СДВР ще има нов шеф, Рашков освобождава Георги Хаджиев

Не може да пребиваш децата по улиците, заяви Бойко Рашков
19 май 2021 12:55, Красимир Ангелов
319
СДВР ще има нов шеф, Рашков освобождава Георги Хаджиев
Снимка: БГНЕС

Столичната дирекция на вътрешните работи (СДВР) от днес ще има нов ръководител, съобщи служебният вътрешен министър Бойко Рашков.

Още по темата
За смяната на Георги Хаджиев Рашков съобщи пред журналисти в Пловдив, където пристигна заради операция срещу корумпирани полицаи в 3 РПУ, съобщава БГНЕС.

По отношение на операцията, министърът съобщи, че са задържани 15 души. 7 от тях са полицейски служители, сред които е и шефът на 3 РПУ.

Относно освобождаването на Хаджиев Рашков посочи: „Законът е разписал какви са задълженията и правата на полицейските служители, никъде в закона не пише, че те могат да пребиват децата по улиците или където и да е“.

Така служебното правителство направи нова промяна по върховете на полицията, след като преди дни главният секретар на МВР Ивайло Иванов също беше освободен.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


319
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
170
3
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Хаджиев има айкю на квартален милиционер отпреди 1989г. и съответната мутра....
169
6
 
6
 
! Отговори
1 преди 2 години
До Чебурашка,не е много напреднала възрастта му,защото и твоята тиква е на същата възраст,или щом е твоя тиквата,той е младеж на 30години.
168
2
 
1
 
! Отговори
Иво преди 2 години
Хаджиев знае ли?
167
6
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Не знам кой е собственикът, но този сайт забелязвам, че се държи про-герберски. Понеже чета от няколко места и не гледам TV, прави ми впечатление, че някои новини не намират място тук. Така например няма информция, че е арестуван шефът на 3-то РПУ в Пловдив Самуил Хаджиев и шестима служители на полицията и още много разкрития за срастването на МВР и мyтрите!
166
7
 
16
 
! Отговори
До 199 преди 2 години
Хаха...в грешка си гербаджийче.Ситуацията в момента е освобождаване о мафията.
165
7
 
13
 
! Отговори
Отровна гад преди 2 години
Поредното незаконно уволнение!Хунтата на Радев действа с пълна сила!
164
5
 
8
 
! Отговори
11 преди 2 години
До Чебурашка-160 ,чубурашкеее,твоя пожарникар,също носеше фуражка,или според теб,пожарникарите са носили фесове.
163
0
 
4
 
! Отговори
Do пияница мистик преди 2 години
На колко ракии си от сутринта?
162
7
 
3
 
! Отговори
аз-ът преди 2 години
Няма по сладка музика за моите уши от писъците на куките от ужас... Ушев тая палка ще ти я навра там дето си пъхаш пръста всяка вечер докато заспиш.. Това не е Ада, това дори не е началото на Адаът.
161
3
 
4
 
! Отговори
SS преди 2 години
днеска в Пловдив, съвсем скоро и в други градове !.... :):):):):):):):):):):):):):):):)
160
5
 
4
 
! Отговори
SS до [#169] Гуфу преди 2 години
SS до [#169] ГуфуНищо няма да ти дефинирамПроизвол на 2 септ. е: да бият който им падне и както им падне (справка под колоните на Мин.Съвет); имаше полицаи с неясен произход; пръскаха с химикал, за който укриха състава и произхода му, и т.н.И основното, което май не ти е ясно: полицията беше там не да пази реда, а да брани баш-мутрата буда барселонски...МУТРИ ВЪН ! герб е ПОЗОР за България !
159
4
 
10
 
! Отговори
нова разпоредба преди 2 години
Забранява се на Рашков да докосва дете което след всички законови заповеди чупи с бухалка автомобила му а майката дърпа до скъсване слабините на рашко без ташко.
158
9
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Слънцето продължава да изгрява, за да осветли чукундърсйата реваншистка политика на Служебниците, които имат само една цел докато са на власт - саморазправа!
157
15
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Супер! Поредния бо кл ук си заминава. Браво Ражков!
156
4
 
4
 
! Отговори
1 преди 2 години
До Анонимен-188,да казват му,но не му казват тиква.
155
4
 
7
 
! Отговори
аз-ът преди 2 години
Опа ...Ушев, как сме ... Добре ли е ? Сух ли е ? Да плювна отгоре му...? Щото това е началото, няма да свърши скоро...те тия два месеца едва сега почват
154
13
 
13
 
! Отговори
Гербер преди 2 години
Още един професионалист ще напусне редиците на МВР с гордо и високо вдигната глава, въпреки, че не е много висок по принцип. Това е произвол, министерски произвол, да сменяш най-професионалните префесионалисти. Полицаете биели, ами нали за това им дадоха каски, палки, спрейчета и други оръдия на труда. Съгласен съм с Гуфу, за опитите за убийство или най-малкото за причиняване на тежка телесна повреда. Съгласен съм, че нямаше ред, биеше се без ред. Добре, че не сме в Гърция или Ирландия ...
153
9
 
9
 
! Отговори
1 преди 2 години
До Чебурашка, а шапкарите на пожарникара,начело с главния шапкар-пожарникар,12 години се правеха на велики,ето вече втора седмица,сме без пожарникара ,начело на държавата,но слънцето продължава да изгрява ,над България,а пожарникара,си мислеше,че без него,БЪЛГАРИЯ,ще се затрие.
152
9
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Рашков. Хъм. Интересно име. Дали му казват на галено Раша?
151
1
 
3
 
! Отговори
до 175 преди 2 години
Напротив, знаят какво пишат, защото го виждат. Само слепците като теб не могат да видят изтеглящите се инвестиции или такива, които са на пауза. Иначе постоянно искате това и онова, обаче истината е, че докато има такива като тебе, дето гледат собствения си кеф и се правят, че голямата картина несъществува - все още ще си седите на дъното на сека 1 класация. Ако ще не 1, а 101 чистки да направите.Съжалявам само, че не го разбираш.