Спад на клиентите в моловете, очакват се огромни загуби и фалити

Голяма част от служителите закъсняха за работа, защото се тестваха
22 окт 2021 16:05, Ния Христова
223

Опашки от хора, които чакат да се тестват, се извиха пред моловете. Служители и клиенти чакаха с часове, за да се тестват и да могат да влязат. 

Много служители закъсняха за работа, за да могат да си направят необходимите тестове. 
 
Пред един от моловете са направени над 120 проби на клиенти или служители.
 
"Ваксинирах се отдавна, бях една от първите ваксинирани. Около мен повечето хора са ваксинирани, за момента не съм изпитала никакви затруднения, достъпът до моловете е изключително стриктен. Не мога да задължа никого да се ваксинира, това е въпрос на личен избор, имам ваксинирани и неваксинирани служители. Целият този процес затруднява изключително много работата, отворихме по-късно, доста търговски обекти въобще не отвориха", каза пред Bulgaria ON AIR собственикът на магазин Валя Веселинова.
 
Според нея има и драстичен спад в потока на клиенти.
 
"Повечето хора не са ваксирани, останалите не желаят да чакат на опашки. Други са стресирани от самата ситуация. Загубите са страшно много и те не са само финансови. От началото на пандемията има много фалирали търговци. Предвиждаме, че сега може и да до 100% спад, тъй като много клиенти няма да дойдат. За едни бизнеси се изискват сертификати, а други - не. Държим тези "зелени сертификати" да важат за всички", категорична е Валя Веселинова.
 
Вижте повече във видеото.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


223
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
168
5
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Да си го набият в кратуните-имунитета след преболедуване е доживотен....
167
4
 
2
 
! Отговори
До Вбз преди 2 години
Обичайно реакции от ваксина се приемат тези за 2-6 седмици от поставянето. Смехотворно е да се твърди, че няма данни, при поставени близо 7 милиарда дози в света към днешна дата от тези ваксини! Иначе, отворете листовката на един антибиотик, например оспамокс или ципрофлоксацин, пък дори и на парацетамола, и вижте какво пише вътре като странични реакции.
166
2
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Има си онлайн магазини и паркове, и детски площадки, на който му трябват молове да се ваксинира по 3 пъти на ден, че да не зарази ескалаторите.
165
1
 
6
 
! Отговори
Неразбрал преди 2 години
Че кои ги затваря не сьм чул неваксиниран да иска затваряне или забрана на имунизациите
164
7
 
2
 
! Отговори
ваксиниран преди 2 години
До ииМиии защо, защото лежанката се услади на много, така прибират повече, отколкото ако бачкат...затова.................................................................................................Защо децата ми трябва да бъдат затворени в къщи заради, *** които не искат да се ваксинират? Имаше достатачно време, които се е ваксинирал - ваксинирал.Аз нямам нищо против вашия личен избор, но защо децата ми трябва да бъда затраряни заради вашето здраве?
163
1
 
1
 
! Отговори
1-н преди 2 години
става...*** за друго...
162
6
 
7
 
! Отговори
Вбз преди 2 години
И само да добавя : Не оспорвам мерките, сменям по 10 маски на ден,не ходя в молове и големи магазини спазвам всичко което властите са дали като заповед.
161
7
 
17
 
! Отговори
Вбз преди 2 години
До 205Не говоря за това ,а за хора които се ваксинират и имат проблем след това,не им стига въздух и не могат да свалят температурата от 1 месец. Само да Ви кажа, че лабораторията която е създала тази ваксина знае какво има в нея.не съм специалист но някой тук може ли да ми каже колко време се тества ваксина и дали за 6-12 месеца можем да кажем , че продукт е безпроблемен за организма?
160
7
 
12
 
! Отговори
Случаен минувач преди 2 години
До 192 ВБЗ Ами да, една колежка днес се оплака, че мъжът й е в болница с бъбречна криза. Никога преди не е страдал от бъбреци. През март още се ваксинирал. Нека да мине известно време от ваксинирането, тогава ще говорим.
159
2
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Очакват се едни големи паяжини и срастване на задни бузи
158
3
 
23
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Е айде сега, глезотии! Два дена не са минали и "спад"! Вие изчакайте да мине повечко време, например до Коледа, до Нова Година, Йордановден, Ивановден, че чак тогава вижте колко клиенти предани на ваксините са останали!!!
157
2
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Минахме от молове на бакалии от ток на дъва,от коли на коне от 21 век в 19ти.
156
3
 
17
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Ами развивайте производства. Голям рев за нек,ви си там молове. Някой може ри да ми каже кой е собственик на МОЛ България, например. Палоне да знаем за кого плачат толкова.
155
3
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Какво толкова продават сега в тия молове? Половината са си едни ,,перачници на пари,,. Всички стоки от моловете без изключение се продават онлайн.
154
3
 
24
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Руса гивиндия, вместо да искат да се отменят, тя искала за всички бизнеси. Малко яма навреме ум се иска.
153
3
 
25
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
съсипват икономиката фашистите,сър ....
152
53
 
9
 
! Отговори
ии преди 2 години
Защо децата ми трябва да бъдат затворени в къщи заради, *** които не искат да се ваксинират? Имаше достатачно време, които се е ваксинирал - ваксинирал.Аз нямам нищо против вашия личен избор, но защо децата ми трябва да бъда затраряни заради вашето здраве?
151
4
 
38
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Моловете ги превърнете във фабрики и предприятия в които да се произвежда някаква продукция.Иначе ще сме не най бедни не само в Европа но и в света.
150
1
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Вече и на децата не им се ходи по МОЛ-ове.
149
19
 
12
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Не всички деца минаха дистанционно. След две-три седмици ще се види има ли ефект от сегашните мерки, най-вероятно ефекта ще е недостатъчен и ще се мине към затваряне. Заради агресивната кампания против ваксинирането, изпуснахме времето от март досега да се ваксинирате и да ограничим епидемията