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До АнонименКаква злоба??? Откъде накъде? Все едно да изпитваш злоба към лука, когато го режеш. Агнето е просто храна. Най-вероятното чувство на човека е било доста протоворечиво: лека досада, че няма кой друг да го свърши това + радостно предчувствие на вкусно печено.
97
0
 
6
 
! Отговори
Диабло преди 3 години
До 6 в турция сигурно, но все пак да се равняваме по хората, а не по копуците мордорски ! Туруците и в Германия го правят по същия начин !!!
96
1
 
13
 
! Отговори
местна от скоро преди 3 години
В Мусагеница е хит паленето на барбекю зад блока и пиенето на бири след това. Друг местен обичай е печенето на чушки в дерето. На колещият агне бих му препоръчала следващият път, прасето на Коледа пред Т-Маркета, да отцепи движението на кръстовишето, някак си по тържествено и празнично ще е. А ако не искаше да става известен дерето е на две крачки и има колкото си искаш гайни и пригодени за целта места.
95
2
 
17
 
! Отговори
Софиянец преди 3 години
Ако от селската злоба можеше да се произведе каквото и да било света щеше да е в краката ни!!!
94
4
 
9
 
! Отговори
Веган преди 3 години
Спасете тревичките, яжте камъни.
93
1
 
4
 
! Отговори
До 110 преди 3 години
Така си мислиш само ти бе ***
92
5
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ще попитам родителката ти!
91
1
 
3
 
! Отговори
До 106 преди 3 години
Питай родителката ти от къде съм!!!
90
3
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
То пък си и ти един софиянец, *** полушопски *** от Подуяне
89
3
 
5
 
! Отговори
Неее преди 3 години
Какви отвратителни лицемери! Та как точно мислите че е попаднала пържолата в чинията ви? Да не би агнето да ги снася?