Фандъкова за "Капитолия": Всяка наша стъпка се саботира

Съдът спря премахването на незаконните сгради, посочи кметът
43
Фандъкова за "Капитолия": Всяка наша стъпка се саботира
Снимка: БГНЕС

За съжаление, сагата продължава, след като всяка наша стъпка се саботира, видяхте вчера имаше интересен случай, в който целият екип беше излязъл в отпуск, това обаче не попречи на собствениците още сутринта да подадат жалба в съда, заяви кметът на София Йорданка Фандъкова, която тази сутрин даде брифинг пред автокъща „Капитолия“ заедно с главния архитект на София Здравко Здравков.

Столичният градоначалник добави, че жалбата на собствениците е с искане за спиране на изпълнението за принудително премахване на незаконни постройки.

Още по темата
"И след няколко часа след подаването на жалбата, съдът, който само преди 3 месеца разреши и допусна предварителното изпълнение и премахването на незаконните сгради, вчера е взел решение да спре това премахване. Така че очевидно ще играем на котка и мишка. Разбира се, ние сме длъжни да изпълним решението на съда“, подчерта Фандъкова, цитирана от БГНЕС.

Тя добави, още днес ще се внесе жалба и ще се обжалва определението на съда. ВАС ще вземе решение бързо, за да можем да продължим, добави Фандъкова.

Твърдо съм решена, ще продължим, този терен трябва да го върнем на софиянци, на които той е собственост и на Борисовата градина, каза още Фандъкова.

Снимка: Димитър Кьосемарлиев


 

Това се случи Dnes, за важното през деня ни последвайте и в Google News Showcase


43
Още от
Спонсорирано съдържание
Напиши коментар Коментари
18
0
 
18
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Много милиони се перат чрез Капитолия. Лесно няма да я бутнат.
17
1
 
1
 
! Отговори
до 18 преди 1 година
Ако беше отговорил със собствен разсъдък без да ми цитираш улични фрази на безделници можеше и да се обидя, обаче т*ъпак като теб няма как да ме заинтригува !
16
2
 
28
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Я да видим сега кой е по-силен - държавата+народа или шепа гладкомозъчни мутри с крадени пари.
15
3
 
6
 
! Отговори
до №15 преди 1 година
Паркинг/паркче или нова жилищна кооперацийка? Аре малко по-реалистично с очакванията и по-малко стоене на слънце, че очевидно не ти се отразява добре на разсъдъка.
14
11
 
14
 
! Отговори
До 7 преди 1 година
Спаси София и Борис Бонев ще са особено активни на София Прайд, нищо чудно после да скочат случаите на маймунската шарка.
13
10
 
9
 
! Отговори
Ало София 6 преди 1 година
Нали като премахнат тази Капитолия на местото и може би ще ти направят паркинг или зелена площ бе софийска тъ'потия ? Ти знаеш ли изобщо какво ти е нужно или си к'уха дървена глава ?
12
0
 
11
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Гатти и държавата батей
11
1
 
1
 
! Отговори
Рони преди 1 година
До 5 От тебе по- голяма фльорца има ли?
10
2
 
15
 
! Отговори
Трак преди 1 година
Фандъкова ти си най големия ПОЗОР за София . Долнопробна комунистка и подсмърчащо магаре ! Ти никога не уважаваш решенията на съда защото си бо-:клу-к в дъното на жалката си дребна сороска душица! Пример за ЛУКОВ марш . Съда 1000 пъти ти отмени забраната която налагаше мрез сороските си настъпление да спреш българщината и нациобализна понеже си болшевишка отре-пка но ти отново саботираше решенията на съда . София не е имала по голям бо-:клу-к за кмет от теб
9
0
 
25
 
! Отговори
Lina преди 1 година
Тая къща с помпозни употребявани автомобили сега ли я забеляза, фандъчке? Тя е там поне от 20 г. Сега ли се сети. Няма да стане , там са тежки арабско- български мут. ри. Какво си бръчкаш ботокс физиономията, сега ли ги забеляза
8
2
 
19
 
! Отговори
И АЗ МИСЛЯ, преди 1 година
ЧЕ ТЕЗИ ДЕЛТА ОСТАНАХА БЕЗ ЛИЦЕНЗ, ЗАЩО ОХРАНЯВАТ ОБЕКТ ? КАКВА ДЪРЖАВА СМЕ И ЗАЩО СЕ ВОДИМ ДЪРЖАВА КАТО ЗАКОНИТЕ НЕ СЕ СПАЗВАТ ОТ МАФИЯТА, КОЕТО ОЗНАЧАВА, ЧЕ СМЕ ТЕРИТОРИЯ НА МАФИОТИ ! АКОЮСА 8М ВЪРНАЛИ ЛИЦЕНЗА ЗАЩО МЕДИИТЕ НЕ ЗНАЯТ ИЛИ УМИШЛЕНО ПРЕМЪЛЧАВАТ ЗАЩОТО ИМ Е ПЛАТЕНО МУЛЧАНИЕТО ?
7
2
 
10
 
! Отговори
ха преди 1 година
Един булдозер и готово. Сасво им цепят басма?
6
5
 
12
 
! Отговори
аа преди 1 година
алоо от спаси софията, къде сте, митинг нещо изявление ала бала, нещо бе. Ааааа ама може да ядете бой, аааа страх бате
5
9
 
20
 
! Отговори
София преди 1 година
На фона на цялата останала мизерия в града, точно Капитолия ли е най-големият проблем в момента, Данче? Нещо за презастрояването? За липсата на паркоместа? За липсата на чисти улици? За липсата на адекватен транспорт или велоалеи? Нещо? Нищо?
4
0
 
18
 
! Отговори
Джонсън преди 1 година
Ясно, няма правосъдие. Има правосъдие за богатите мошеници. Е това е демокрация
3
0
 
20
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Данче, Капитолия се разразнаха и 20 години стоят там с помощта на шефа ти Борисов, така че към него се обръщай за проблемите сега.
2
12
 
8
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
До Фандъкова:Като ви саботират стъпките не се ядосвай...развявай си там украинското знаменце и ще ти мине.Така ти се пада!Даже ти е малко!
1
1
 
34
 
! Отговори
Анонимен преди 1 година
Тия мутри от Делта гард не останаха ли без лиценз - какво охраняват там ? Иначе нашия съд ни е ясен - плащаш си и за 1 ден получаваш спиране на събарянето на постройките.