Столичани на протест пред Съдебната палата срещу насилието над жени

Събитието е под надслов "Нито една повече"
Обновена: 25 ное 2021 20:22 | 25 ное 2021 19:21, Петя Славова
57

Протест срещу насилието над жени се провежда пред Съдебната палата под надслов "Нито една повече".

С него се отбелязва Международния ден за елиминиране на насилието срещу жени, припомня Bulgaria ON AIR.

Исканията са за промени в законодателството за борба с насилието.

Само за последната година обажданията на телефона за спешни случаи са достигнали 90 на ден.

По време на мирната демонстрация е имало провокация, съобщава кореспондент на Dnes.bg  и се е наложило да се намеси полиция.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


57
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
23
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Трябват яки закони-в Англия ако докоснеш жена си до там.Присъдите са години без право на съкращаване или помилване.Освен това влизаш с криминално досие ,което автоматично те прави безработен без право на помощи или годен само за овчар например,Това ако се направи и тук *** шопара ще се кротне и ще мисли преди са вдигне ръка!
22
4
 
1
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Защо има минуси на коментара на Еми?!! Това е самата истина! Ето защо в България няма разбиране към този проблем и ще има още много жертви!
21
1
 
3
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Горките жени, трябваше да отидат да протестират пред руското посолство и централите на неговите верни адепти Атака, ВМРО, Възраждане и БСП.
20
0
 
4
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Не си ли помогнете сами, никой не е в състояние да го направи. Четете и се информирайте. Един човек може да бъде усетен още на първа среща, затова си отваряйте очите на четири, въобще си слушайте цялото тяло!! Важи и за двата пола - хищникът може да бъде и мъж и жена. Иначе имам усещането, че подобни организации се поддържат от човешкото страдание, но така като гледам нищо не вършат. Лъскава опаковка, а в сърцевината изгнило. Овластяване на жените, звучи като на баба ми хвърчилото :)))
19
6
 
7
 
! Отговори
Ейми преди 2 години
Когато бях малка, бях свидетел на ужасно насилие от, човекъ който, ме е направил към моята майка. Всичко това ме беляза до ден днешен и не желая да имам семейство, заради това.
18
2
 
13
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
А нещо по въпросът с насилието към мъже? Или то такова нещо няма и си пеем само това, което нас ни интересува.
17
1
 
3
 
! Отговори
Я, па Я преди 2 години
До А мъжетеНа арменския поп или на радио Ереван.
16
2
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Аз не знам за какво реват тия. Жените щом срещнат свестен мъж го слагат в кръга на приятелите. Нямат тръпка, докато не намерят играч, леко кривнал от правия път, който да превъзпитат. Е да ама не всяка *** става човек. И като завалят шамарите се питат - е що стана така.
15
1
 
8
 
! Отговори
А мъжете преди 2 години
Къде да съобщаваме за случаи на психичен тормоз?
14
6
 
6
 
! Отговори
Факт преди 2 години
Е ,че сме в демографска криза, и за това предлагам мъжете да се стегнат и да ни докажат ,че са си самодостатъчни, да раждат ,да се замозадиволяват и физически и емоционално. За мен на този етап кариерата е на първо място ,а това ми дава възможност да пътувам по света , да срещам и контактувам с ителигетни , мислещи хора, ако някога реша да включа брак...
13
5
 
21
 
! Отговори
Веднага, да, сега! преди 2 години
Аз съм живял в Европа, познавам централна и Румъния. Нашите нрави нямат нищо общо с европейските. Те са най-близки до анадолските. Казвам го със съжаление. Майка ми търпя десетилетия тормоз, психически и физически. И всичко уж заради децата. Много жени зависят и финансово, или пък собствените им родители не им давам да си тръгнат. Какво ще кажат роднините, комшиите като разберат, това са доводите. Наистина, една тормозена жена трябва веднага да бяга, а не да слуша лоши съвети от кого ли не!
12
3
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Давахa една по тв ...работила в бар запознала се с един ,било любов и радост )и накрая тия е натаупал здраво ,но не каза защо ,иначе се оплаква...че къв мукар търсиш
11
7
 
3
 
! Отговори
Плоскоземен нискочел преди 2 години
Шериатската конвенция, ще ратифицирам с 2 ръце и две ноги.Сега трийте и блокирвайте.Патриархат! Йехова беше прав!
10
0
 
19
 
! Отговори
Протестите преди 2 години
И Промяната на законодателството няма да решат този проблем . За да се постигне промяна ,трябва да се променят патриархалното мислене и манталитет, а това никога няма да се случи в държава като нашата .
9
6
 
20
 
! Отговори
Подтекстът е ясен, преди 2 години
така че лесно може да предположим кой е организирал този "спонтанен" протест.Цели се подготовка на общественото мнение и лансиране на идеята колко е навременно и належащо преразглеждането на позицията ни по отношение на Истанбулската конвенция,в изпълнение на директивите на сороските НПО-та и главно водещия политиката ни чрез клонингите си у нас ментор "Америка за България".Харесвам САЩ,но не харесвам НПО-тата и,рекетиращи и насилващи други държави да играят по нотите им.
8
1
 
9
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Най лъжливия и манипулативен сайт ще издира хора ,коиъо се възмущават от лъжите им и щяло да ги дават на корумпираната полиция.
7
3
 
30
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Била съм в такава фондация. Заплащането е добро, но трябва да лъжеш и манипулираш обществото. Целите са съвсем други от обявените. Уж за защита на жените се изкарват мъжете насилници. Забележете само белите!
6
9
 
16
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Преизбраха Фигуранта и се почна масова чистка на коментари. Бяхме на 111 място догодина ще сме зад 150, по-зле дори от Русия. Терминала зове! България загива!
5
4
 
5
 
! Отговори
Аууу преди 2 години
Глупости - България е номер 1 в европа да си жена The best countries in Europe for women to work - Yahoo Finance
4
9
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Феминизъм, лгбт, отнемане на деца, фалшива епидемия, смъртоносни ваксини, финансова криза и прииждащи терористи. Да ни е честита гладната 2022 :)