Промени в движението в София заради наградите "Аскеер"

Забранява се паркирането по ул. "Г. Бенковски"
5
Промени в движението в София заради наградите "Аскеер"
Снимка: Димитър Кьосемарлиев, Dnes.bg

Във връзка с връчването на театралните награди "Аскеер" от 20 ч. днес до 7.30 ч. на 25 май, сряда, се забранява престоят и паркирането на пътни превозни средства по ул. "Г. Бенковски" между бул. "Цар Освободител" и ул. "Аксаков" с изключение на колите на Българската национална телевизия, които ще се намират в района за отразяване на церемонията.

От 18.30 часа до 21.00 часа на 24.05.2022 г. се забранява влизането на пътни превозни средства в двете посоки по ул. „Г. С. Раковски” в участъка между бул. „Цар Освободител” и ул. „Ген. Гурко”.

Частично се променя маршрутът на тролейбусна линия № 9 както следва: от ж.к. „Борово“ по маршрута до кръстовище бул. „Васил Левски” - ул. „Георги С. Раковски“, по бул. „Васил Левски” до пл. „Сточна гара“, обратно по бул. „Васил Левски”, по бул. „Патриарх Евтимий“ и след кръстовище бул. „Патриарх Евтимий“ - ул. „Георги С. Раковски“ направо по маршрута в посока ж.к. „Борово“.

Тролейбусите ще спират на всички съществуващи тролейбусни спирки в променения участък от маршрута.


 


5
Още по темата: транспортАскеер
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
4
1
 
7
 
! Отговори
.!. преди 1 месец
Tо голяма навалица се очаква, кат на Металика у Пловдив...
3
1
 
10
 
! Отговори
Муа ха ха преди 1 месец
Какви са тези мерки за местни театрални награди, които никой не гледа, а са повод на артистите да се почувстват важни и да си повдигнат егото, колко значими и известни са. Все едно ще идва някой застрашен от атентат президент, та се блокират улици да три дни.
2
1
 
12
 
! Отговори
Суета преди 1 месец
Заради глупости объркват транспорта на работещите хора.
1
3
 
13
 
! Отговори
Смях преди 1 месец
Какъв жалък опит за привличане на общественото внимание.