Мъж заколи и одра агне пред десетки в кв. "Мусагеница"

Всички се възмущавали и снимали, никой не подал сигнал
17 ное 2020 09:32,
201
Мъж заколи и одра агне пред десетки в кв. "Мусагеница"
Снимка: БГНЕС

Снимка на току що заклано агне, закачено на оградата на игрище в столичния кв. "Мусагеница", предизвика вълна от възмущение и коментари в социалните мрежи. Убитото животно било окачено на метри от прозорците на два жилищни блока. Според очевидци "жертвоприношението" е станало пред очите на многобройна публика, излязла по терасите на близките сгради.

"Предполагам, че много хора са видели това действие. Явно човекът си е заклал агне за Заговезни", обясни очевидец пред Нова тв. "Или шиле или агне беше, но явно ще заговява човекът", допълни още той.

"Подобни дейности не трябва да се случват на публични места, на метри от детска градина. В социалните мрежи има стотици коментари по темата, но няма нито един подаден сигнал в общината или на 112", коментира зам.-кметът на Район "Студентски" Искрен Арабаджиев.

Арабаджиев апелира гражданите да сигнализират за нередности, дори това да е в извън работно време или в почивен ден. По думите му, ако имало сигнал, органите на реда щели веднага да разтурят "ритуала".

Подобни "жертвоприношения" оказва се не са рядкост в квартала.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


201
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
148
0
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
мaнго и лайм
147
1
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
имал е нужда от месо,избрал е да е прясно,предполагам агнето не е било домашен любимец,като кучетата.Значи всичко е ок,в магазина да не продават месо от живи животни,и тях ги колят.Да,не е леко за гледане и затова да не гледа,който се шашка(макар повечето,точно затова зяпат).Впрочем ако касапа е виетнамец и кучето попада сред животните за манджа.Ами ако агнето е било домашен любимец,е тука вече не зная,какъв е казуса,много сложно става,значи за манджа може да се убива,за друго не
146
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До преди 30 години редовно си колеха агнета и овци пред блоковете и на никого не му правеше впечатление. Използваха прътите за тупане на килими за окачване на животните за по-лесно дране. В Европа това трябва да става тайно, а вероятно след няколко години ще бъде криминализирано като деяние.
145
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До фактАми аз в Лондон преди 10 год като бях студент, гледам един черен от Африка (не знаеше английски) в кухнята на общежитието яде некви бели кюфтета, вгледах се в кюфтетата - от тях тече кръв, викам кво е това бе, оня ми вика "спару спару" викам квоо, той "спару". Един друг дойде и вика "абе тоя хвана врабчета от паркинга, ама не знае как да пусне фурната и ги яде сурови". Не е виц, истина е.
144
1
 
6
 
! Отговори
факт 2 преди 3 години
След известно време гръцките полицаи изгониха африканците и опразниха мазето. Ненапразно Бог е разделил хората с океани, морета, реки, планини, пустини. Ако се спазваха тези граници, нямаше да има и такава пандемия...
143
3
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Хахахахахахахаха 142Ромче ли си? Щото аз живея в Германия, и ромите тук така правят. Изказванията и случката ти са характерни за тях. Не те обиждам, питам просто..
142
0
 
1
 
! Отговори
Хахахах преди 3 години
Колко е забавно, когато си неграмотен, а се правиш на остроумен - не знаеш кога и какво е Заговезни, но умуваш какво и що. А другарката Бeлчевска дори не подозира, че минало свършено време на заколя е заклал, а не заколил... Е някой те такъв *** си е направил и курбана в Мусагеница. Какво му се чудите?
141
3
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Завиждат.
140
4
 
19
 
! Отговори
С преди 3 години
Не мога да повярвам какъв народ сме... Какво станало голямо нещо... Когато има тормоз и насилие в повечето домове и съседите са свидетели над това си мълчат и се крият като мишки,а сега щото човека си заколил животното сте много смели всички...НЯМА ТАКЪВ НАРОД,недей си Боже на някой да му се случи нещо,хората отсрани ще гледат безучастно и няма да направят нищо,а сега им е зор че колил... Потресена съм!!!
139
6
 
11
 
! Отговори
E преди 3 години
Голям праз,да си коли човека.
138
0
 
6
 
! Отговори
ответен удар преди 3 години
До коментар 249.анонимен - - как така ""в двора си го заколи,........"" Ами неговият двор може да е на 300км от София , кой да ходи дотам.......
137
5
 
7
 
! Отговори
дедо ви преди 3 години
Сега гражданята много обичат да ги дерат като ягнета. Примерну ногу мудерно било сега да се оди в Италианска пицария и ядът пица със чаша някво вино рузе,и хоп 100 лв сметка. Еййй ногу прос народ се навъди по градовете,много балами и всеки иска да го скубят,и колкото повече пари му вземат за едно нящо,по-доволен е гражданина. Брях какви времена ,какви нрави..
136
2
 
8
 
! Отговори
Коментарите са преди 3 години
Разбирам защо Тиквата е толкова време на власт и осъзнавам, че още дълго, дълго ще е така.
135
2
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Ами не е нормално на обществено място да коли и дере агене. Друг да чисти и обере последствията след него. В двора си го заколи, одери и транжирай.
134
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Не е агне, а ягне.
133
9
 
19
 
! Отговори
дедо ви преди 3 години
Месото в Кауфланда нали не смятате че идва от Замунда...аланкооолу големи граждани станаха всички са вече от Лос Анджелос
132
7
 
32
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
Само преди 20 год.кокошки,зайци и патки се продаваха живи на пазара и хората си ги купуваха за клане в къщи.Баба Яга изяждаше лошите деца,а агент 007 беше бял мъж.Семейството беше от мъж и жена,и им се раждаха деца.Какво ви стана бе хора?
131
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
До Qwerty 130Където и да отидИш си оставаш същит ПРОВИНЦИАЛИСТ !!
130
2
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 3 години
"Мъж заколи".....................ХА-ХА-ХАОт кое диво село си ***?!?!?!научи правилен български и после се прави на жмурналя.................пасмина провинциална.
129
7
 
17
 
! Отговори
Хахахахахахахаха преди 3 години
Това нищо не е!Аз бях на гости в Германия и нашите се събрали да си направят Коледа и поръчват живо прасе по телефона. Идва фирма за домашни любимци и води прасето на каишка със звънчета и розова шапка. А нашите го чакат с ножовете, тавите и горелката. Един плаща, а другите го хващат и го колят. Голям джумбуш беше, още ме боли коремът от смях, като се сетя!