ДАЗД се самосезира по случая с побоя над тийнейджър в София

Участниците във видеото са идентифицирани
6 яну 2022 10:39, Ния Христова
19
ДАЗД се самосезира по случая с побоя над тийнейджър в София
Снимка: БГНЕС
Агенцията за закрила на детето се самосезира по случая с побоя над момче в столичния кв. "Лагера", съобщи Нова тв.
 
Преди дни тийнейджъри пребиха свой връстник заради момиче и заснеха това с мобилните си телефони. Побоят се е случил в междублоково пространство.
 
След няколко дни приятели на битото момче опитват да отмъстят, но без успех, защото възрастни хора от квартала ги спират. Тийнейджърите се появили, въоръжени с пистолети, боксове, тръби и подръчни материали.
 
Участниците във видеото са идентифицирани. 
Още по темата
 
Георги Иванов, експерт в Държавна агенция за закрила на детето, подчерта, че няма информация за предишни подобни прояви на децата от групата. 
 
"Група, сформирана от прокуратура, детска педагогическа стая, Агенция „Социално подпомагане”, ще работи с двете страни в конфликта. Ще се работи и с психолози, защото и двете страни са жертва. За това са виновни социалната дистанция, липсата на емпатия. Ще се работи с тях, докато не се постигне желаният резултат", увери Иванов.

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


19
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
15
0
 
1
 
! Отговори
баба мара преди 2 години
рипахте и скачахте за евроценности сега за какво ревете били сме бронкс амиестествено че сме бронкс наркотици и прос-ти-туция къде тука е новината
14
0
 
1
 
! Отговори
Ross преди 2 години
"Ще се работи и с психолози, защото и двете страни са жертва. За това са виновни социалната дистанция, липсата на емпатия."Като те пречукат между блоковете трябва да изпитваш съжаление, защото тоя който те бие страда от социална дистанция.
13
1
 
3
 
! Отговори
IT Pro преди 2 години
Едно време си имаше тухларни - направиш тъпотия и съдията без да се замисля им шибва по седмица-две. После няма повтаряне. Ама социализъм, ама нарушени права, глупости на търкалета. Сега явно ще "работят" с тях, т.е. ще им четат лекции и прожектират филми, може и някой тест на тема "няма да бия повече" да попълнят. А си трябва квартален, полиция и свестен съдия, другото са глупости.
12
0
 
2
 
! Отговори
Айшето от Сливен преди 2 години
Кви са тия тенджури за които говорити бааа? Българския език *** имати за нищу тенджури такива. Олелее заболе ме главата от простотии и чуждопоклоничество - то бива,бива
11
0
 
0
 
! Отговори
========== преди 2 години
Ама льотчика наистина ли си мисли, че някой ще го пита него?Та нали той ни "уреди" нашите си неща да се решават на козяк...
10
0
 
7
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Какво означава тинейджър ,аз си мисля малолетни пъпкави наркоманчета
9
0
 
2
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Дайте фейсбука на момичето, което го удря, ще си понесе последствията подобаващо!
8
1
 
0
 
! Отговори
dakotabg преди 2 години
Не разговор,,галене и съветване''му е майката...
7
0
 
6
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Един месец у Бойчиновци и стига ...
6
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Това с приятелите май беше инсценировка на родителите на биячите. Аз ще умра от срам ако детето ми е един от побойниците. Трябва да се покажат с имената всичките побойници по националните телевизии, за да видим всички кои са точно тези ***.
5
0
 
17
 
! Отговори
3737 преди 2 години
Тези малки гамени и социопати шест месеца да метат всеки ден улиците в квартала. Всички да ги видят. Всеки ден по 6 часа. Родителите има за това че са ги възпитали добре също да метат в другия край на квартала. Ако работят в неплатен отпуск да ги пуснат. Безвъзмезден труд и без липса на доходи и като се изсерат гладни ще се научат. Пък и цялото общество. Клипчета да им правят и в интернет.
4
0
 
28
 
! Отговори
Стефанов преди 2 години
Тия всичките до един са социопати без никаква ценностна система. Ще ги галят с перо всякакви безполезни институции. Само бой ги оправя тия безполезни ***. И при следваща проява във врачанския в сградата за непълнолетни, а най-добре при потните ромеи без да ги щадят.
3
0
 
20
 
! Отговори
гаменче преди 2 години
Ей такива като тези биткаджий заслужават да ги хване някой и да ги счупи от бой, пък да видим после дали ще смеят да бият.
2
0
 
25
 
! Отговори
чвор преди 2 години
Социалната дистанция била виновна.... Понякога се чудя някои хора къде живеят....
1
0
 
33
 
! Отговори
Анонимен преди 2 години
Безполезни институции, които трябва да се закрият. Вие да не мислите, че бабите от ДАЗД и от Педагогическа стая като говорят с малките гамени и ще ги променят ? Най-много да ги направят още по-агресивни. Трябва си твърда ръка, само това оправя проблема.