Строителни работници отново на протест за заплати

Поискаха среща в Министерския съвет, но им отказаха
57

Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Работещи от "Автомагистрали - Черно море" отново излязоха на протест в центъра на София. Затворени за движение бяха булевардите "Дондуков" и "Цар Освободител".

Причина за недоволството са ​неплатените от държавата средства за ремонта на отсечка от магистрала "Тракия".

Представители на протестиращите поискаха среща в Министерския съвет, за да представят исканията си, но такава им беше отказана, предаде БНР.

Демонстрантите се заканиха да издигнат палатков лагер, докато не получат заработените средства от близо 37 млн. лв.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


57
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
28
4
 
18
 
! Отговори
До 21 преди 2 години
Вижте палатката на майките на мутрата Мая! Няма никой.Палатката стои там от година. Дори я смениха с военна палатка. Но тя е за параван.Петте майки, където системата уж ги убиваше дори бяха в Китен на плажа август 2020. Сега няма и помен от тях до палатката. Хората се чудят дали не са убити от системата.Трифонов не носи черната тениска с надписа на СИСТЕМАТА.Болшойй театър с майките приключи когато Мая стана депутат. Докато тези работници протестират с основание. Не са получили 2 месеца заплати.
27
5
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
ГЕРБ БИЛЕ КОФТАК РАЗПРАВЯХА ПРОТЕСТЪРИТЕ ОТ 2020Г- Я ПОГЛЕДНЕТЕ КАКВО СТАВА СЕГА- ОТКРАДНАХА ПАРИТЕ НА СТРОИТЕЛИТЕ И ПУСНАХА ЕДНА НЕАДЕКВАТНА ТЕТКА ДА ДУДНЕ КАК ПАРИТЕ ИЗЧЕЗНАЛИ И НЕ ЗНАЕ КАК И ОТ КЪДЕ ДА НАМЕРИ ПАРИ ДА ПЛАТИ- ПРИ ГЕРБ ИМАШЕ ПАРИ, ПРИ РАДЕВАТА ХУНТА ИЗЧЕЗНАХА- КОИ СА КРАДЦИТЕ
26
6
 
10
 
! Отговори
Умберто Жеко преди 2 години
Да протестират пред палата с бентлитата и Ролс ройсите на шефчетата
25
13
 
7
 
! Отговори
сад преди 2 години
е тези некадърници строят скапаните ни магистрали, дето след 2 години стават на дупи вълни. Една стотина да не им се дава. Автомагистрали дава всички поръчки на трети фирми подизпълнители. Да си търсят парите от крадливите им работодатели.
24
4
 
5
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Протести за заплати пред фирмите начело с принадлежащите партийни бюра по бюра със синдикатите за социално-трудови взаимоправоотношения с фирмачите,които са взели парите в аванс за свършване на работите по завишени разчети в цени от материалите заложени,вложени по количествени норма с качество,разтегнати разбивки за срок на завършване на строителните работи несъответстващи на изискванията за проектен срок на завършен строителен обект,че въобще не започвани обекти как отлежаващи с години за нови.
23
3
 
14
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Сата НАТО Такава ли е "промяната" на Мая, Радев и Хаджигенов: да не се плаща за свършена работа?
22
2
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
До Койчо Когато работата е СВЪРШЕНА, се търсят и ДРУГАТА половина от парите. Не се грижи за авансите, кажи защо на хората не се плаща В ПЪЛЕН РАЗМЕР за СВЪРШЕНОТО?
21
14
 
6
 
! Отговори
Сата НАТО преди 2 години
Да си искат парите от шефовете - на Винету. Те имат мазнинки.
20
12
 
6
 
! Отговори
Койчо преди 2 години
Тези фирми не са ли частни.Собствениците взеха аванси и половината ги пратиха в чекмеджето а другата половина за ролсроисове на булките.Жената пита къде да милиардите
19
6
 
14
 
! Отговори
Българин преди 2 години
Отсечката която са ремонтирали е тази,която беше открита при Станишев...Чирпан-Стара Загора! Качеството е пъти по-високо от това, което беше направило фирмата на Черепа! Имали два милиарда излишък/май вече го "преструктурираха"/, обраха парите за Хемус/491 милиарда/, а нямали 37 милиона да платят на хората за свършената работа ? Служебните "невнятни" на Фигуранта са уникални в това ,да разиграват хората като маймуни!
18
4
 
14
 
! Отговори
абе преди 2 години
къде са мажоретките на мая общата дето системата ги убивала , къде са тримата овчари да поведат стадото , да произнасят гръмки слова по мегафоно и да викат оставка , къде е попа/дията да анатемосва ?
17
5
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Дон Джо-*** голям любител на операта се извъди, какъв аристократ, каква класа, о боже, сър Радев самия Пласидо Доминго ви е чакал да ви целуне ръка.
16
8
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Пари за магистрала ще има, когато се сктуализира бюджета.
15
8
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Хайде сега някой другар-чалгар да обясни, защо няма пари за нищо. Спряха строежите на магистрали и заводи, спряха 50 лв. на пенсионерите, спряха заплатите на половин България. Нямало пари, а как имаше да дадат бонус от 34 милиона евро на някакъв Албанец, който щял да прави ел. коли в Ловеч. За сведение тази фирма няма нито една кола произведена.
14
7
 
5
 
! Отговори
не разбрал преди 2 години
Защо протестират, на магистралите има място за всички, може и повече от заплатите си да изкарат?!
13
9
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Никакви пари за тия! Виждаме с какво качество кое как се прави. По цял ден мърляне и никакво качество. Айде у лЕво! Тия пари са от моите данъци!
12
4
 
8
 
! Отговори
фигурант преди 2 години
министрите не се занимават с прости работници имат по важна работа. ако не ви харесва махайте се
11
12
 
8
 
! Отговори
Театър Сълза и Смях преди 2 години
Освен да протестират, Буцката е разпоредил/той много обича/ и на разни калъфи да пишат тук небивалици!
10
4
 
17
 
! Отговори
Аз преди 2 години
Аре бе къде са протестърите да защитят хората и да блокират Орлов мост?!Или скачат само за Черепа и Ленчето Йончева?)Закривай!)
9
12
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
НЕ СЕ НАЯДОХТЕ БЕ