11 доброволци са сваляли починалия край Боянския водопад

Мъжът е паднал в края на екопътеката
23 авг 2021 06:40, Ния Христова
14
Мъж загина вчера при инцидент на Боянския водопад във Витоша. Инцидентът е станал малко преди 14 часа. 
 
Мъжът е паднал в края на екопътеката, а хората, намиращите се в близост, са се опитали да му помогнат.
 
"Сигналът в Спешна помощ е подаден в 13.53 ч.",  съобщи говорителят на Спешна помощ Катя Сунгарска.
 
Към мястото на инцидента са изпратени две линейки. Мъжът е бил с кървене от главата, в безсъзнание. При качването в линейката е починал.
Още по темата
Планински спасители са транспортирали тялото му. Директорът на Планинската спасителна служба заяви, че 11 доброволци са участвали в акцията по транспортирането, предаде Bulgaria ON AIR.
 
Предстои да се изяснят причините за инцидента. 
 

14
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
13
0
 
0
 
! Отговори
Георги Илиев Митев преди 4 седмици
Поема за Петър-Емил Митев : Петър-Емил е като дядо си мил. Препънат в гората, върви по тревата. П-Е е признат активист: турист, комунист, социалист. Доктор на тоталитарните науки. Не е като някои неуки. За всеки проблем ще реши коя партия не греши. Неговите ученици вече са в редици. Те проблемите си ги решават с песента на витошаря: " Само от спортист в планината ти ще се спасиш, защото долу е полиция, горе е милиция и навсякъде е авиация без комуникация.". Автор: Георги Илиев Митев. Регистриран
12
0
 
0
 
! Отговори
Георги Илиев Митев преди 4 седмици
Песента на витошаря : Само от спортист в планината ти ще се спасиш, защото долу е полиция , горе е милиция и навсякъде е авиация без комуникация . Автор: Георги Илиев Митев. Трето поколение репресиран. Потърпевш от милицията, военните, военните медици, полицията, медиците, институции и граждани. София (2014).
11
2
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Бог да го прости. На Витоша стават инциденти отвреме навреме. Това е планина. Да, много е близо до София, ходят разни всякакви вече, но това не е разходка в парка.Незнаех, че там има екопътеки, преди имаше само пътеки. Да не би някой да е усвоявал Еврофондове? Е , ако е усвоявал - да взема да плаща обезщетения. Но не виждам защо трябва да бъде новина, че човек е загинал при падане на Витоша. Миналата година един маунтийн байк маняк щеше да си разхлупи главата малко по-нагоре, та всеки с кръста.
10
0
 
1
 
! Отговори
От нИЯ преди 4 седмици
Стига сте ме критикували! Толкоз мога, толкоз пиша!
9
1
 
19
 
! Отговори
Планинар преди 4 седмици
От Момина скала до водопада има широка и добре утъпкана пътека, която свършва точно над пропастта над водопада, без парапети и дори без знаци, които да предупреждават, че мястото е опасно. Начинаещите туристи масово тръгват към пропастта, вместо по пътеката вдясно, която е невзрачна и необозначена. Ако освен начинаещ, туристът е и глyпав, без работещ инстинкт за самосъхранение, стават инциденти. Българските планини НЕ са за аматьори. Ако не знаете за къде и защо сте тръгнали - останете си вкъщи!
8
1
 
3
 
! Отговори
IQ 3.14 преди 4 седмици
До Totenkopf като копипастят дословно бюлетина на милицията без да се замислят кой знае колко, те такива статии се люпят
7
0
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
при инцидент на Боянския водопад във Витоша. ................................................................при инцидент ДО Боянския водопад НА Витоша.
6
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
До Анонимен 4. От вчера насам единственото което разбрах за случая е, че имало било "екопътека" и това било нещо много важно.
5
0
 
10
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Спортувал е за здраве човека. Ама това е малшанс в планината. R.I.P.
4
3
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Аз като гледам там равно. Никой не може да обясни за какво става въпрос. Първо хората го били намерили, после хората направо са видели за какво става въпрос. Нищо ви се не разбира. Абсолютно не е ясно какво е станало. И то при наличие на свидетели. Ако и криминалистите са като журналистите просто не знам...
3
1
 
22
 
! Отговори
Анонимен преди 4 седмици
Да обясните какво е "край на екопътека" ? Няма да карам да обяснявате какво е "екопътека". То в планината всички пътеки са "еко". Но какво имате предвид "край" ми е сложно да си го представя.
2
0
 
20
 
! Отговори
Totenkopf преди 4 седмици
Починал или загинал? Знаем, че за тебе няма разлика, Ниа защото си неграмотна..
1
0
 
21
 
! Отговори
ГРАД КОЗЛОДУЙ преди 4 седмици
БОГ да прости ЧОВЕКА