Спад на клиентите в моловете, очакват се огромни загуби и фалити

Голяма част от служителите закъсняха за работа, защото се тестваха
22 окт 2021 16:05, Ния Христова
223

Опашки от хора, които чакат да се тестват, се извиха пред моловете. Служители и клиенти чакаха с часове, за да се тестват и да могат да влязат. 

Много служители закъсняха за работа, за да могат да си направят необходимите тестове. 
 
Пред един от моловете са направени над 120 проби на клиенти или служители.
 
"Ваксинирах се отдавна, бях една от първите ваксинирани. Около мен повечето хора са ваксинирани, за момента не съм изпитала никакви затруднения, достъпът до моловете е изключително стриктен. Не мога да задължа никого да се ваксинира, това е въпрос на личен избор, имам ваксинирани и неваксинирани служители. Целият този процес затруднява изключително много работата, отворихме по-късно, доста търговски обекти въобще не отвориха", каза пред Bulgaria ON AIR собственикът на магазин Валя Веселинова.
 
Според нея има и драстичен спад в потока на клиенти.
 
"Повечето хора не са ваксирани, останалите не желаят да чакат на опашки. Други са стресирани от самата ситуация. Загубите са страшно много и те не са само финансови. От началото на пандемията има много фалирали търговци. Предвиждаме, че сега може и да до 100% спад, тъй като много клиенти няма да дойдат. За едни бизнеси се изискват сертификати, а други - не. Държим тези "зелени сертификати" да важат за всички", категорична е Валя Веселинова.
 
Вижте повече във видеото.

223
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
191
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Да си го набият в кратуните-имунитета след преболедуване е доживотен....
190
4
 
2
 
! Отговори
До Вбз преди 1 месец
Обичайно реакции от ваксина се приемат тези за 2-6 седмици от поставянето. Смехотворно е да се твърди, че няма данни, при поставени близо 7 милиарда дози в света към днешна дата от тези ваксини! Иначе, отворете листовката на един антибиотик, например оспамокс или ципрофлоксацин, пък дори и на парацетамола, и вижте какво пише вътре като странични реакции.
189
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Има си онлайн магазини и паркове, и детски площадки, на който му трябват молове да се ваксинира по 3 пъти на ден, че да не зарази ескалаторите.
188
1
 
6
 
! Отговори
Неразбрал преди 1 месец
Че кои ги затваря не сьм чул неваксиниран да иска затваряне или забрана на имунизациите
187
7
 
2
 
! Отговори
ваксиниран преди 1 месец
До ииМиии защо, защото лежанката се услади на много, така прибират повече, отколкото ако бачкат...затова.................................................................................................Защо децата ми трябва да бъдат затворени в къщи заради, мисирки които не искат да се ваксинират? Имаше достатачно време, които се е ваксинирал - ваксинирал.Аз нямам нищо против вашия личен избор, но защо децата ми трябва да бъда затраряни заради вашето здраве?
186
1
 
1
 
! Отговори
1-н преди 1 месец
става...*** за друго...
185
4
 
7
 
! Отговори
Мдаа преди 1 месец
Промяната продьлжава
184
6
 
7
 
! Отговори
Вбз преди 1 месец
И само да добавя : Не оспорвам мерките, сменям по 10 маски на ден,не ходя в молове и големи магазини спазвам всичко което властите са дали като заповед.
183
7
 
17
 
! Отговори
Вбз преди 1 месец
До 205Не говоря за това ,а за хора които се ваксинират и имат проблем след това,не им стига въздух и не могат да свалят температурата от 1 месец. Само да Ви кажа, че лабораторията която е създала тази ваксина знае какво има в нея.не съм специалист но някой тук може ли да ми каже колко време се тества ваксина и дали за 6-12 месеца можем да кажем , че продукт е безпроблемен за организма?
182
7
 
12
 
! Отговори
Случаен минувач преди 1 месец
До 192 ВБЗ Ами да, една колежка днес се оплака, че мъжът й е в болница с бъбречна криза. Никога преди не е страдал от бъбреци. През март още се ваксинирал. Нека да мине известно време от ваксинирането, тогава ще говорим.
181
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Очакват се едни големи паяжини и срастване на задни бузи
180
3
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Е айде сега, глезотии! Два дена не са минали и "спад"! Вие изчакайте да мине повечко време, например до Коледа, до Нова Година, Йордановден, Ивановден, че чак тогава вижте колко клиенти предани на ваксините са останали!!!
179
2
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Минахме от молове на бакалии от ток на дъва,от коли на коне от 21 век в 19ти.
178
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Ами развивайте производства. Голям рев за нек,ви си там молове. Някой може ри да ми каже кой е собственик на МОЛ България, например. Палоне да знаем за кого плачат толкова.
177
3
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Какво толкова продават сега в тия молове? Половината са си едни ,,перачници на пари,,. Всички стоки от моловете без изключение се продават онлайн.
176
1
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
чудно
175
3
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Руса гивиндия, вместо да искат да се отменят, тя искала за всички бизнеси. Малко яма навреме ум се иска.
174
3
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
съсипват икономиката фашистите,сър ....
173
52
 
9
 
! Отговори
ии преди 1 месец
Защо децата ми трябва да бъдат затворени в къщи заради, мисирки които не искат да се ваксинират? Имаше достатачно време, които се е ваксинирал - ваксинирал.Аз нямам нищо против вашия личен избор, но защо децата ми трябва да бъда затраряни заради вашето здраве?
172
4
 
37
 
! Отговори
Анонимен преди 1 месец
Моловете ги превърнете във фабрики и предприятия в които да се произвежда някаква продукция.Иначе ще сме не най бедни не само в Европа но и в света.